- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
Okucam diye gözüm agrıdı faydalı birşeyi kacırmıyayım diye
Daha az öz ve işimize yarayacak bilgileri paylaşsak ???
Sakın yanlış anlamayın ama gerçekten takip etmek zorlaştı
Hastane çantası emzirme tecrübeleri son alınacaklar hastane odasında gerekli olanlar süs püs bebeğin kilosu boyu normal ve sezeryan düşünenler normal doğum yapanların teceübeleri gibi
İnanın 400 msj okudum sonucta bilemiyorsun hepsine bakıyorsun bişeyi kacırmıyayım diye
Tırnak makasını dezenfekte edicekmiyiz ?neyle dogum sonrası hemen kesiyolarmış ben çantaya koyucam da..
Yrn kontrolum var sizlere durumu yazarım
Görüşmek üzere
Daha az öz ve işimize yarayacak bilgileri paylaşsak ???
Sakın yanlış anlamayın ama gerçekten takip etmek zorlaştı
Hastane çantası emzirme tecrübeleri son alınacaklar hastane odasında gerekli olanlar süs püs bebeğin kilosu boyu normal ve sezeryan düşünenler normal doğum yapanların teceübeleri gibi
İnanın 400 msj okudum sonucta bilemiyorsun hepsine bakıyorsun bişeyi kacırmıyayım diye
Tırnak makasını dezenfekte edicekmiyiz ?neyle dogum sonrası hemen kesiyolarmış ben çantaya koyucam da..
Yrn kontrolum var sizlere durumu yazarım
Görüşmek üzere
onun dışında yürüyüş yaptım ekstra bişey yapmadım ama benim cok mide bulantım oldu sanırım donerken mide bulantısı yapıyor
sabah 8 gibi hastanede olacağız kızkardeşim, eşim ve ben... diğer aile üyelerinin mümkünse ben operasyondayken gelmelerini istedim ama göreceğiz bakalım...