2017 Haziran Anneleri..

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Arkadaşlar yavrularımızi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah bol bol dua edelim birbirimize .kimler Haziran ayında bebeğini kucağına alacak?

Merhaba,

öncelikle amin diyorum :) ben hamile oldugumu ogreneli bir kaç gün oldu :) çok mutluyum bugun tam 4 haftalik, haziranin ilk günleri dogum edecegim. Allahim yavrumu kucagima almayi nasip eder insallah. Bazen korkuyorum dusme tehlikesi çokmus ilk haftalarda. Cok uyuyorum isten gelince, belim agriyor, aciktigim an deli gibi yiyecek bir seyler ariyorum, henuz asermedim ama o da gelecek gibi. Araba zaten tutuyordu, biraz daha fazla tutmaya basladi. Sizde belirtiler neler?

Merhaba arkadaşlar bende dün öğrendim henüz doktora gitmedim ama hesaplara göre 5 haftalık 10 hazirana doğum görünüyor sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dileyen herkesede versin

Benim test sonucum 2 haftalık gösteriyo ama son adet tarihime göre 4 hafta oluyo.. bu nasıl oluyoki hangisini kabul edicez

Yaa Maşallah hepinize :) sağlıkla sıhhatle alın yavrularınızı kucağınıza. Konu başlığına bakınca atladım direk içeriye :)
bende hertürlü sorularınıza cevap verebilirim :)

Öpüyorum sizi ve bebişlerinizi :) <3 :anne::anneadayı::KK200:
Senin az kalmış maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben daha doktora gitmedim daha küçük bir iki hafta sonra gel derse sürekli izin alamaz eşim diye bekliyorum ama içim içimi yiyor merak ediyorum ne zaman gitsemgörürüm ultrasonda ve kalp atışı için

Back
X