2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar suavinex diye bi marka var aynı avent gibi ürünleri antikolik anne memesi taklit edilmiş ve çok şirin ürünler bi baksanıza nasıl avent mi daha iyi yoksa çok tatlılar ya

Kizlar bebegin hareketlerini nasil gissediyorsunuz ben 20+1 gunluk hamileyim ve karnimin altinda cok hafif hissedebiliyorum sizinde boyle mi

Günaydın hanımlar. Kilo alımı hepimizin derdi. Ama şunu söyleyebilirim alınması gereken kilo dağılımına baktığımızda aslında en çok kilo alınan trimester 2. trimester. İlk ve son trimesterlarda yaklaşık 3-3.5 kilo gibi bir dağılım var ama 2. trimesterda 5-6 kilo alımı normal kabul ediliyor. Yani ha gayret bu 6. ayımızı da bitirirsek bence yavaşlama başlayacak. :KK70:
Bende de bir anda artış oluyor panikliyorum ama sonra en az 2-3 hafta böyle gidiyor. Bu sabah hala 6o.4 kilo çıktım tarıda yani 6 kiloya devam. Şu ayı (ki 3 haftam var) 7 kilo ile kapatabilirsem çok şahane olacak :p

Günaydın hanımlar. Kilo alımı hepimizin derdi. Ama şunu söyleyebilirim alınması gereken kilo dağılımına baktığımızda aslında en çok kilo alınan trimester 2. trimester. İlk ve son trimesterlarda yaklaşık 3-3.5 kilo gibi bir dağılım var ama 2. trimesterda 5-6 kilo alımı normal kabul ediliyor. Yani ha gayret bu 6. ayımızı da bitirirsek bence yavaşlama başlayacak. :KK70:
Bende de bir anda artış oluyor panikliyorum ama sonra en az 2-3 hafta böyle gidiyor. Bu sabah hala 6o.4 kilo çıktım tarıda yani 6 kiloya devam. Şu ayı (ki 3 haftam var) 7 kilo ile kapatabilirsem çok şahane olacak :p
Canım senın akıntı vardı ne durumdasın

Benim anlamadıgım konu; bir insan 2 günde 2 kilo alırmı? Ben aldım hemde yemek konusunu abartmadığım halde hamilelik öncesinden daha az yiyorum günde 1 kilo alıyorum anlamadım çıldırıcam.
Büyük tuvalete çıkamamak çok etkiliyor tartıdaki rakamı. Birde ödem olabilir o fazlalık. Kilo olacağını sanmıyorum nedense.

Ya kızlar bir de sadece kilo için değil tabi ki kaslarım kuvvetlensin diye hafiften pilates falan başlamıştım. Tabi ekranda gördüklerimin hepsini yapmıyorum özellikle kol çalışıyordum. Şu kahverengi akıntı başlayınca yine panikledim ve her şeyi bıraktım. Zumba dersinde zıpladığım günleri özledim :cry: Bu işin şakası tabi çok şükür bugünlerimize :dua:

Kızlar suavinex diye bi marka var aynı avent gibi ürünleri antikolik anne memesi taklit edilmiş ve çok şirin ürünler bi baksanıza nasıl avent mi daha iyi yoksa çok tatlılar ya

Baktım ben şimdi. Evet dediğin gibi çok şirinler :)
Avent markası ile azda olsa arasında fiyat farkı var, avent in kalitesinden mi yoksa bilindik olmasından mı bilemedim tabi. Araştırmak lazım.

Kizlar bebegin hareketlerini nasil gissediyorsunuz ben 20+1 gunluk hamileyim ve karnimin altinda cok hafif hissedebiliyorum sizinde boyle mi

Altta üstte heryerde :nazar: ama biz biraz daha büyüğüz 22+4 olduk. Gerçi iki gündür hareketleri cok sert değil ve biraz seyrekleşti ama benım haftamda böyle olan arkadaslar yazmışlardı burdan, 23. hafta itibariyle azalmalar ara ara olurmus sonra yine sıklaşırmış.

Biz 19. Haftada çok az oıt oıt hissettik gün geçtikçe arttı, şimdi günün %70 inde hissediyorum sabah uyandırıyo, gece uyutmuyo. Hatta eşim karnımı tutunca dönüş hareketi hissettiğini söylüyo
Video çekiyorum görünüyo karnım dışarıdan

Büyük tuvalete çıkamamak çok etkiliyor tartıdaki rakamı. Birde ödem olabilir o fazlalık. Kilo olacağını sanmıyorum nedense.
evet bu hafta demir hapını kullanmaya başladığımdan beri tuvalete çıkamama gibi durum oluştu. Ondanda olabilir.

Bende 5 kilo aldım ve ağzım hiç durmuyor bende diyorum şu kadarla kapatsam falan diye ama bizim marketimiz var gidince şundan biraz bundan biraz diye yiyorum heralde bi 10 kilo daha alırım :D

Selam kızlar, bebişkonun tekmelerini sonunda hissettim hemde baya bir sert vurdu. iş çıkışı eve gidip çikolata yiyip sırtüstü uzandım 4-5 defa sert vurdu o kadar korktum ki hemen sağıma döndüm :) dün akşamda çok çok hafif hissettim. gündüzleri işte hiç bir şey hissetmiyorum ancak sırtüstü yatınca veya gece uyrken sanki bişeyler hissediyo gibiyim :)
Bu arada haftaya renkli ultrasonumuz ve tetanoz aşımız var. Renkli için çok heycanlıyım. miniğimin yüzünü görcem :anneadayı::KK200:
4 Mart tarihi şeker yüklemesi için randevu aldım, bu aralar baya bir yoğunluk var

Evet Canım öyle 1 haftaya daha çok hissetdersin ben 2 haftadır falan hissediyorum iş çıkışı eve giderken yaptı ilk pıt pıtını kızım şimdi maşallah daha net hissediyorum ara ara hissedersin kesilir gibi olur ama başlamış artık seninkide seni dürtmeye

Bence rekor bende 10 kilo aldım ben :KK43: hemde 3 ay kusmama rağmen :KK43: nasıl oldu hiç bir fikrim yok :KK43: ve ben zaten kilolu hamile kaldım 109 kilo ile kaldım suan 119 oldum halinize şükredin :KK43:(((([/QUOTEAnne zaten kilolu olunca daha çok kilo alıyor sanırım bebeğin kilosunu takiptesiniz değil mi?

Evet Canım öyle 1 haftaya daha çok hissetdersin ben 2 haftadır falan hissediyorum iş çıkışı eve giderken yaptı ilk pıt pıtını kızım şimdi maşallah daha net hissediyorum ara ara hissedersin kesilir gibi olur ama başlamış artık seninkide seni dürtmeye
Ben hala bebeğim kıpırdayınca biraz irkiliyorum alışamadım daha bi de canım acıyor biraz sizde de oluyor mu :)

Kızlar kitap önerisi olan var mı? Ben Adem Güneş'in Annelik Sanatı ve Güvenli bağlanma kitaplarını okudum eşime biraz zorlama ile de olsa Güvenli Bağlanma kitabını okuttum:) sonra iyiki okumuşum dedi size de tavsiye ediyorum...

Back
X