2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mrb arkadaşlar beni bilenler vardır belki çok zorlu bir şekilde bu haftalara geldim ve yarın ayrıntılı ultrason var doktorum dediki bu da iyi çıkarsa artık hamileliğinin tadını cikarabilirsin dua edin lütfen yarın bi aksilik çıkmasın çok korkuyorum kaç gündür uyku bile yok bana

İnşallah güzel haberlerle gelirsin, şöyle bir oh çekersin ;)

hayırlı günler..
dün işyerinden erken çıktım evde dinlendim kırgınlığım pek kalmadı çok şükür.burnum tıkalıydı çok fena breathe right takayım dedim belki iyi gelir,burnumu morartmış resmen :KK43: şimdi de su gibi akıyor bir de kuru öksürük var,umarım en kısa zamanda atlatabilirim :KK51:
Gecmis olsunnn:(

Slm kızlar nasılsınız evde yat yat günler geçmek bilmiyor. Doktor dışarı çıkma hep dinlen dedi. Bebeklerden biri 630 diğeri 680 gr çıktı iki gün önceki ölçümde. Ama suları hala birinin az diğerinin fazla o yüzden hep dinleniyorum ve su içiyorum. Park yatak bakıyordum sabah eşim dur daha erken diyor. Henüz kıyafet dışında birşey almadım bu gidişle doğuma kadar da bekleyeceğim anlaşılan. Sağlıkla gelsinler de herşeyleri de alınır :dua:
Aynen oyle alirsin cnm
Ama bazi temel seyleri hazirlamak lazim
Hastane cikissi gecelik gibi
Heleki cogul gebelikte
Onlem amacli yatirabiliolar hastsneye
Gecelik pijama olursa iyi olur
Belki vardir ama cevremden bildigimden yazayim dedim :)

caaa.webp
kızlar banada bıkkınlık geldi anakucağı aramaktan. benim için çok önemliydi. ebebekte dün 369 tl ye görüp beğenmiştim bunu. n11 den 269 tl ye kargo ücretsiz sipariş ettim. artık aklımdan çıksın.

bu arada kardelenin aldığı anakucağını beğenenler 28 şubatta tekrar indirimdeymiş.mağazada söylemişlerdi.

Aynen oyle alirsin cnm
Ama bazi temel seyleri hazirlamak lazim
Hastane cikissi gecelik gibi
Heleki cogul gebelikte
Onlem amacli yatirabiliolar hastsneye
Gecelik pijama olursa iyi olur
Belki vardir ama cevremden bildigimden yazayim dedim :)
evet onları hazırladım :) teşekkür ederim düşüncen için.

Kizlar bende hastanr cantami.yavastan.hazirlamayi.dusunyom.da.detayli bi liste yapsak da ona gore eksiklerimizi tamamlayip hazirlasak

Eki Görüntüle 1954430 kızlar banada bıkkınlık geldi anakucağı aramaktan. benim için çok önemliydi. ebebekte dün 369 tl ye görüp beğenmiştim bunu. n11 den 269 tl ye kargo ücretsiz sipariş ettim. artık aklımdan çıksın.

Bu da çok güzelmiş :super: Insanin kafası karışıyor, hangisini alacağını şaşırıyor yahu :işsiz:

Kizlar bende hastanr cantami.yavastan.hazirlamayi.dusunyom.da.detayli bi liste yapsak da ona gore eksiklerimizi tamamlayip hazirlasak
Cnm hastane cikisi tek basina yeterli olmuyor, hele ki ikizlere :) zibin takimi falan citcitli body bol koymak lazim
Min on adet yenidogan bez
Kaynatilip steril edilmis biberon, emzik
Penye battaniye
Yeni dogan islak mendil
Humana stil tea
Garmastan pomad gogus ucu kremi
İc camasiri
Pijama
Gecelik
Sabahlik
Hastane terligi ( ben suslu terlikleri hijyenik bulmuyorum, yuksek hemsirelerin giydigi terliklerden aldim kendime)
Dogum yapinca insan usuyor, sal tarzi bisiler olabilir
Patik ya da havlu corap
Bebek icin agiz mendilleri kumastan
Ben pofuduk alt acmalardan almistim, bebegi biseye koyuyor ya, adini bilmiyrm, onun icine yerlestirmistim, onun uzerine bebegimi koyduk
Bana o seylerde hijyenik gelmiyor
Tek kullanimlik alt acmalar super oluyor bir paket lazim
Gogus pedi lazim
Kendimiz icin islam mendil, tarak, makyaj malzemesi
:) giderek sacmaliyrm galiba bunlarin aciliyeti yok:)
Aklima gelenler bunlar
Birde biz hurc yaptik, en ustte bez olacak sekilde sirali koyduk, hemsireye duzenli bir bicimde hurc ile verdik, bazisi nisan bohcasi gibi susluyor:)
Bana hurc mantikli gelmisti:)

Back
X