• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gömülmese de oluyor mu peki canım :KK22:
Benim arkadasımın oglu olmuş ve göbeği evdeymiş. Onunda amerikadan çok yakın ark ı gelmiş dönüşte göbeği ona vermiş git göm diye Amerikaya. Neyse kadın götürmüş aradan vakit geçmiş görülmüşler nereye gömdün diye. Kadın demiş ki kendi oğlumu Harvard a gömdüm ama seninkini Warner Bros stüdyosuna. Niye demiş böyle yakışıklı bir çocuğun okuyup kitaplara gömülmesine içim razı olmadı demiş." Ama çocukta çok havalı çok cool birşey cidden oluyor galiba. Dikkat edelim göbeklere :)

Yazının altına imzamı atıyorum. Bire bir benim de bilgim bu yönde. Araştırdım ve izlediğim Dr olsun hoca olsun videolar neticesinde tutmamaya karar verdim.
Hatta bugün öğlen namazını kılarken ağlayacak gibi oldum. Sonuçta ramazanda ki gibi olmasa da kaza oruçlarımızı sonra tutacağız.
Zeynep arkadaşımız da illa ki Dr una danışıp da tutmuştur. Zira bebeğini hepimizden çok düşünüyor annesi olarak :)

Kızlarrrrrrrrrr çok az kaldı kavuşmamıza bebeklerimize
Acaip heycanlıyım ben.
Hemencecik 40 ı çıksın da şöyle ele avuca gelsin istiyorum bir de :KK70:

Ben orucun hamileyken zorunlu olduğunu elbette savunmuyorum canım, Allah tutulan oruç ve namazları kabul eylesin. Senin kararın da doğru inşallah bebeğini alırsın kucağına sağlıkla

Ama kanlı falan değil ki. Sadece yumurta akı gibi bi akıntıydi. Tereddüt te kaldım öyle. Bisey olmamış gibi ayni hayatıma devam
nişanın resmıne bakmıstım hepsı kanlı değil.

Kızlar göğüs pompası aldırıcsm hangi marka alayım acil yazarsanız sevinirim
canım ben bayagı arastırmıstım.
ınsa gec kalmadım yazmak için
mamajoo
avent
lansınoh
medela
en ıyılerı. elektrıklı alabılırsen süper olur senın ıcın

Tabii ben de görüşüne saygı duyuyorum. Bebeğe bi zarar geldiğini düşünmüyorum, tutmasam da olur ancak orucun sağlık olduğunu, Bebek zorlansaydı benim de bunu hissedeceğimi düşünüyorum
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Hiç içinde ufak da olsa acaba zararı var mı diye düşünmüyor musun. Dinimiz mantık dini bana çok mantıksız geliyor yaptığın. Bir bebeğin sağlığı söz konusu olduğu için de üzgünüm böyle konuşuyorum. Lütfen hislerinle değil de bir bilimsel bilgiyle yaklaş. Biraz oku arastır iknna ol. Bak sonra yetersiz beslenme susuz kalma vs bir şey olur vicdan azabı çekersin. Lütfen biraz daha araştır.

Bu gidisimde su ile ilgili birsey demedi ama, normalde hep derdi suyu iyi gelişimi şöyle falan diye, bu sefer konu biraz çatı muayenesi olduğu için sanırım sadece gelişimi ile ilgili boy kilo ile ilgili yorum yaptı başka da normali bekleyeceğiz dedi
Ben bi dr a daha gideyim. Kafamda deli sorular:))) bebisin suyuna baksın da oyle bi yorum aliyim daha sağlıklı olur öyle hem. Ne gzl dr un panik yaptırmıyor

Elimden geldiğince vermeye çalışıyorum bazen çok güzel alıyor emiyo 15-20dk aralıksız ama almadığı zaman yıkıyo ortalığı mümkün değil vermek kıpkırmızı oluyor dudakları titriyor mecbur kalıyorum açlıktan ağlatma dedi doktor önemli olan beslenmesi dedi yoksa şekeri düşermiş nasıl olsa alışınca kendisi almak isteyecek dedi alırşır mı bu saatten sonra dedim tabi ki daha çok küçük sütün dahada çoğaldıkça mutlaka alacak dedi ama bilmiyorum çok çaresiz kalıyorum bazen
Canim benim oglumda ilk 5 gun almadi memeyi direndi resmen mecbur ilk mama verdm sonra sagdim sutumu biberonla verdm. Suan oglum emiyo hemde nasil:) alisiyorlar merak etme. Aciktiginda once memeyi ver ugras pes etme almazsa biberon ver. Hic pes etmedm ben resmen o agladi bende agladim ama basardik

Canım sağol iyiyim sen nasılsın? Gerçi ben takip ediyorum sizi. Acayip bir yorgunluk var üzerimde. Gündüzleri uyuyorum her yerimden çatır çutur ses geliyor. İç bacaklarım da ağrıyor ayaklarım şişti artık dinlenmek de işe yaramıyor. Çarşamba günü kontrol var sancı vs yok ama karnım çok kasılıyor. Bebek mi kendini sıkıyor anlamıyorum. İyiyim dedikten sonra da bu kadar şikayet ettim :)))) şükür işte
Iyi olmana sevindim:)))bu sikayetleri saydığına göre hamilelik son hızıyla devam ediyor. demek ki yolunda her şey:) o saydikarin hepimizde var. Sislikler ağrılar kasilmalar... ve diger dedigin bizde de yok . Sancı :)))))))))

Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Hiç içinde ufak da olsa acaba zararı var mı diye düşünmüyor musun. Dinimiz mantık dini bana çok mantıksız geliyor yaptığın. Bir bebeğin sağlığı söz konusu olduğu için de üzgünüm böyle konuşuyorum. Lütfen hislerinle değil de bir bilimsel bilgiyle yaklaş. Biraz oku arastır iknna ol. Bak sonra yetersiz beslenme susuz kalma vs bir şey olur vicdan azabı çekersin. Lütfen biraz daha araştır.
Bebeğin sağlığını tehlikeye atmak ile itham edildiğim için açıklayayım. Ben midem zaten almadığı için gündüz pek yiyemiyorum, çok şükür bi zarar görmedik. bebeğimin sağlığı ile ilgili bir şüphem elbette Yok tüm kontrolleri sağlıyorum, kilo, su bakımından sıkıntımız Yok çok şükür olsa elbette riske atmam. İkincisi bu hafta doğumum gerçekleşeceği için zaten oruç tutmayacağım bir iki gün tutmak istedim hepsi bu.. hamilelik boyunca bile bile diyet yapan, koşturan, kahve sigara vb ile bebeğime zarar veren biri hiç olmadım, Önerilerinin yardım amaçlı olduğunu biliyorum ama İnan orucu erken açan bi memlekette yaşayan biri olarak oruçta zorlanmadım bol su ve sağlıklı yiyecekleri bebekten eksik etmedim

Canım sağol iyiyim sen nasılsın? Gerçi ben takip ediyorum sizi. Acayip bir yorgunluk var üzerimde. Gündüzleri uyuyorum her yerimden çatır çutur ses geliyor. İç bacaklarım da ağrıyor ayaklarım şişti artık dinlenmek de işe yaramıyor. Çarşamba günü kontrol var sancı vs yok ama karnım çok kasılıyor. Bebek mi kendini sıkıyor anlamıyorum. İyiyim dedikten sonra da bu kadar şikayet ettim :)))) şükür işte
Iyi olmana sevindim:)))bu sikayetleri saydığına göre hamilelik son hızıyla devam ediyor. demek ki yolunda her şey:) o saydikarin hepimizde var. Sislikler ağrılar kasilmalar... ve diger dedigin bizde de yok . Sancı :)))))))))

Herkese merhaba:) Bugün bütün yıkama yağlama işleri bitti, iç zıbın, eldivenleri aldım yıkadım. Ama güzel şapka bulamadım. Ne hikmetse bebe şapkalarına koca koca süsler, altından telalanmış. O yumuşacık tenine nasıl giydireceğiz bilmiyorum. Şapkaları da ilk fırsatta tamamlayacağım.
uzines uzines Kedi konusunda haklısın, benim kendi ailemde her evde kedi olmasına rağmen, hala laf yetiştirmeye kalkıyorlar, cevap bile vermeden gözlerimi böööyle:KK57: belertiyorum, susuyorlar:KK73:
Ben müslüman değilim, ama inanan herkesin ramazan ayını kutlarım. Sofranız bereketli, ağzınız tatlı, neşeniz bol olsun.

Benim arkadasımın oglu olmuş ve göbeği evdeymiş. Onunda amerikadan çok yakın ark ı gelmiş dönüşte göbeği ona vermiş git göm diye Amerikaya. Neyse kadın götürmüş aradan vakit geçmiş görülmüşler nereye gömdün diye. Kadın demiş ki kendi oğlumu Harvard a gömdüm ama seninkini Warner Bros stüdyosuna. Niye demiş böyle yakışıklı bir çocuğun okuyup kitaplara gömülmesine içim razı olmadı demiş." Ama çocukta çok havalı çok cool birşey cidden oluyor galiba. Dikkat edelim göbeklere :)

:KK70::KK70::KK70: İyiymiş gerçekten. Ben de düzgün biryer bulana kadar saklayayım bari :KK9:

Bebeğin sağlığını tehlikeye atmak ile itham edildiğim için açıklayayım. Ben midem zaten almadığı için gündüz pek yiyemiyorum, çok şükür bi zarar görmedik. bebeğimin sağlığı ile ilgili bir şüphem elbette Yok tüm kontrolleri sağlıyorum, kilo, su bakımından sıkıntımız Yok çok şükür olsa elbette riske atmam. İkincisi bu hafta doğumum gerçekleşeceği için zaten oruç tutmayacağım bir iki gün tutmak istedim hepsi bu.. hamilelik boyunca bile bile diyet yapan, koşturan, kahve sigara vb ile bebeğime zarar veren biri hiç olmadım, Önerilerinin yardım amaçlı olduğunu biliyorum ama İnan orucu erken açan bi memlekette yaşayan biri olarak oruçta zorlanmadım bol su ve sağlıklı yiyecekleri bebekten eksik etmedim

KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ canım ablan doktor bulabildi mi bilmiyorum ama ben eski notlarımı buldum. Dr Recep Has (550 lira), Dr İbrahim Kalelioğlu (350 lira), Dr Rıza Mandazlı (550 lira), Dr Ahmet Gül (450 lira). Benim doktorum bu isimleri önermişti. İnternetten yerlerine bakıp karar verirsiniz.

Herkese merhaba:) Bugün bütün yıkama yağlama işleri bitti, iç zıbın, eldivenleri aldım yıkadım. Ama güzel şapka bulamadım. Ne hikmetse bebe şapkalarına koca koca süsler, altından telalanmış. O yumuşacık tenine nasıl giydireceğiz bilmiyorum. Şapkaları da ilk fırsatta tamamlayacağım.
uzines uzines Kedi konusunda haklısın, benim kendi ailemde her evde kedi olmasına rağmen, hala laf yetiştirmeye kalkıyorlar, cevap bile vermeden gözlerimi böööyle:KK57: belertiyorum, susuyorlar:KK73:
Ben müslüman değilim, ama inanan herkesin ramazan ayını kutlarım. Sofranız bereketli, ağzınız tatlı, neşeniz bol olsun.

Şapka sıkıntısı bende çektim. Susten uzak Mark&spencer da var istediğin gibi sapkalar. Bir bak derim.

Hm de ve mothercare de çok sade şapkalar var. Ben oradan aldım, yakınlarında varsa bir bakarsın ;)

MERHABA KIZLAR..
Doğum yaptım . 26 mayıs saat 18:00 sıralarında..
48cm 3250gr doğdu kızım..
Bir türlü fırsat bulamadım size haber veremedim.
İnanın bütün hamilelik çilelerinin hepsine değen muhteşem bir duygu..

Doğumum spinal anestezi ile oldu. Allaha binlerce şükürler olsun ki bir sorun yaşamadık..
Allah hepimize kolaylık versin. Sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Hayırlı Geceler.. Hayırlı Ramazanlar..
Çok şükür canım. Allah analı babalı büyütsün çok sevindim senin adına.

Back
X