2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Şişkolar nasılsınız :) Şişkolar dedim ama kusura bakmayın bana da öyle diyorlar :)))) şaka bi yana son iki haftada iki katına çıktı göbeğim. Haliyle müthiş sırt ve göbek derisi kaşıntısı başladı. O kadar kaşındı ki Napacağımı bilemedim yanık kremi sürdüm:KK43: hazır olun anneler 24. Hafta itibariyle çok hızlı bir değişim sizi bekliyor olacak .

Cnm dkktli kullan o tarz kremleri bazilri gebekkte kullanilmiyor. Yaglar ise yaramadi mi birde bianda mi buyudu karin : )

Çok iyi anlıyoru seni:) Ben ilk başlarda 12.haftada hareket etti diyenleri okuyordum,ama bebeğimi 18in sonlarında hissettim mesela.Herkesin beden durumuyla ilgili sanırım biraz da.Çok zayıf olanlar,ikinci gebeliği olanlar daha erken hissediyor diye biliyorum.Önemli olan kontrollerinin testlerinin iyi olması.Hareketler yavaş yavaş artacak inşallah :)
Insallah...kontroller de ayda bir olunca insan ister istemez biseyelr bekliyo..bahsettigim itmeleri bile hissedince emin olamiyorum desem de derin bi ohh çekiyorum bebegim iyi diye:) dünyanin en özel duygusu ama biz endişelenmekten tadini cikaramiyoruz..:) yeter ki sağlikli olsunlar baska bi dilegimiz yok..

Cnm dkktli kullan o tarz kremleri bazilri gebekkte kullanilmiyor. Yaglar ise yaramadi mi birde bianda mi buyudu karin : )
En gerici büyümeyi iki haftada yaptı. Bugün bile hissettim büyümüş yine. Zaten hangi sayfayı okusam bu aydan sonrasına çok hızlı büyüme diye teşhis koymuşlar:) hiç mi hiç takılmıyo kafama yırtık meselesi . Sadece çok kaşınıyo. Belki 3 sene sonra falan takılır :)))

Şişkolar nasılsınız :) Şişkolar dedim ama kusura bakmayın bana da öyle diyorlar :)))) şaka bi yana son iki haftada iki katına çıktı göbeğim. Haliyle müthiş sırt ve göbek derisi kaşıntısı başladı. O kadar kaşındı ki Napacağımı bilemedim yanık kremi sürdüm:KK43: hazır olun anneler 24. Hafta itibariyle çok hızlı bir değişim sizi bekliyor olacak .

Valla eskiden olsa şişko denilmesine alınırdım ama en güzel şişkoluk bu olsa gerek,hepsi bi amaç için :anneadayı:
Benim özellikle akşamları inanılmaz geriliyor karnım ve kaşınıyor.Ayrıca giydiğim kıyfaetlerde pul pul deri görüyorum okadar kurudu.Lieracla biooil kullanıyordum ama ikisinin de nemlendirme özelliği yok sanırım.Kaşıntıya hiç çare olmadılar.Şimdi Palmer's kakao yağı alacam en azından birazcık nemlendirir diye düşünüyorum.

kızlar herkese kocaman günaydın... kımse gelmemiş henüz ben geleyim yazayım dedim...:)
çatlağım yok henüz çok şükür. (vaselina kakao ışıltısı 14,90 gratıs.)kullandığım krem.

canım ilk günler gibi her öğün aram yeşil ekşi elma ile geçiyor:)bunda hıc değişiklik olmadı...
asitli soda tüketiyorum hergun 2 bardak falan .ayda bir falan 1 caybardagı kola tuketıyorum.

en büyük sıkıntım dişetlerim. fırclarken çok kanıyor. sık sık fırçalayamıyorum.
birde ayakkabılar, oturmama rağmen 10km yol yürümüşüm gibi ağrıyor sebebide maalesef büyük olan ayaklarımın dahada büyümesi... dolayısıyla tüm ayakkabılarımın dar gelmesi. spor ayakkabıyla gelip gidiyorum işe. azcık daha rahat.

herkese sevgiler. sağlıklı bebeişler inşallah...

Valla eskiden olsa şişko denilmesine alınırdım ama en güzel şişkoluk bu olsa gerek,hepsi bi amaç için :anneadayı:
Benim özellikle akşamları inanılmaz geriliyor karnım ve kaşınıyor.Ayrıca giydiğim kıyfaetlerde pul pul deri görüyorum okadar kurudu.Lieracla biooil kullanıyordum ama ikisinin de nemlendirme özelliği yok sanırım.Kaşıntıya hiç çare olmadılar.Şimdi Palmer's kakao yağı alacam en azından birazcık nemlendirir diye düşünüyorum.

Bende aynı lierac ve bio oil kullanıyorum, ben şimdilik memnunum, benim de bu aralar aksamlari çok siskinligim oluyor, onun dışında iyi gidiyoruz sanki ya, bu aralar yine benden ön tavsiye olsun kızlar başta mide bulantisi yaşayan arkadaşlar için o sikintili günler geri dönebilir, hazırlıklı olun...

Bende aynı lierac ve bio oil kullanıyorum, ben şimdilik memnunum, benim de bu aralar aksamlari çok siskinligim oluyor, onun dışında iyi gidiyoruz sanki ya, bu aralar yine benden ön tavsiye olsun kızlar başta mide bulantisi yaşayan arkadaşlar için o sikintili günler geri dönebilir, hazırlıklı olun...

Aay demee.O günlere hiç dönmek istemiyorum zaten 16.haftada geçti benim uzun sürdü :(
Karnın nasıl canım çok büyüdü mü?benim akşam gerilince kaşınıyor çok fazla.Cildim normalde kuru zaten o yüzden yetmiyor olabilir lierac ve biooil.Akşam 2 kaşık bişey bile yesem hemen şişiyorum,karnım tok değil ama şişkinlik var.bebeğim beslenemiyor diye üzülüyorum ondan sonra :(

Hayırrrrr mide bulantısımı hayırrrrrrrrrr gelmesin istemiyoruzzz.

kızlar herkese kocaman günaydın... kımse gelmemiş henüz ben geleyim yazayım dedim...:)
çatlağım yok henüz çok şükür. (vaselina kakao ışıltısı 14,90 gratıs.)kullandığım krem.

canım ilk günler gibi her öğün aram yeşil ekşi elma ile geçiyor:)bunda hıc değişiklik olmadı...
asitli soda tüketiyorum hergun 2 bardak falan .ayda bir falan 1 caybardagı kola tuketıyorum.

en büyük sıkıntım dişetlerim. fırclarken çok kanıyor. sık sık fırçalayamıyorum.
birde ayakkabılar, oturmama rağmen 10km yol yürümüşüm gibi ağrıyor sebebide maalesef büyük olan ayaklarımın dahada büyümesi... dolayısıyla tüm ayakkabılarımın dar gelmesi. spor ayakkabıyla gelip gidiyorum işe. azcık daha rahat.

herkese sevgiler. sağlıklı bebeişler inşallah...

Günaydın cnm. dişlerini kanatarak fırçala derdi hekimler bana. dişetini rahatlatır ve şişliği indirir. tabi dişetlerine fırçayı değidirirken üst dişleri aşağıya doğru, alt dişleri ise yukarı doğru fırçala çekilme olmaması için. ben geçen hafta implantımın yerini açtırdım. yarın dikişleri alacaklar. sonra üstüne diş takacaklar. hamileliğe özel ekstra bir durumum olmadı bnm. senin için ayrıca 2 tavsiye, birincisi diş ipi kullan(a101den kürdanlı kullanıyorum çok rahat hatta cantamda taşıyorum kürdan niyetine de. ikincisi tuzlu su ile gargara yap. dişetine cok iyi geliyor, şişliği ve ağrıyı alıyor) Allah şifa versin

Kızlar bu aralar kimse kontrole gitmiyor sanırım, benim bu çarşamba kontrolüm sizler hangi günler gideceksiniz?
Canım bizim 21 inde kontrol ve hayırlısıyla Detaylımız var ondan sonra ayda 1 e düşüyo ama dayanamam heralde ben doktore peşin peşin söyledim ben 1ay dayanamam diye

herşey yolundaymış. Elhamdülillah çok inatçı çıktı bizim prens zar zor gördük yüzünü
Geçen kontrolde benim ki de öyleydi öldürdü bizi dört döndün yattım kalktım sağa dön sola dön tık yok bizimkinde doktor yüzüne bakcak burnuna falan bakcak dönmüyor anam yok nerdeyse 45 dk uğraştı doktorcağzım en son haftaya gelin dedi ama ben öldüm tabi Şükür Allaha bişey çıkmadı ben kuruntularımla kaldım.

Herkese iyi hafta sonları gebişler büyük ulyrssyona girdim çok şükür sağlıklı görünüyor fakat ben de şeker hastalığı olduğu için doktor fetal eko istedi. İnş oda iyi çıkar kızlar bunlar hep kilolu olduğum için başıma geldi çok şükür kilo almadı. İnş nen almam kızlar dualarınızı bekliyorum
Canım benim gözün aydın maşallah beslenmene dikkat et ilk sen değilsin şeker hastası anne adayı unutma dikkat et beslenmene bişeycik olmaz Allahın izniyle.Bütün tahlil tetkiklerimizin iyi çıkması dileğiyleeee

Herkese merhaba.. dün akşamki Bebek arabası alışverişinden sonra alınacakların büyük bir kısmı tamamlanmış oldu bizde de... kendime araba seçerken bu kadar zorlanmadım yahu :)) şimdi sırada boya-badana işleri ve mobilyaların kurulumu var, sonrası eğlenceli yerleştirme ve süsleme kısmı... Nisan sonu gibi tüm hazırlıkları tamamlamış olup, mayısı dinlenerek geçirmeyi planlıyorum... siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Maşaallah maşallah biz nisan da tamamlayalım dedik ama önemi alsak ne biz bi tek beşik aldık odasına benim ev zzaten pudra pembe komple boya işimiz yok perde ve halı süs püs işi

Teşekkür Ederim Kızlar Benim kız mesaili çalışıyo dün tatildi ya oda bugün yatcam uleeeen dedi heralde şimdi devam ediyoz Maşaallah Sağolun

Bebekler de ne yapacağını şaşırdı.İçerdeyken 1 saat hareket etmese gözlerimiz dönüyor,çıktıktan sonra 1 saat uyusunlar diye gözlerinin içine bakacaz.Zavallıların annelerinden çekecekleri var :anne:

Canim bende ayni senin gibiyim:) ilk tup bebek denemem kimyasal gebelikle sonuclandi.bi sonraki ay kendim hamile kaldim.mucizemiz gerceklesti. Demek ne kadar ugrassakta var herseeyin bir zamani:)

Günaydın canım ,

Kesınlıkle cok haklısın .O an belkı cok uzulduk yıprandık ama hayırlısı boyleymıs .Herseyın vaktı zamanın oldugunu bırkez daha anladım .Rabbımın mucızesıne şahit oldu .
Tebrık ederım tekrardan tatlım .
Ne kadarlıksınız ,cınsıyetı bellı mı .

Bebekler de ne yapacağını şaşırdı.İçerdeyken 1 saat hareket etmese gözlerimiz dönüyor,çıktıktan sonra 1 saat uyusunlar diye gözlerinin içine bakacaz.Zavallıların annelerinden çekecekleri var :anne:
Hahahaha Aynen canım ya zaten etrafyakiler çıkınca keşke karnımda olsaydı diyceksin diyolar ama en azından gözümüzün önünde şimdi ne var bilemiyoz baksana dün eşimle şaşırdık ne yapacağımızı çok dil döktü kızına ama nafileee dışarıda gazını bezini alırız iki fışfış bi pışpış uyur heralde

En gerici büyümeyi iki haftada yaptı. Bugün bile hissettim büyümüş yine. Zaten hangi sayfayı okusam bu aydan sonrasına çok hızlı büyüme diye teşhis koymuşlar:) hiç mi hiç takılmıyo kafama yırtık meselesi . Sadece çok kaşınıyo. Belki 3 sene sonra falan takılır :)))

Yani bende cok onemsemiyorum. Yine de tabi suruyrm yaglari. O saglikli olsun da baska birsey onemli degil. Bende bakim takibe karnim buyumesini bende 24 e basladim cunku : )

nutellaa32 nutellaa32 cnm nasıl oldu ufaklık ıyı mısınız
Bız dun ve bugun tuvalet egıtımıne basladık
Henuz farkında degıl
Heryere bırakıyor:) bakalım nasıl gıdıcek
Insallah ogrenır
ben de dayanamadim bu sabah basladim tuvalet egitimine ama biz de basarisiz gidiyoruz sabah kalkinca bezi pek islam degildi tuvalete goturdum yapar belki diye ama cikmak istedi bende yok heralde diye cikardim ama hep altina yapti simdi 4. Esofmanini degistircem moralim bozuldu ya soylemiyo hic bir ara soyluyodu ne guzel. Ne zormus bu tuvalet egitimi

Back
X