2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben de bugünki ebebek indiriminden nuna pipa araba koltuğunu aldım. 600 den 319 a düşmüştü.
21 nde de mamas papası alcaz inşallah. Nuna uyumlu.

canım benim de niyetimde mamas papas vardı...
eşimle mağazaları gezdik interneti gezdik derken derken hiç düşünmediğimiz bir araba alıverdik
sanırım ikimiz de sıkıldık bakmaktan indirimi bekleyemedim
sabırsızlık ne kötü...
inşallah aldığım da kaliteli çıkar

Kızlar alakasız bişey sorucam aklıma takıldı belki daha önceden bahsetmişsinizdir . İkiz gebelik Yaşayanlar acaba ailenizde ikiz var mı.gece gece aklıma takıldı:)
Bizim var canim hem dedemlerde var.hem de kuzenimin ikizleri var
Daha.once de hamile kalmistim.onlar da ikizdi ama kurtaj.olmak.zorunda kaldim.kalp atisi alinamadigi icin:(bu hAmileligim de ilac kullandim.onun da etkisi var ikiz.olmasinda tabi ama doktorum da sormustu ailede ikiz var mi diye

Mrb arkadaşlar beni bilenler vardır belki çok zorlu bir şekilde bu haftalara geldim ve yarın ayrıntılı ultrason var doktorum dediki bu da iyi çıkarsa artık hamileliğinin tadını cikarabilirsin dua edin lütfen yarın bi aksilik çıkmasın çok korkuyorum kaç gündür uyku bile yok bana
Bilmezmiyim canım ben buradaki bütün sıkıntılı gebelere dua ediyorum çünkü bende öyleyim İnş iyi haberler alcaz hepimiz rahat edicez merakla bekliyorum haberini İnşallah hayırla gelsin benimde yarın kontrol ama hep aynı şeyler duyuyorum İnş iyi şeyler duyucaz bu defa....

Kızlar dün ayrıntılı ultrasona girdim. Doktor rahimi besleyen damarlardan birinde daralma (celtik )olduğunu söyledi.iki tarafta olursa daha sıkıntıymis.tuz ;hamur işi hazır gıda vs hepsi yasak.bol su .ozellikle tansiyona dikkat etmek gerekiyormuş.beni perinatoloji ye yönlendirdi.dunden beri moralim çok bozuk .cunku yeteri kadar beslenememe ,haftaya göre gerilik erken doğum gibi riskleri var.preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabiliyormus .O yüzden tuzlu gıdaları çok tuketmeyin. Normalde tansiyonu düşük biriyim. Yinede böyle bir şeyle karşılaştım.

Mrb cnm geçmiş olsun bugün bende aynısını dediler oran verdiler mi sanada ama benim doktorum sıkıntındeğil dedi kafam karıştı şimdi

Geçmiş olsun canım. Senin birinde daralma varmıs, Allahtan iki taraf değilmiş bence bu bile senin rahatlamanı sağlayacak birşey. Doktorun dediklerini uygularsın, hiçte birşeycik olmaz Allahın izniyle.
Uff ya yanlış yeremi yazıyom slm tekrar bana aynısı söylendi moralmen sıfırım biri 1.75 diğeri 0.85 ve sol tarafda damarda sıkıntı var dedi doktorumu aradım yok bi sıkıntı dedi neden hiç bişey demedi ya

Bir sorum olacak. Doktorum bana önceden elevit kullan demişti. Daha sonra d vitamini eksikliğim çıkınca devit kullan dedi. Sizce elevitle devit birlikte kullanmamı mı kastetti yoksa artık eleviti bırakıp devite başlamamı mı istedi? İkisini de kullanan var mı?
İkisi de aynı türev vitamin ilacı bazılarında birkaç vitamin eksik yada fazla olabiliyor o yüzden değiştirmiş olabilir eleviti bırak decavit e başla demek istemiş bence

A aliassummer canım yanlış okumuşum evet Elevit ile devit i birlikte kullanacaksın bende vitamin ilacı içiyordum ama tek başına yeterli gelmedi D vitamini için gitgide düşüyor ekstra devit verdi günde 10 damla
Önceki yorumda devit i decavit diye okuduğum için sadece birini kullanman yeterli yazmıştım
Elevit+devit 10 damla kullanacaksın yine de Dr una danış
Ben decavit+devit kullanmaya başladım

Mrb arkadaşlar beni bilenler vardır belki çok zorlu bir şekilde bu haftalara geldim ve yarın ayrıntılı ultrason var doktorum dediki bu da iyi çıkarsa artık hamileliğinin tadını cikarabilirsin dua edin lütfen yarın bi aksilik çıkmasın çok korkuyorum kaç gündür uyku bile yok bana
İnş güzel sonuçlarla gelirsin. İyi düşün iyi olsun. Buralara kadar gelebildiysen vardır bi hayir

Eklwdim listeme bunlari da sagol canim:KK66:yarin itibari ile baslicam hazirlamaya.seffaf posetlere koymayi.dusunyorum.bebeklerin de isimlerini yazcam üzerlerine.ufak bi bavul hazirlicam sanirim.biz ancak sigariz:p
Ben de bavul hazırlamayı düşünüyorum kısmetse. Ancak sığarız gerçekten :)) Şu bikaç hafta daha geçsin güzelce inşallah.

Kızlar alakasız bişey sorucam aklıma takıldı belki daha önceden bahsetmişsinizdir . İkiz gebelik Yaşayanlar acaba ailenizde ikiz var mı.gece gece aklıma takıldı:)
Benim anne tarafımda var. Yalnız benimkiler tek yumurta ikizleri. Bu tip ikizler rastlantısalmış herkesin başına gelebilirmiş. Çift yumurta ikizleri genetik yada tüp bebek oluyor.

Doğru diyosun cnm.biz burda daha cok sey.ogreniyoruz tecrubeli annelerden.. Ananeler babaneler cok bilmislik yapiyor da yanlislari da cok.ablamin kaynana si ilk süt unu ablamin sagdirip attirmis:KK57:ablam hala sinirlenerek soyler en faydali.olan sutumu bebegim alamadan attilar diye:kızgın:
Ay inanmiyrm ciddi misin
Olaya bak ya
Kulaktan dolma annelik boyle oluyor iste
Tamam tecrubelililer ancak dogru bilinen bir suru yanlış var
Biz tecrubesiz olaboliriz, desteklerine ihtiyacimiz olacak ancak cizginin farkina varmalilar
Gerci bu kisilikle de alakali
Allah razi olsun bnm kayinvaldem bana bakmaktan baska bisey yapmadi, mudahale etmedi, beni bana birakti
Arkadasimkn kayinvaldesi kaba kaba bebegi tutmalar, simarik tavirlar, sen ne anlarsin tarzi davranislar, iki de bir sutun az yemiysin, emziremiysin laf sokmalar
Boyleside var
Ben kayinvaldemin iki lafina alinmistim sadece
Biri gorumcemin ikiz bebeklerini birini yikarken digerini cabucak giydirirmis, ben yavas giydiriyormusum. Ben tabi lafimi esirgemedim bida bisey diyemedi
Bi digeride, ben cok emziriyormusum, obez olurmus bebek
Kafaya bak, oglum sarilik olmustu ve bunhn tek caresi emzirmek, durmadan emzirmeye calisiyrm diye, obez olacagını soyluyor
:)) yaşlı kadın dedım bişe demedım, ancak bıda lafını edemedı
Ben biraz soguk bırıyım
Sınırlarıma kolay sokmam
Sanırım onun etkısı de var:)
Yanı ozetle bunları yasacagız hepımız
Ben az yasadım cok sukur:)

Günaydın arkadaşlar.az önce lavaboya gittim.cok afedersiniz idrarımı yaparken rengi ilk başta kırmızı gibiydi.yaptıkca biraz açıldı rengi ama o bi kaç saniyede kalbim durdu resmen.acaba kanamamı oldu diye iyice baktım ama yok idrarda olan bişeydi sadece.iç çamaşırımda filanda bişey yok.neyin nesiydi şimdi bu sabah sabah

Back
X