- 7 Temmuz 2015
- 577
- 273
- 103
- 36
Canim23. Haftanin icindeyim daha kizim olacak insallah. Senin ?
tebrık ederım tatlım benımde kızım olacak , ısım ne dusunuyorsunuz . Hangı sehırde oturuyorsun .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim23. Haftanin icindeyim daha kizim olacak insallah. Senin ?
Ooo cokmus yaa.ben.esimle.gideyim.diyordum.işten 1 saatlik izin alsin da.ama o sekilde devlette yaptiramam o zamn.mecburen ozelde yaptircam![]()
eshma elbise tam dizkapagimin ustunde.
kızlar malum çok baş ağrılı ve kusmalı bir 3 ay atlatmıştım.
dünden beri geçmeyen tarifsiz bir başağrım var. ilaç içmeme rağmen.
bırde sabah kahvaltı yapayım dedim buzdolabını açar açmaz bı öğürdüm.
eski günler geri mi geliyor(((
neyse umarım geçer...
dün bir arkadaş göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu arasındaki farkı sormuştu.
benım kargom geldi aventin göğüs kalkanını almıştım.
anladığım kadarıyla kalkanın ıkıncı bır halkası var ve içinde süt birikebiliyor.
diğeri sanırım sadece çamaşırla temasını engelliyor.
ayrıca ıyıkı koruyucuyu almamışım. kalkan o kadar buyuk olmasına rağmen gogus uçlarım iri olduğundan ancak oldu.
mesajını yenı gordum :)Canım ya bebiş unutturmuştur çoktan sana her şeyi :) bi de kızzzzzz.oy oy oy. Bu arada kızlar erken doğabilirken erkekler 43 haftayı bulabiliyormuş
Not: ben istanbuldayım Bahçelievler. Sen ??
evet ikinde kullanmadıysan alma.sana kaçlık yapıcaklar belli mi? 50 lik yapılırsa kan alıp şekerli su içiliyor 1 saat sonra tekrar kan alınıyor o kadar. ama 75 veya 100 lük yapılırsa kan alınıp şekerli su içiliyor sonra birer saat arayla 3 kere kan alınıyor. eğer 75 lik yada 100 lükse kesin biriyle git özellikle ilk bir saat yanında olsun ilk başta bazen ciddi rahatsız edebiliyor. benim ilk hamileliğimde 75 lik yapıldı.şekerli suyu içer içmez başım dönmeye başladı ve 15 dakika sonra hepsini kusup acillik oldum. iyiki eşim yanımdaydı o ilgilendi benimle.
çok sağol canım benim boyum 1,70 bana kısa olur o zaman.
inşallah eski günlerin geri gelmemiştir canım geçici birşeydir .
ben sormuştum kalkan ile koruyucu arasındaki farkı .açıklaman için sağol. ben şimdilik almamaya karar verdim. hani çok gerekirse eşimi gönderir aldırırım bir yerden. ilkinde kullanamadım çünkü öyle çok akan bi sütüm olmadı inşallah bunda çok sütüm olurda kalkana da gerek olur öyle alırım.
Bebek House var canım Toker bebe var Vipbebek bide minipomes çok güzel mothercare var orda aradığım beden yok 3-6 ve 6-9 tükenmişİNTERnetten alısveriş yapabileceğimiz magazalar neler?
Kızlar bu sabah bi sancim oldu. Simdi gecti gibi korktum biraz. Sizde oluyor mu boyle sancilar arada
İNTERnetten alısveriş yapabileceğimiz magazalar neler?
Evet yakın. Ataköyde olsaydın keşke:)))) reelde de görüşmek isterim ben burdaki arkadaşlarla. İstanbuldakiler kimler mesela???mesajını yenı gordum :)
ben atasehırde oturuyorum tatlım cok uzak degılız aslında :)))
ınsallh gorusmek nasıp olur .
Canım Gaz sıkışması olabilir.Benim geçen hafta oldu gece uykudan uyandım çok korktum.Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama takip et herkesin hamilelik öyküsü farklı bişey var yok demek yanlış sen takipte ol doktorunu ara sor. Normalde bu aralar hepimizde çok gaz var.Kızlar bu sabah bi sancim oldu. Simdi gecti gibi korktum biraz. Sizde oluyor mu boyle sancilar arada
Günü gününü tutmuyor dimi. Bi gün kıpır kıpırken hatta patır kütürken ertesi gün tık yok sakin sakin süzülüyor :) kuşum benim:)Bazen pozisyonuna göre görülüyor canım.Bazen de sadece hisseediyorum.Mesela geçen sanırım yan duruyordu inanılmaz çok hareket etti,karnımdan çıkacak sandım:) hatta biraz da endişelendim noluyor diye.Ama ondan sonra normaldi hareketleri.Öyle aşırı sarsmıyor henüz:)
Bende İstanbul dayım hatta aynı doktora gidiyoruz bi ara gop un kafeteryasinda bulusabiliriz :) ben bu arada gop ta doğum yapmayacağım Türkiye hastanesine ayrıntılı için gitmistim baya memnun kaldım yüzde doksan orda doğum yaparım. Sen karar verdim mi ?Evet yakın. Ataköyde olsaydın keşke:)))) reelde de görüşmek isterim ben burdaki arkadaşlarla. İstanbuldakiler kimler mesela???
E bebekte katlanan küvet kalmamış. 45 dakikada nasıl bitti anlayamadım.
Sticker dan uzak durmak da fayda var desene...ya yapabildiğimizi yapalım zamanında doğan bebek çok azmış unutmamak lazımCanım benim yatak odamda bir duvarda sticker var ama açıkçası boya yaptırmadan önce çıkartmaya cesaret edemedim, kesin iz kalacaktır.
Alışverişin büyük kısmını halletmekte de fayda var çünkü bir anda ve hızla büyümeye başladık artık...
dün de anakucağı ve ilk bez alışverişimizi yaptık :) eşime en çok bez için ödeyeceği tutarlar koyacak belli oldu :)))) adam dertli oldu...
Günü gününü tutmuyor dimi. Bi gün kıpır kıpırken hatta patır kütürken ertesi gün tık yok sakin sakin süzülüyor :) kuşum benim:)
Bende bende konuşayım diyorum saçmalamaya başlıyorum sanki başbakan la konuşuyorum:)Arkadaşlar bu arada bebeğinizle konuşuyor musunuz? Ben bazen konuşuyorum ama bir garip oluyorum ağlayasım geliyor :)
Canim 50 lik filan oldugunu neye gore karar veriyorlar ki.doktor mu karar veriyo ona.anlamdmsana kaçlık yapıcaklar belli mi? 50 lik yapılırsa kan alıp şekerli su içiliyor 1 saat sonra tekrar kan alınıyor o kadar. ama 75 veya 100 lük yapılırsa kan alınıp şekerli su içiliyor sonra birer saat arayla 3 kere kan alınıyor. eğer 75 lik yada 100 lükse kesin biriyle git özellikle ilk bir saat yanında olsun ilk başta bazen ciddi rahatsız edebiliyor. benim ilk hamileliğimde 75 lik yapıldı.şekerli suyu içer içmez başım dönmeye başladı ve 15 dakika sonra hepsini kusup acillik oldum. iyiki eşim yanımdaydı o ilgilendi benimle.
çok sağol canım benim boyum 1,70 bana kısa olur o zaman.
inşallah eski günlerin geri gelmemiştir canım geçici birşeydir .
ben sormuştum kalkan ile koruyucu arasındaki farkı .açıklaman için sağol. ben şimdilik almamaya karar verdim. hani çok gerekirse eşimi gönderir aldırırım bir yerden. ilkinde kullanamadım çünkü öyle çok akan bi sütüm olmadı inşallah bunda çok sütüm olurda kalkana da gerek olur öyle alırım.