2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nifty testi ne kadara mal oldu peki? Doktor kötü hiçbirşey söylemedi ama burada herkesin 1 küsür okuyunca benimkiler kalın geldi biraz. Benim papp-a da biraz yüksek 8,46.
papp-a dediğin ne oluyor, bana 2'li,3'lü,4'lü yapılmadı, nifty testi 2000 tl mal oldu, eğer kötü çıksaydı aminosentez yapılacaktı,

ben a101 den alacağım gayet guzel oluyor ordakıler ve cok cok uygun banyoda dusa kabının ıcınde muhafaza edeceğim o yuzden yer kaplıyo derdım olmaz bu cok pahaı bence

Bi sure erteleyeyim en iyisi su banyo ekipmanlarını. Sağol cnm aklıma gelmezdi a101e bakmak.

kızlar bugün idrar tahlilimde bol bakteri
8-9 epitel hücre
6-7 lökosit
nadir ürik asit enfeksiyon

sağlık ocağı munorol şase verdi...kızlar bu ilacın bir zararı var mıdır?

Geçmiş olsun cnm. Bnm kan ve idrar tahlillerime bakilmayali nerdeyse 3 ay oldu. Ben de bir sonrakinde isteyeyim ..

Bişey demedi ki bu gerilik sonunda bunu getiriyormuş gelişmeyince çiş yapmıyor çiş yapmayınca su bitiyormuş doktor bunu bekliyorduk oldu dedi ağlaya ağlaya geldim

Derdini veren dermanini da verir güzel arkadaşım. Dua edicem snn için. İkinci bir doktora da gorunsen mı acaba?

Muayene olduk malesef iyi şeyler duymadık yine suyumuz azalmış bebek beslenemiyomuş 390 gr olmuş çok az değilmi canım çok sıkıldı yine ağlayarak çıktık doktor hareket hissetmezsen hemen gel dedi artık günler nasıl geçicek bilemiyorum valla Rabbim sabır versin artık daha riskli olacakmış gerilim gitgide yükselecekmiş oh diyemedik yine

Hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun. Kendini üzme, moralini bozma ne olur, iyi düşün iyi olsun , bizlere verilenlerle bir imtihan bu ve ne olursa olsun şükretmek durumundayız. Her şey Allah'tan. Her şey... buradan anladığım kadarıyla Sen çok özenli, özverili ve dikkatli bir insansın ama buna rağmen sınandıgımız bir şeyler varsa Rabbimin seni unutmadığını gösterir. İçecek suyu varsa doğar yoksa cennetten rezarvasyon için adanmış bir melek olur. Şu an önemli olan sensin. Hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun. Hayırsız olana kalmaktan yeğdir. Başka bir doktora da bi görünsen çünkü ultrason cihazından , cihazına fark oluyor. Rabbim acil şifalar versin. Hissettiklerini bütün kalbimle hissediyorum, inşallah atlatacağız bunu da.

Bişey demedi ki bu gerilik sonunda bunu getiriyormuş gelişmeyince çiş yapmıyor çiş yapmayınca su bitiyormuş doktor bunu bekliyorduk oldu dedi ağlaya ağlaya geldim
Çok geçmiş olsun canım. Çoğu gitti azı kaldı inşallah atlatacaksın bunu da. Geçen gittiğin profesör her şey normal dememişmiydi. İçini ferah tut Allaha emanetiz hepimiz.

Muayene olduk malesef iyi şeyler duymadık yine suyumuz azalmış bebek beslenemiyomuş 390 gr olmuş çok az değilmi canım çok sıkıldı yine ağlayarak çıktık doktor hareket hissetmezsen hemen gel dedi artık günler nasıl geçicek bilemiyorum valla Rabbim sabır versin artık daha riskli olacakmış gerilim gitgide yükselecekmiş oh diyemedik yine

İnşallah normale döner, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın.allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.

Hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun. Kendini üzme, moralini bozma ne olur, iyi düşün iyi olsun , bizlere verilenlerle bir imtihan bu ve ne olursa olsun şükretmek durumundayız. Her şey Allah'tan. Her şey... buradan anladığım kadarıyla Sen çok özenli, özverili ve dikkatli bir insansın ama buna rağmen sınandıgımız bir şeyler varsa Rabbimin seni unutmadığını gösterir. İçecek suyu varsa doğar yoksa cennetten rezarvasyon için adanmış bir melek olur. Şu an önemli olan sensin. Hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun. Hayırsız olana kalmaktan yeğdir. Başka bir doktora da bi görünsen çünkü ultrason cihazından , cihazına fark oluyor. Rabbim acil şifalar versin. Hissettiklerini bütün kalbimle hissediyorum, inşallah atlatacağız bunu da.
İnşallah canım inşallah... Dua edicez Rabbim yardımcımız olsun gerçekten 6 aydır imtihandayız sabırla beklicez Allah tan gelen baş üstüne

Cnm baskandoktora da mi gitsenn
Simdi ne yapmak gerekiyor
Nasil bi tedavi lazim
Hastaneye falan yatirmadi
Bisey demedi
Cok uzuldum

Benımde 25 Şubatta. Şeker yüklemesi yapılacak heralde, hiçte istemiyorum aslında ama :KK12: hamileliğim boyunca yaptırmadığım birşey olsun istemiyorum. Yaptıran varsa bilgilendirsin lütfen nasıl bişimiş bu şeker yüklemesi :KK17:
Bana bu cumartesi yapılacak canım. Ben bilgi veririm

Canim benim bebegim 21.haftasinda 325 gramdi. Bebegin kac haftalik bilemiyorumama kilosu gayet iyi bol su tuket suyunun cok olmasi daha kotu dua et bol bol

Cnm bak nette okudum
Senin gibi durum yasayanlar
Bol dinlenme
Sola yatma
Bol su icme seklinde bi yol izlemisler
Haftada birde takip
Sen calisiyor muydun?

Bende haziran annesiyim tahmini dogum 21haziran erkek benide eklermisiniz

Canım çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun ismin neydi dualarımda sanada yer vermek istiyorum başka doktora mı gitsen perinatolog ve Prof iyi bir doktor belkide yapılacak bir şey vardır başka doktor da görmeli bence seni böle beklenmezki

ben a101 den alacağım gayet guzel oluyor ordakıler ve cok cok uygun banyoda dusa kabının ıcınde muhafaza edeceğim o yuzden yer kaplıyo derdım olmaz bu cok pahaı bence
Bence de gereksiz pahalı. Zatençok uzun süre kullanılmıyor. Bebek biraz ele avuca gelince ortalama 3-4 aylıkken eşim kucağına alır ben duşla yıkardım çocuklarımızı. O yüzden yazık o paraya.

Bence de gereksiz pahalı. Zatençok uzun süre kullanılmıyor. Bebek biraz ele avuca gelince ortalama 3-4 aylıkken eşim kucağına alır ben duşla yıkardım çocuklarımızı. O yüzden yazık o paraya.
Kesinlikle canim dedin gibiele avuca gelince dusta beraber yikaniriz yavrumla :))

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 çok yıpratma kendini canım. Bu Allahtan gelen bir durum. Rabbim sağlıkla verecekse kucağına buna hiçbirşey engel olamaz. Yiyecek ekmeği de yoksa son ana kadar herşey normal bile olsa kavuşamazsın yavruna. Bu anlamda hepimiz aynı durumdayız. Bol dua edip beklemek tek çare. Allah yardımcımız olsun

Yaşadığım şehirde de doğum yapana hastaneden çıkar çıkmaz geliyorlar. hatta 2.gün lohusa görmeye gitmeyi uygun bulmayıp gitmedim diye beni yadırgadı kayınvalidem. eşimin amcasının torununun çocuğu bi de... teyze dayı gelince insan bi nebze anlıyor da..buralarda böyle işte. Bari 1 hafta 10 gün sonra falan gelseler. o yüzden kendimi hazırlamam gerekli. şimdiden stres doluyum anlayacağınız. Allahtan annem gelecek belki bnm diyemediklerimi o der ama bnm annemde bana çok karışır. hem akraba hem kv hem annem. bi de beni düşünün. çocuğu alıp kaçasım var.

ben bugün oje sürecektim oysa,sürmesem mi? arkadaşlar saçımızı hala boyatamaz mıyız? ben dayanamıycam boyatıcam herhalde. kendimi çok paspal hissediyoruuuuuum.

benim yerim var şimdilik ama insan yine de ortalıkta eşya görmek istemiyor. yine de 2 katı para vermeye değer mi sizce?
Canim seni anliyorum insallah cok canini sikmazlar karisarak :( Oje konusu bence cidden abarti, bi zarari oldugu hic kanitlanmadi. Sac konusu da, benim sadece uclarinda var zaten kendi rengimde büyük kismi, o yüzden boyatmama gerek yok ama gerekseydi 3. aydan sonra boyatirdim yani. Artik günümüzdeki boyalar zarar vermiyor demisti bizim doktor.

Kendimizi psikolojikmen iyi hissetmemiz de önemli :)

Canim cok üzüldüm, ben de sana dua edecegim. Insallah her sey iyi gider. Arkadaslar da söylemis ama bir doktora daha görünme sansin var mi acaba? Belki baska önerileri olur. Kendini yorma, cok zor ama yine de moralini iyi tutmaya calismalisin. Buradan bir arkadasa su ekleniyordu yanilmiyorsan igne ile. Böyle bir seyden falan bahsedildi mi acaba sana?

canım ya :( bol bol uzan ve su iç havuç suyu iç inşallah düzelir dua edeceğim.

Canim cok üzüldüm, ben de sana dua edecegim. Insallah her sey iyi gider. Arkadaslar da söylemis ama bir doktora daha görünme sansin var mi acaba? Belki baska önerileri olur. Kendini yorma, cok zor ama yine de moralini iyi tutmaya calismalisin. Buradan bir arkadasa su ekleniyordu yanilmiyorsan igne ile. Böyle bir seyden falan bahsedildi mi acaba sana?
evet iğneyle su ekleme yöntemi var perinatologlar yapıyor sanırım.

Back
X