- 7 Temmuz 2008
- 4.951
- 12.139
- 733
S.K. t. Kontrol edip alıyoruz ama havayla temas olayı evet haklısın dikkat etmek gerek. Bazen hemen delemiyorum ya da hemen kan çıkmıyor vs. Neyse artık düşmüştür uğraşmıcam bugünkü paydos :)))))))Canim bende de gebelik sekeri var. 1.saat olcumun zaten sınırın altinda. Ama 2. Saatin oyle olmasi dedigin gibi mantikli degil. Sinir stres sekeri oynatir ama bizimki gebelik sekeri onu bilmiyirum. Fakat su var. Hani o kani damlattigimiz stripler var ya onlarin kullanim suresi oluyomus. Ya da acikta beklerse havayla fazla temas ederse fln dogru olcmuyomus. Diyabet hemşiresi anlatmisti. Benim hep sinirlarda dolanan sekerim bi olcumde 260cikti ki hicbisey de yememistim görünce gozlerim acildi bi an. Sonra baska patmaktan tekrar olctum 140 tekrarinda 130cikti. Saniyeler icinde imkansiz bu. Stripleri ve pili degistirdim normale döndü
Bebek karar versin nasıl geleceğine diyorum ben de. Sezeryan dan çok korkuyorum. Kendimce haklı sebeplerim var ama eğer Sezeryan kararı çıkarsa genel anestezi olamıcağım için leyla kıvamına getirtsin beni anestezi Dr U.İlki sezaryen olduğundan bu da öyle olacak Cumartesi tarihi konuşacağız tekrar... yazdıklarında çok haklı olduğunu biliyorum ama oğlumu hatırlayınca ondan yarım kilo belki daha da küçük bebek nasıl olacak bilmiyorum, oğlum 3,5tu minnacikti bana göre :) bakalım kız daha minnak olacak demek... hoş artık hayırlısıyla sağlıkla doğuralım da, büyüyorlar bir şekilde...
Güzel dileklerin icin teşekkür ederim :)
Benim ilk doğumum sancıyla başlayıp sezaryenle bitmişti bu arada, ben çok takıntıliydim normal de normal diye, işte nasip değilse olamayacağını görmüş oldum... sezaryen de dünyanın sonu değil... bir haftaya çakı gibiydim, hiç süt sıkıntısı yaşamamıştım, mama da vermemiştim... velhasıl sağlıkla doğsun yeter:)
Allah ikiniz için de hayırlısını nasip etsin, sağlıkla kavuşun insallah
Birde kız bebekler erkek bebeklerden daha az kiloyla doğarmış. Gerçi bunu biliyorsundur :) içimden bir his 3ü göreceksin diyor. Hadi bakalım güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle.
Benden öncesin. İnş çok güzel geçer kontrolün.Benim de kontrol salı günü yazarım bende gelişmeleri