iyiden hallice sabahtan beri mide bulantisiyla bas etmeye calisiyorum zira
Ben o bulantilari atlattim insallah sende atlatirsin. Bebek buyudukce rahim buyuyor ya baski oluyor benimde kasiklarimda biraz. Rabbim bu guzel agrilari nasip ettigi icin bile ne kadar sukretsek az. ♡ gececektir ama bulanti icin leblebi cubuk kraker ve elma tavsiye ederim. Elma mide asidine iyi gelir.
iyi bari 10 haftada bitmesi guzel olmus elma yedim az once bide hep acim hic doymuyorum hiçbirşeyin tadini alamiyorum dogru dürüst tabiki Rabbime şükürler olsun bebegimiz bizimle bundan guzel bisey yok gecicek tabi sukrediyorum hep zaten bide bi tane kaybim var ya hic umursamiyorum yeterki saglikli sekilde evladimi kucagima alabileyim hersey gecer sonucta
Merhaba sevgili anneler ♡ guzel bi gun olsun hepimiz icin nasilsiniz bugun ?
Benimde ilk gebeligim kimyasaldı. Olmadi dunyada nasibi yokmus. O aclik hissi falan hep gececek :) hatta bi ara ben acaba yeteri kadar yemiyorumdami boyle oluyor diyordum yok alakasi bile yokmus. Sofra basindayken acikiyordum. O bulantilaei patates puresi ve haslamasiyla atlattim. Daha sade yagsiz besinler tuketerek. Bedenimizde buyuyen bi can daha var yine iyiyiz iyi
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldümMaalesef ben artık kasım annesi değilim. Bugün kürtajla aldılar. Kalbi durmuş maalesef. Allah sizin çocuklarınıza sağlık sıhhat nasip etsin.
merhaba herkese :) iyi haftalar diliyorum arkadaşlar...
bugün nasılım... hamile pantolonumla baş etmeye çalışıyorum :) normal kotların filan beli sıkınca bu lastiklilerden aldım, büzüp düğmeliyorum. ama henüz tutacak kadar büyük göbüşüm olmadığı için kayıyo. ağı aşağı iniyo sinir oluyorum. :) normalini de giyemiyorum. etek filan takılsam bari çok arada kalmışım ben sanırım.
bi de ara ara güneşe çıkıyorum. ofisim yeşillik bi yerde. arada yürüdüm sonra güneşte oturdum. kapanmasın hava artık d vitamini lazım bizeee
Biz artik tam tamina 8 haftalik oldukBgn testler icin saglik ocagina gittim kan verdim..Orda yapamadiklarimi ozel de yaptirdim..Gelince de bii guzel kahvalti yaptim bgn bulantı yok cok sukur..İndirdigim uygulamadan ogrendim ki 2 cm lik minik can hareket ediyormus artik..Hareketlerini hissettigimiz gunler de gelir insallah..Doktor kontrolune son 17 gün
haklisin patates haslamayi akşam yaparim bende iyi gelir umarim 2 haftamida atlatiyim da daha iyi olcam insallah bebegime herseyim feda olsun ya yeterki o iyi olsun ❤❤
Ahahah seni de pantolonunu da yerim :) ben daha almadım kiyafet ama cok hevesleniyorum. Gobek degil bebek demek istiyorum :) calisan annelere kolayliklar diliyorum valla bebekten beri saldim kendimi evide saldim itiraf ediyorum
Bimde satilan ekmecik markali galetalar var ufak boyutlu cok guzel onlardanda yersen bulantiyi engeller kuzucum
Rahatsiz edecek duzeyde agrim yok canim..Uyku istegi tam gaz devam edio ama..Survivor da elemeyi göremeden uyuyom hepaynen seninle beklemedeyim canim ama benim sabahtan beri bulantim var gecmedi hic kusturmuyoda bi garibim ya kasik agrilarin devam ediyor mu canim seninde
Rahatsiz edecek duzeyde agrim yok canim..Uyku istegi tam gaz devam edio ama..Survivor da elemeyi göremeden uyuyom hep))
Cnm istanbuldaydin sen de sanirim hangi hastaneye gidiyorsun?al benden de o kadar aksam eve gider gitmez kafami nereye koysam uyuyorum gece kasik agrilarim cok oluyo bu aralar anlayamadim bende meraktan ölüyorum o ayri acaba nasil bebegim iyi mi diye gecer mi bu 15 gun
Cnm istanbuldaydin sen de sanirim hangi hastaneye gidiyorsun?
Biliyorum murvet hnma gtmistm 1 kez oraya..Ben Medipol Mega ya gidiyorum..
Ahahah seni de pantolonunu da yerim :) ben daha almadım kiyafet ama cok hevesleniyorum. Gobek degil bebek demek istiyorum :) calisan annelere kolayliklar diliyorum valla bebekten beri saldim kendimi evide saldim itiraf ediyorum
Medipoldeki doktoruma gec randevu aldim diye murvet hocaya gittim..cok durgun geldi bana sevmedim..Bana kipir kipir guler yuzlu doktor lazimben cok memnunum doktorumdan necla hanima gidiyorum yillardir Murvet hanimi duydum ama ben bi fatma hanimi bide necla hanimi seviyorum onlar cok iyiler nasip olursa doguma da orda olcam insallah.Medipolde ultrason cok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?