Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiz hamileler için bu gayet normal :)))) x2 sonuçta. 2 yaşında ikiz annesi kuzenim doğum öncesi kilosuna 1 yıl sonunda ulaştı. Bol hareketli günler hepimizi bekliyorbende senin gibiyim tam 10 kilo aldım, almaya da devam ediyorum.doktoruma sordum çok mu hızlı kilo alıyorum dedim, şimdilik sıkıntı yok dedi
saol canım, kiloları doğum sonrası veririz inşallah, bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerİkiz hamileler için bu gayet normal :)))) x2 sonuçta. 2 yaşında ikiz annesi kuzenim doğum öncesi kilosuna 1 yıl sonunda ulaştı. Bol hareketli günler hepimizi bekliyor![]()
Ayy canım senin kilo almaman lazım dikkat et nasıl gircen doğuma Allah yardımcın olsun kilo verilir önemli değil ama doğum için önemli başka kilo alma dikkat etBence rekor bende 10 kilo aldım benhemde 3 ay kusmama rağmen
nasıl oldu hiç bir fikrim yok
ve ben zaten kilolu hamile kaldım 109 kilo ile kaldım suan 119 oldum halinize şükredin
((((
Eveet ya bende. Allah nasip ederse bi sıkıntı olmazsa doğuma 15-20 gün kala izine çıkıcam yıllık iznim var geçen yılıda kullanmadım bu yılkiyle rapor bitince onu alcam ama yetmez dediğin gibi nasıl gitcez tam en güzel zamanı ele avuca gelcek agu gugusu başlıycak herşey düzene girince hadi işeee hayırlısı napalım yine onlar içinGünaydın benimde işe başlamam gerekiyor yıllık izinlerimi de kullanmıyorum Doğumdan sonra kullanırım düşünüyorum ama yine de yetmez ki![]()
teşekkürler canım doktordan geldim ertesi gün düştü fitil vermişti o ıyı geldıAaaa cok gecmis olsun
Enfeksiyon olabilir
Dr gittt
al benden de okadar canım ilk 3 kilo verdim son 1,5ayda 5 kilo aldım hatta 65 kg aldım ben de. Problem şu ki ilk üç ay hiç kilo almadım. Son iki ayda 5 kilo![]()
Kızlar aklınızda olsun doğumdan 10 gün sonra hemen korse kalçayı ve özellikle göbeği toparlayan korseler alıyor ve giyiyoruz ben o zaman yine hatırlatırım göbek daha kolay sıkılaşıyor kendini hemen toparlıyomuş
bende dün gece yaşadım eşim sarılırken uykulu uykulu kramp dıye bildim ovaladı masaj yapar gibi geçti sonra..günaydın bayanlar herkese minikleriyle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu bir gün olsun inşallah.
dün gece bu hamileliğimin ilk krampını yaşadım. hayırlı uğurlu olsun. ilk hamileliğimde de çok olduğum için eşime bacağım dediğim gibi fırladı. aslında her gün iki tane muz yiyorum. magnezyum ilacı içiyorum falan ama olacak olduğu mu yine oluyor.
HADİ HAYIRLI OLSUN CANISIbir 10 kiloda benden olsun...şuan 65im..
Aynen canım doktor söyledi normalde sezeryanda 10 gün sonra hemen toparlıyomuş göbeği yoksa mayası gelmiş hamur gibi oluyo doğum sonrası çok fenaNormal olursa hemen takabilirmiyizki? Sezeryanda 10 gün bekleriz.
Eskiden doğurduğu gibi kadınların beline sıkı sıkıya çarşaf dolarlarmış. Kesin yapmamız lazım, Nekadar az deforme okadar cok moral :)
Tiroid problemin var mı? O varsa tsh değerlerindeki oynama sebebiyle hızlı kilo yapabilir.Benim anlamadıgım konu; bir insan 2 günde 2 kilo alırmı? Ben aldım hemde yemek konusunu abartmadığım halde hamilelik öncesinden daha az yiyorum günde 1 kilo alıyorum anlamadım çıldırıcam.
bende dün gece yaşadım eşim sarılırken uykulu uykulu kramp dıye bildim ovaladı masaj yapar gibi geçti sonra..
İlk hamile olduğumu öğrendiğimde değerlerime bakmışlardı herhangi bir sorun yoktu. Acaba tekrar mı yaptırsam tahlilTiroid problemin var mı? O varsa tsh değerlerindeki oynama sebebiyle hızlı kilo yapabilir.
ben bikaç kez yaşadım canım geceleri VE ERTESİ Gün bacağım bir agrıyor ki bende muz tüketiyorum ama olacağı varsa oluyo malesefgünaydın bayanlar herkese minikleriyle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu bir gün olsun inşallah.
dün gece bu hamileliğimin ilk krampını yaşadım. hayırlı uğurlu olsun. ilk hamileliğimde de çok olduğum için eşime bacağım dediğim gibi fırladı. aslında her gün iki tane muz yiyorum. magnezyum ilacı içiyorum falan ama olacak olduğu mu yine oluyor.