• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar beni bu gece yattıktan yarım saat sonra karabasan bastı. Bi turlu sesim cikmiyodu. Zar zor uyandığımda eşimi kaldırdım. Sarıl dua oku falan diye. Poposunu döndü yattı. Uykusu ahir biraz.Başıma daha ciddi bişey gelse orda kalırım demek öyle.
Herşeyden korkar oldum zaten bugünlerde. Bebeğe bu zararı olmaz inş her açıdan. Var mı tavsiyesi olan
canim gecmis olsun hamilelikte normaldir diye düşünüyorum cunku sacmasapan ya da korkunc ruyalar da daha fazla goruyoruz bu donemde tamamen psikolojimizden. Karabasanin gelmesi de bunun gibi bir sebeptendir bence korkma bebisine bisey olmaz bol bol oku kendini felak nas ayetel kursi insirah suresi artik neyi biliyosan için rahatlar biraz

Doktorum her gittiğim de bol bol su iç diyor. İciyorum ama çok soğuk tuvalete gitmek istemiyorum :olamaz: Allahım azıcık isinsa havalar da bol bol su içsem rahatça :KK45:

Bende bu hafta acayip şişlik var, kilom bir aydır çok değişmedi ama karnım acayip şişti, kızımın hareketerine gelince benimki öyle çok hareketli değil, genellikle gece on bir gibi başlıyor, birde sabah 7de hareketli aralarda da yemekten sonra hareket ederse hanım efendi :))
Şişlik el ayaklarda mı yoksa mide karın şişlik falan mı?
Bende bu hafta acayip şişlik var, kilom bir aydır çok değişmedi ama karnım acayip şişti, kızımın hareketerine gelince benimki öyle çok hareketli değil, genellikle gece on bir gibi başlıyor, birde sabah 7de hareketli aralarda da yemekten sonra hareket ederse hanım efendi :))
Karın şişliği deme hiç bana. Kaşıntısından duramıyorum günde 3 kere krem yağ ne bulursam sürüyorum. Kilo bu haftadan sonra başlar heralde . Bebiş bile hafta 200 gr alıyo en az

Şişlik el ayaklarda mı yoksa mide karın şişlik falan mı?

Karın şişliği deme hiç bana. Kaşıntısından duramıyorum günde 3 kere krem yağ ne bulursam sürüyorum. Kilo bu haftadan sonra başlar heralde . Bebiş bile hafta 200 gr alıyo en az
Yaa aslında öyle elim ayağım çok şişmedi gibi diyordum ama bugün işten gelince çorabım öyle bir sıkmış ki iki saat izi geçmedi, göbek şişliği ise çok fena sanki dünyaları yemişim :((

Çok haklısın ama elimde değil, durup dururken kafama takıp ağlıyorum, dün akşam düdüklü tencerem bozuldu yemek yememiz 9 u buldu sinirimden 1 saat ağladım mesela, aç durdukça midem dahada bulandı, bulandıkça isyan ettim vs vs, başka bi akşam başka bişi, yani gerekli gereksiz ama inan elimde olmuyo gözlerimden süzülüveriyor ben gerçekten hala gebelikten keyif alamayanlardanım, bu mide işi beni hayattan soğuttu, yoksa başka bi derdim tasam yok çok şükür..
Her şeyi sakin karşılamaya çalış Benim de iki gün önce düdüklü tencerem patladı her yer çorba oldu mutfakta Allahtan ben yoktum orda normalde olsa sinirden ağlayabilirdim ama sakin bir hamilelik geçireceğime söz verdim kendime yavaş yavaş mızmızlanmadan temizledim ortalığı :)bu sakin tavırlarımdan eşim de cook memnun ben de .. Huzur geliyor eve aynı zamanda bebeğe de...

Iyi geceler kizlar su saat olmus uykum yok cok fena bi sekilde gobek ve bel cevrem kasiniyor uyutmuyor artik sizce neden olabilir

Olsun tutmasini ogreniyor gelisme olmasi cok onemli devam canim sabredicez bence ogrenecekler. Alt komsumun oglu 1 hafta boyunca hic tuvalete yapmamis ve yaklasik 1 ayda ogrenmis 3 yasinda olmasina ragmen en azindan isabetlerimiz var bizim bu bile iyi. Ya bugün sanki dunki gibiydi az bisey belki daha iyi o kadar. Yine 5 kere altina yapti ama tuvalete daha fazla yapti dune gore.
Cnm seninle benzer seyleri yasiyor olmamiz guc veriyor bana
Bazen yiliyorum, beceremeecegiz diyrm ama surecin dogasi bu anladigim kadariyla
Kardesleri olmadan halletmemiz lazim
Simdi ogrenseler ancak oturur sistemleri o zamana kadar, tabi kardes dolayisi ile geri gitmezler insllah
Bizdeno zaman devam edelim cnm
Yilmak yok :) az da olsa gelisme sagliyoruz:)
Hadi bakalim

denemedim ama ordaki çalışanlar uyumlu dedi.
Canım küvet ayağını bir dene bence. Dün ben de aldım küveti ve mağazada buna uyumlu demir ayak yok dediler. Arkadaşım da kullanıyor, o da aynı şeyi söyledi. Uymazsa günü geçmeden değiştirirsin.

Slm kızlar uzun aradan sonra. Cok şükür bebişler ii galiba maşalah hepimize emzirme koltuğu almaktan vazgeçtim sanırım gereksiz göründü gözüme 900 1000 lira verip sonrasında nereye koycam die düşündüm yastıkla idare ederim süt sağma makinesini de bi arkadasım almış saolsun lansinoh marka bi de motorolanın bebek telsizini almayı planlıorum

heksi heksi çok geçmiş olsun.
Hayirli olsun canim.internetten mi almistin
evet gittigidiyordan 250 tlye. ürün çok sağlam geldi.cok begendım.

Kizlar bende e bebek den ana kucagi aldim insallah memnun kalirim.olumlu cok guzel yorumlar vardi.hayirlisi bakalim:KK68:
canım hangi modelini aldın paylaşır mısın?

ben dün ebebek mağazasına gittim.tüm anakucaklarına baktım.
yalnız içime sinmedi almadım.
chıcconun bır modelini begendım 370 cıvarıydı.
tınylove da en azından görduklerımden iyi durumda mağazada 500 tl idi.
bırde prego oda 450 tl.
begendıklerım pahalı. diğerleri içime sınmıyor napcam bılmıyorum:(((

kızlar günaydınn haftasonu joker mağazasına gideceğim reklamlarda zıbınlar 5.99 diye gösteriyor sizce malı nasıldır bileniniz var mı?

Demiri ben akşamları içiyordum. hiçbir yan etkisini görmemiştim. ancak bugün sabah içtim. kabız oldum :KK43: makamda tek değilsen yine işin kolayda, diğer türlü seni zorlar bu durum. bence birim amirin kimse arada bir yardımcı olması için diğer birimlerden birini kaydırmalarını ya da bi çare bulmalarını rica edebilirsin. bnm kontrolüm, yada ağrım sızım olduğunda hiç durmuyorum,doğru eve yada hastaneye. tabi abartmıyorum da. hatta 16.30da işten çıkmam gerekirken genelde 17-17.30 arası çıkıyorum yoğunluktan. daha fazla kaldığım zmaanlarda oluyor tabi.

kesinlikle bu tulumlar çok güzel. ben 2-3 tane aldım bunlardan. büyük kızımdan da 2-3 tane var zaten. benim ilki mayıs doğumlu ve ben 40ından sonra hep bunları giydirdim. çok kullanışlı cıbıl cıbıl geziyorlar. rahatlığını bildiğim için bu kızıma da direk aldım .

bu tulumları kaç aylık almak lazım. 0-3 mü 3-6 mı?

çok tatlı ya. ben de bir kaç adet alıcam erkek varsiyonundan.[/QUOTE]

ben tulumları 3-6 ay aldım. biraz büyükte olsa rahat rahat giyerler.

Dün tahlil vermiştim hipotiroit için aylık rutin o çok şükür 1,36 düşmüş 2,5 un üstündeydi kaç aydır. Ama D vitaminim git gide düşüyor 8,7 idi geçen ay bu ay 5,9 A düşmüş sağlık ocağı Dr u devit3 vermiş günde 10 damla kadın doğumcuma msj attım ama cevap vermedi aranızda devit kullanan var mı prospektürün de hamilelikte gerekmedikçe kullanılmamalıdır yazıyor kadın doğumcum geçen ay D vitamini herkeste düşük hamilelikte ödem arttıkça hep düşük çıkacak dedi önemsememişti eksikliği gelişim geriliğine falan sebep oluyormuş kararsız kaldım

bende bir hafta oldu başlayalı devite. günde 10 damla kullanıyorum.

Valla ben bunu 4-6 ay aldım. 68 cm yazıyodu. İnşallah yazın giydirebilirim.

Bir de tecrübeli arkadaşlar yazsa bize kısa kolu uzun kolu yeleği hangi bedenden neyi kaç tane almak iyi olur.

ben yelekleri genelde 6-9 yada 9-12 aldım biraz büyükte giyse çok farketmiyor. 2 tanede 3-6 alıcam. uzun kollu hırka için ince triko hırka aldım. 6-9 ay . ben alırken biraz kalıba bakıyorum gözüme küçük gelirse normalde giydirceğimden bir büyüğünü alıyorum.
Eki Görüntüle 1953911 Kizlar park yatagimiz geldiki....

güle güle kullanın.

Kızlar beni bu gece yattıktan yarım saat sonra karabasan bastı. Bi turlu sesim cikmiyodu. Zar zor uyandığımda eşimi kaldırdım. Sarıl dua oku falan diye. Poposunu döndü yattı. Uykusu ahir biraz.Başıma daha ciddi bişey gelse orda kalırım demek öyle.
Herşeyden korkar oldum zaten bugünlerde. Bebeğe bu zararı olmaz inş her açıdan. Var mı tavsiyesi olan

ay çok zor bi durum bilirim.merak etme bebeğe birşey olmaz bu beyinle ağlakalı birşey. ilk bebeğimde lohusayken 3-4 kere yaşadım. kv ve onun dolduruşuyla eşim bu duruma hiç inanmadı. sanırım beyin yorgunluğundan oluyormuş. beyin vucudundan önce uyandığı için gerçekleşen bi durum olduğunu okumuştum. bende sürekli dua okuyorum. özellikle ayetel kürsüyü okumak çok iyi diye biliyorum.

Okumak neden yaramasin ki anlamadim. Bence her okumak şifadır inşallah. Ben hic bilmiyorum vallahi. Zaten burda takvimdeki gibi 25 hafta değilim bu takvim önde galiba biraz. 23 artı 6 yim. Belki bi bilgisi olan vardır:KK16:

benim ilk hamileliğimde 26 haftalıkken dönmüştü baş aşağı sonra çok şükür hep öyle kaldı ve bu sayede normal yapabildim.

Canım küvet ayağını bir dene bence. Dün ben de aldım küveti ve mağazada buna uyumlu demir ayak yok dediler. Arkadaşım da kullanıyor, o da aynı şeyi söyledi. Uymazsa günü geçmeden değiştirirsin.

Bize ebebekte açtırmadılar küvetin kutusunu, yasakmış diye.
Sen söyleyince denedik şimdi. Küvetin ayaklarını söktük, o şekilde üstünde duruyo. Devrilmiyor. Uyardığın için sağolasın. Ama dediğim gibi cuk oturmadı.

Kızlar günaydın..

İnternette bikaç blog gezerken Baby Cry Analizer diye bi cihaz buldum, tıbbı bir cihaz değil, bir mühendis tarafından yapılmış, bebeğin ses titreşimlerinden neden ağladıgının analizini yapan bi küçük bi alet, gümüş madalya ödülü var başarı oranıda %98. Fiyatıda 80 TL mi ne öyle bişi. Bence evin bi köşesinde bulunmasında fayda var :) Bana ilginç geldi sizinde haberiniz olsun istedim :)

Kızlar günaydın..

İnternette bikaç blog gezerken Baby Cry Analizer diye bi cihaz buldum, tıbbı bir cihaz değil, bir mühendis tarafından yapılmış, bebeğin ses titreşimlerinden neden ağladıgının analizini yapan bi küçük bi alet, gümüş madalya ödülü var başarı oranıda %98. Fiyatıda 80 TL mi ne öyle bişi. Bence evin bi köşesinde bulunmasında fayda var :) Bana ilginç geldi sizinde haberiniz olsun istedim :)

Günaydın canım ,

hafta olarak ılerdesın benden . Sen al kullanınca faydasını gorursen bende alayım :)))

heksi heksi çok geçmiş olsun.

evet gittigidiyordan 250 tlye. ürün çok sağlam geldi.cok begendım.

canım hangi modelini aldın paylaşır mısın?

ben dün ebebek mağazasına gittim.tüm anakucaklarına baktım.
yalnız içime sinmedi almadım.
chıcconun bır modelini begendım 370 cıvarıydı.
tınylove da en azından görduklerımden iyi durumda mağazada 500 tl idi.
bırde prego oda 450 tl.
begendıklerım pahalı. diğerleri içime sınmıyor napcam bılmıyorum:KK43:((

Ben de dün gidip inceledim anakucaklarını hepsi bi dandik geldi.ama tinylove olanı en çok içime sindi. Bir de ebebek artık chicco nun mallarını satmıyormuş, stokları eritiyolarmış. Anlaşmaları bitmiş sanırım.Bursadaki e bebekte çalışan kişi söylemişti.
İstanbula gidersem ordan bakmayı düşünüyorum artık.

Back
X