2017 Haziran Anneleri..

Bende haziran annesi olacağım inşallah. Yrn kese için gidicem inşallah herşey yolundadır.

Bende haziran 1 annesi olucam inşallah.. yanlız ben kızımdaok sıkıntılar yaşamıştım ama bunda hiç bişey yok şükür ama kızımda yaşamadığım bişey yaşıyorum çarpıntı bazen kalbim çıkıcak kadar çok çarpıyor ki planlı bir hamilelik olduğu için bütün tahlillerimi hatta pıhtılaşma testlerine kadar yaptırdım ama panik atak hastalık hastalığımı bilmiyorum omu etkiliyor bundan korkuyorum sadece şu aralar dilerim herkes öuhteşem hamilelik yaşar hepinize dualarım bol bol en güzelinden. Belliki takıntılarım yüzünden ben çok acı çekicem ama siz hep hülün mutlu olun;(

Ben de haziran annesi olmak istiyorum. Hesaplamama göre eğer bu ay hamile kalırsam 24 Haziran annesi olacağım. Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin. :anne::anneadayı::dua:
Benide dualarınızda unutmayınn.. En Büyük KK

Hanımlar bulantılarınız nasıl ya bu iki gündür bulantım çoğaldı her daim bulantım var hele sabah ve akşam çok kötü oluyorum :olamaz:

Ben konuyu açtım ama yanlış hesap yapmışım Mayıs Annesiyim ben Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar isteyen kardeşlerimize de nasip etsin inşallah. .

Bende bu hafta iki kez test yaptım ilkinde baya silik, ikincisinde biraz daha belirgindi , Allah'ın izni ile hamileyim inşallah.
Haftaya doktora gidip kesin sonuç alırım inşallah. Hesaplamaya göre 13 haziran görünüyor doğum tarihi

Back
X