• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben doğum yaptım..gece 2de suyum geldi hastaneye geldik sabah 8de dünyaya geldi bebeğim normal epudıralsiz doğum oldu..biraz dikişim var aşağıdan..birde hiç göğüs ucum yok slikon uç aldık onunla emdi ama sütüm gelmedi hala şimdilik mama veriyoruz..inşalalj en kısa zamanda gelirde emer yavrum
Maşallah canım ya, ne güzel ramazan sürprizi olmuş senin melek ve bugun grubun maşallahı var 4 tane doğum haberi oldu sanırım...

suyu nasıl canım bebegin? senin dr a gore hareket edecem sanırım :)))

Bu gidisimde su ile ilgili birsey demedi ama, normalde hep derdi suyu iyi gelişimi şöyle falan diye, bu sefer konu biraz çatı muayenesi olduğu için sanırım sadece gelişimi ile ilgili boy kilo ile ilgili yorum yaptı başka da normali bekleyeceğiz dedi

Ama kanlı falan değil ki. Sadece yumurta akı gibi bi akıntıydi. Tereddüt te kaldım öyle. Bisey olmamış gibi ayni hayatıma devam
ayni akinti zaman zaman bendede oluyor sabahta oldu hafiften sarimsi bisey ama kanli degildi bence o nisan degil cunku dedigim gibi bende on gun once de boyle olmustu nisan olsaydi simdiye cokta dogururdum

Kilo konusunu hiç açma
Sadece 2 900 gr vermişim yani bebeğin doğum kilosu
Hani plesanta hani bebeğin suyu
Bir de vücudum da ödemde yok
Yüzüğüm oluyor
14 kg almıştım 11 kg bana hediye kaldı
Aman allahım 23 kg aldım sadece 3 kg giderse yandığımın resmidir oğlumda 8 kg bir hafta içinde 4 kg girmişti 29 kg dan

Kızlar göğüs pompası aldırıcsm hangi marka alayım acil yazarsanız sevinirim

özellikle geceleri adet sancısı çekenler listesine beni de ekleyin :kızgın: yaklaşık bir buçuk saat sahurda ağrı çektim Doğum yakın diye korkuyorum. Gece sancıları çok ciddiye alınmıyormuş ama sanırım
Evet ya hep gece başlıyor nedense gündüz hiç bir.şeyim yok

Kızlar tek tek cevap yazamadım hepinizden aşşah razı olsun..emzirmeye çalışıuoruz bebeği sütüm gelmiyo emmediği için pomla aldırıcaö şimdi hangi marka alayım

Kızlar ben doğum yaptım..gece 2de suyum geldi hastaneye geldik sabah 8de dünyaya geldi bebeğim normal epudıralsiz doğum oldu..biraz dikişim var aşağıdan..birde hiç göğüs ucum yok slikon uç aldık onunla emdi ama sütüm gelmedi hala şimdilik mama veriyoruz..inşalalj en kısa zamanda gelirde emer yavrum

Gözünüz aydın :KK49: geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sütün de gelir. Ne güzel kavuştun yavruna :KK36:

Kızlar saya saya vakit geldi yarın hastaneye yatış yapılacak ertesi gün sabah 7 de inşallah kızım kollarımızda olacak. Heyecan değilde tedirginlik var nedense. Acaba bir engeli var mı yüzünde gözünde leke olur mu her uzvu yerinde mi gbi şeyler aklıma geliyor. Spinal sezeryan olcam onunla ilgili korkum yok daha öncede öyle doğum yaptım ağrım olacak elbette. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım

Kızlar göğüs pompası aldırıcsm hangi marka alayım acil yazarsanız sevinirim
Canım ben avent elektrikli aldım ama henüz doğun yapmadığım için henüz tecrübe edemedim. Doğum yapan arkadaşlar daha güzel öneride bulunabilir s

Slm arkadaşlar.
Bugün nts girdim.
Çok güzel dedi Dr.
Sancı yok, kalp atışları hareketli iyi dedi.
Haftaya çarşamba gel dedi.
Ben de anlattım işte içimdeki tereddütleri.
O da dedi ki ; ben sadece haftada 2 kez kontrole çağırma nedenimi bil diye söyledim. Yoksa bu haftalarda zaten normal plesanta yaşlanmaya başlar görevi bitiyor çünkü dedi. Su da yeri daraldıkça azalır felan dedi. Baya bi içimi rahatlattı. Hareketlerini takip et bol su iç başka bişey yapmana gerek yok dedi. Bebek sıkıntıda olmuş olsaydı zaten nts böyle güzel çıkmazdı dedi. İçim çok rahat etti kızlar.
Nts odasında ebe ile tanıştım tesadüf.
Durumumu anlattım.
Önce normal denetir o zaman dedi. Eğer normal olmazsa o vakit sezeryan der merak etme sen dedi.
Mutlu oldum çok bugün.

Sonra market alışverişine gittik ama bildiğin ölüyordum çarpıntıdan.
Hem ramazan için hem aileler gelecek diye toplu bi alışveriş yapmamız gerekti.
Son günler kıpırdamamak gerekiyormuş bunu anladım. 1 saate yakın sürdü alışveriş ama varya çok zorlandım .
Öyle işte kızlar.

Gözün aydın. Rahat bir nefes almışsındır. Çok sevindim.

cgdmkrks cgdmkrks slm canim nasilsin?bi degisiklik var mi durumunda.ins sakin sakin dogumu bekliyorsundur. Yazdiklarini yakalayamiyorum o vakit haberdar da olamıyorum durumundan :)
Canım sağol iyiyim sen nasılsın? Gerçi ben takip ediyorum sizi. Acayip bir yorgunluk var üzerimde. Gündüzleri uyuyorum her yerimden çatır çutur ses geliyor. İç bacaklarım da ağrıyor ayaklarım şişti artık dinlenmek de işe yaramıyor. Çarşamba günü kontrol var sancı vs yok ama karnım çok kasılıyor. Bebek mi kendini sıkıyor anlamıyorum. İyiyim dedikten sonra da bu kadar şikayet ettim :)))) şükür işte

Canım gün içinde de çok acıkmıyorum, tutamazsam bozarım gibi düşündüm ama hiç zorlanmadım Bebek de gayet hareketli :emir_bebek: sahur iftar verimli olursa sorun olmuyor

Senin zorlanmanla ilgili değil zaten. Söylenen 8 saatten fazla aç kalmamak gerekiyor mesela. Hatta deniyor ki hamile iken çok uzun süre atıyorum 12 saat uyursan yemek yemezsen o bile iyi birşey değil. Sen acıksanda acıkmasan da uzun süre aç kalmaman gerekiyor. Hele su konusuna hiç girmiyorum. Herkesin kendi görüşü tabi ama ben Bebek taşırken oruç tutulmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta tutmak isteyen daha sonra borcunu ödeyebilir.

Canım benim de kedime laf eden oluyor özellikle aileden biri var. En son güya başkası "hemen kediyi ayırsınlar" demiş bize iletiyor. Ama ağzının payını verdim. Herkes haddini bilsin, kendi işiyle uğraşsın. Çocuk benim kimseye hesap da vermem laf da söyletmem. Ayaklarını denk alsınlar dedim. Kimsenin sesi çıkmadı. Sanırım bir daha bu konu koşulmaz
Bende kedi var banada aynılarını söylüyorlar takmıyorum sende takılma

ayni akinti zaman zaman bendede oluyor sabahta oldu hafiften sarimsi bisey ama kanli degildi bence o nisan degil cunku dedigim gibi bende on gun once de boyle olmustu nisan olsaydi simdiye cokta dogururdum
Bende de iki kez geldi aynı şekilde.internetten araştırdım nisan kanlı olmak zorunda değilmiş ve bazılarında bir seferde gelirken bazı anne lerde yavaş yavaş gelebilirmis. Kiminde 48 saat içinde doğum olurken bazılarında dogumdan 2 3 hafta once gelebilirmis.yani ne olsa onceden kestiremiyoruz kızlar doğumu:110::emir_bebek::anneadayı:

Bende kedi var banada aynılarını söylüyorlar takmıyorum sende takılma
Ya takılmıyorum hatta sabırla kedilerle çocuk videolarını izletiyorum, hayvanlarla buyuyen çocukların bagısıklık sisteminden daha ıyı oldugundan bahsedıyorum ama temcit pilavı gibi surekli bahsedilince patlıyorsun, yok ya sabıt fikirliyse hiç birşey olmuyormuş bunu anladım.. bundan sonra he he der geçerim.

Aşağı yukarı aynı durumdayız canım.. 44.5 la başladım 66 kiloyu 36 ayak numaram 38 oldu. Gobegim hiç çatlamadi ağrı sancı sizi da yok bizimkilerin keyfi yerinde..
Ayak buyumemiz odemden diye düşünüyorum canım ayagimiz kalıcı büyükse de en fazla yarım numara büyür gerçi benim ayagim yarım numara bile büyüse hiçbir ayakkabimi giyemem eminim..gobeginin catlamamasi konusunda da öyle deme ama çatlak geçmez ama ayakkabı numaran eskiye dönebilir..
Ben daha az kilo aldim da noldu. 36 olan ayaklarim 39a çikti. Dolaptaki ayakkabilarimla bakisiyoruz anca. Doktorum da tamamen eski numarana donemeyebilirsin de dedi. Senin dedigin gibi yarim numara bile buyuk kalsa o kdr ayakkabim gidecek. Napalim artik olan olacak

Senin zorlanmanla ilgili değil zaten. Söylenen 8 saatten fazla aç kalmamak gerekiyor mesela. Hatta deniyor ki hamile iken çok uzun süre atıyorum 12 saat uyursan yemek yemezsen o bile iyi birşey değil. Sen acıksanda acıkmasan da uzun süre aç kalmaman gerekiyor. Hele su konusuna hiç girmiyorum. Herkesin kendi görüşü tabi ama ben Bebek taşırken oruç tutulmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta tutmak isteyen daha sonra borcunu ödeyebilir.
Yazının altına imzamı atıyorum. Bire bir benim de bilgim bu yönde. Araştırdım ve izlediğim Dr olsun hoca olsun videolar neticesinde tutmamaya karar verdim.
Hatta bugün öğlen namazını kılarken ağlayacak gibi oldum. Sonuçta ramazanda ki gibi olmasa da kaza oruçlarımızı sonra tutacağız.
Zeynep arkadaşımız da illa ki Dr una danışıp da tutmuştur. Zira bebeğini hepimizden çok düşünüyor annesi olarak :)

Kızlarrrrrrrrrr çok az kaldı kavuşmamıza bebeklerimize
Acaip heycanlıyım ben.
Hemencecik 40 ı çıksın da şöyle ele avuca gelsin istiyorum bir de :D

Tabii ben de görüşüne saygı duyuyorum. Bebeğe bi zarar geldiğini düşünmüyorum, tutmasam da olur ancak orucun sağlık olduğunu, Bebek zorlansaydı benim de bunu hissedeceğimi düşünüyorum

Back
X