• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ahhh ahh ben de çok istiyorum kızım böyle kendi kendine yesin... ve yapabileceğimi de düşünüyorum. Fakat benim görümce ilkokula giden kızının hala ağzına besliyor. Çocuğun iştahı yoksa yapacak bişey yok mecbur besleyeceksin diyor. Seninki de iştahsız olursa görürsün diyor.
Gerçekten böyle beslenmek zorunda olan iştahsız çocuk diye bişey var mı yoksa o kendi kendine yeme her çocuğa öğretilebilir mi çok merak ediyorum. :deli:
Cnm insallah sende hayal ettigin gibi yetistirebilirsin
İstah konusu apayri bi olay tabiki
Cocuktan cocuga degiskenlik gosteriyor
O durumda anneler caresizlikten farkli alternatifler arayabiliyor
Ben istah konusunda bir bucuk yastan sonra sikinti yasamaya basladim
Damak tadi var, sevmiyorsa yemiyor, zorlayamiyrm
Kendi kendine yeme bebekken alistiriliyor ve her bebek ogrenir cnm
Blw diye bir akim var
Bende tamamiyle olmasa da onu benimsedim, oglum on aylikti, yogurdunu kendi yerdi ama kendi yer derken kasi gozu saci yerler heryer yogurt olmuyor degil :)
Boylelikle motor becerileri gelişiyor ve dokmeden muntazam yemek yiyebilir hale geliyor
Buna sahit olmak cok guzel :)

Kızlar bugün 10. Günümüz 2 gündür kanama bende hiç olmuyor kesildi böyle olan var mı
Benimkide bir hafta sürdü. Sonra üç dört gün hiç gelmedi. Suan tekrar koyu kahve şekilde lekelenme oluyor ilk doğumda 50 gün sürmüştü kanamam az az

Kızlar bebeğim sabahtan beri hiç rahat değil sabah bi kere 1.5 saat uyudu bide öğleden sonra 2.5 saat kesintisiz uyudu onun harici yarım saat uyuyup geri uyandı emiyor sütüm geliyor hatta kusuyor da yani doyuyor kakasını da yapıyor gazını da çıkarıyor derdi ne anlamadımki bi uyudumu 2 saat uyuyordu ama yarım saat sonra uyanıyor şimdi
Cnm
Normaldir
Yenidoganda uyku duzeni olmaz
Olur oyle

canım bebeğin sarılığı ile uğraşıyorum 2. haftamız hala sarılık varmış
doktor tiroid idrar kültürü biluribin testleri yaptı
idrar kültüründe üreme olursa hastaneye yatıracakmış..

Bu arada bebeğin muayenesi vardı. Herhangi bir anormali yokmuş
radyolojide tüm organlarına bakıldı.
gebelik boyunca boşu boşuna okadar stres yaşamışım..

hastane işlerinden sizleri takip edemedim..
hala doğumun olmadı herhalde nasılsın ?
Ay cnm saglikli bir bebek oldugunu biliyordum yaa
Masallah, oyle sevindim ki
Sariligini atlatir umarim cabucak
Ben dogurmadim bekliyrz bakalim :)
Yazmadigin icin cok merak ettik seni

Cnm insallah sende hayal ettigin gibi yetistirebilirsin
İstah konusu apayri bi olay tabiki
Cocuktan cocuga degiskenlik gosteriyor
O durumda anneler caresizlikten farkli alternatifler arayabiliyor
Ben istah konusunda bir bucuk yastan sonra sikinti yasamaya basladim
Damak tadi var, sevmiyorsa yemiyor, zorlayamiyrm
Kendi kendine yeme bebekken alistiriliyor ve her bebek ogrenir cnm
Blw diye bir akim var
Bende tamamiyle olmasa da onu benimsedim, oglum on aylikti, yogurdunu kendi yerdi ama kendi yer derken kasi gozu saci yerler heryer yogurt olmuyor degil :)
Boylelikle motor becerileri gelişiyor ve dokmeden muntazam yemek yiyebilir hale geliyor
Buna sahit olmak cok guzel :)

Varsın her yer yoğurt olsun ya :spor: Ben de öyle yetiştirmek istiyorum. Mama sandalyesinin altına yaymak için genişçe su geçirmez bir örtü dikeceğim. Dökülürse dökülsün saçılsın:KK73:

canım hayırlı olsun gözün aydın doğum yapmışsın..hayırlı evlat olsun Allah analı babalı büüyütsün
maşallah sütün de gelmiş.. bol sütün olsun..
tesekkur ederım canım. saol.
bebegının sağlıklı olmasına cook sevındım.
hayatı boyunca öyle sağlıklı olsun kuzucuk ınsallah...

Senin pozitif mesajını yerim :) Göktuğ kardeşe selamlar, pazartesi benim oğlan da geliyor:)
Sevgiler

ayyy beat bişey kalmamış, pazartesıden sonra görürüm forumda boyle fink atmayı:D:D
ama doğumdan cıkınca mutlaka yaz. nasıl gectıgını, nasıl oldugunu, bebişini:KK200:
hayırlı sağlıklı mutlu doğumlar dileyım şimdiden...

Ben de lohusa sendromuna giriyorum herhalde lohusa olmadan... :KK11:
Kv sürekli görümcenin hamileliğini Bebek bakmasını örnek gösteriyor canım sıkılıyor. Bende mi bir ayarsızlık var acaba :işsiz:
Ağrı muhabbeti bile açılmadan mesela diyor ki ablan hiç ağrı kesici içmedi süte geçmesin diye sezeryandan sonra. Ağrı muhabbeti yada doğum sonrası dikiş bilmem ne muhabbeti geçmeden insan niye durup dururken böyle der ki. Ben mi çok alınganım.Böyle demesi canımı sıktı mesela. :KK20:

Kv sürekli görümcenin hamileliğini Bebek bakmasını örnek gösteriyor canım sıkılıyor. Bende mi bir ayarsızlık var acaba :işsiz:
Ağrı muhabbeti bile açılmadan mesela diyor ki ablan hiç ağrı kesici içmedi süte geçmesin diye sezeryandan sonra. Ağrı muhabbeti yada doğum sonrası dikiş bilmem ne muhabbeti geçmeden insan niye durup dururken böyle der ki. Ben mi çok alınganım.Böyle demesi canımı sıktı mesela. :KK20:
Cnm o muhabbet oluyor ya, hic sallama
Bende maruz kaliyrm, ilk lohusaligimda baya bozmustum, dayanamayip terslemistim kv yi, simdi yine diyor bisiler zerre umursamiyorum
Ister istemez bildigi icin onu ornek gosteriyor
Bende fazla bilmislik yapip onu bayiltiyrm
Onun basi agriyor
Puhaha :)
Ya da he olsun amaannn
Diyip geciyrm
Sende oyle yap

Bugunden ornek vereyim
Gorumcemin cocuklarina ceviz vrriyormus, cocugun kuruyemis yemesi lazimmis,
Bende ayy anne valla bnmkine de ver, burda oldugun muddetce ne istiyorsan ver cok mutlu olurum, biz veremiyrz bari sen becerir verirsin dedim gulerek
Bozuldu sanki, zoraki guldu, :))
Guya ben yedirmiyrm diye bana laf soyluyor
Sanki ben isteyerek vermiyrm
:)

Ne kadar sallamazdan o kadar iyisin cnm
Aklinda bulunsun :)

Mrb hanimlar. Yarin sezeryan olucam allah nasip ederse. bugün son usg de bisey farkettik bebegimin yumurtalarinda kist cikti:KK43: bir tanesinde 1.5 cm boyunda. Hiç böyle yasayaniniz duyanınız oldu mu?
ay ne güzel yarın kavuşuyorsun kuzuna darısı başımıza kiste takılma çok olabiliyor bazen takip ediliyor doğumdan sonra çoğu yok oluyor kendiliğinden

offf ben de sizdenim ..resmen emzirmek için savaşıyorum
kan ter içinde kalıyoruz ikimiz de..
ağzında sütler doluyor emmiyor ağzından dökülüyor..
yada memeyi ağzından çıkartıyor
kasılmaktan dikişlerim sızlıyor..
çok zor bir süreç
Bi de bu dikişler var tabii. Onunla ilgilenmek istiyorum ani hareketlerde ve çok koşturduğumda ameliyat bölgesi sızlıyor. Her şeye razıyım hazırda duran sütü emse yeter

offf ben de sizdenim ..resmen emzirmek için savaşıyorum
kan ter içinde kalıyoruz ikimiz de..
ağzında sütler doluyor emmiyor ağzından dökülüyor..
yada memeyi ağzından çıkartıyor
kasılmaktan dikişlerim sızlıyor..
çok zor bir süreç
Bi de bu dikişler var tabii. Onunla ilgilenmek istiyorum ani hareketlerde ve çok koşturduğumda ameliyat bölgesi sızlıyor. Her şeye razıyım hazırda duran sütü emse yeter

Yok daha doğum yapmadım, ilk gebeliğim zaten, cinsiyeti kız. Yumurtalık kistiymiş. Ama doktor yüzde doksan dokuz ameliyata gerek kalmaz dedi.
Hadi ins geçer ins hissetmezlr bile.dogunca Geçmiş olsun dileklerimi iletir misin küçük hanıma :)

ay ne güzel yarın kavuşuyorsun kuzuna darısı başımıza kiste takılma çok olabiliyor bazen takip ediliyor doğumdan sonra çoğu yok oluyor kendiliğinden
Amin canim herkes sağlıkla yaşasın bu vuslata ins. Baktım geleceği yok ben kendim aliyim dedim minigimi :) ins canim geçiş gitsin bitsin ya hatta niye çıktıysa o kist orda:( doktor yumurtalarda kist var diyince benimkinden bahsediyor sandim oyle sakin sakin dinliyordum. Sonra usg de goruntuyu gosterip dogunca cocuk cerrahiye gosterirsiniz diyince bir anda beynim durdu. bogazima yumruk oturdu resmen :(

Hadi ins geçer ins hissetmezlr bile.dogunca Geçmiş olsun dileklerimi iletir misin küçük hanıma :)

Ah küçük hanımı bi alsak kucağımıza , neler ileticem de :)
Yarın sabahtan mı doğumun. Ne heyecanlısındır şimdi. inşallah sağ salim kucağına alırsın, bizleri habersiz bırakma;)

Cnm o muhabbet oluyor ya, hic sallama
Bende maruz kaliyrm, ilk lohusaligimda baya bozmustum, dayanamayip terslemistim kv yi, simdi yine diyor bisiler zerre umursamiyorum
Ister istemez bildigi icin onu ornek gosteriyor
Bende fazla bilmislik yapip onu bayiltiyrm
Onun basi agriyor
Puhaha :)
Ya da he olsun amaannn
Diyip geciyrm
Sende oyle yap

İyi ki bir çocuk bakmışlar arkadaş, anlamadım ki ya :deli:

Bugunden ornek vereyim
Gorumcemin cocuklarina ceviz vrriyormus, cocugun kuruyemis yemesi lazimmis,
Bende ayy anne valla bnmkine de ver, burda oldugun muddetce ne istiyorsan ver cok mutlu olurum, biz veremiyrz bari sen becerir verirsin dedim gulerek
Bozuldu sanki, zoraki guldu, :))
Guya ben yedirmiyrm diye bana laf soyluyor
Sanki ben isteyerek vermiyrm
:)

Ne kadar sallamazdan o kadar iyisin cnm
Aklinda bulunsun :)

Aynı tarz... Benim görümcem de işte çocuğunu çok güzel beslermiş de, rondodan ceviz bilmem ne ezip ezip verirmiş, çok güzel büyütmüş.. İçim sıkıldı artık görümcenin ne kadar iyi çocuk baktığını dinlemekten...:bicak:

Back
X