aynen öyle. canım miniğimiz. 4.8 mm ölçtü bizim miniği dr. diyorumki 4.8 mm lik nur topu gibi yavrumuz var. hatta ultrason fotoğrafını attım arkadaşıma ne güzel değil mi diye. tabi bişey belli olmuyor. arkadaşımda ayzmış maşallah tıpkı anası. ya dedim ne cici arkadaşsınız sizEvet USG'de keseyi gördükama o kadar küçük ki, haftasını söyleyemedi doktorumuz, kalp atışı belli belirsiz .
Döllenme geç demek ki, dediğin gibi. Güzel haberlerimzi olur inşallahİnsan başka bişey düşünemiyor
hayırlı olsun. ay ağlama gül sen. anneler hep gülsün :))Ay bi aglama geldi bana cok duygulandim birden :) bide konu sahibi arkadas bebegimle benim gunlugum olur kimse yazmazsa demis ondanda etkilendim heralde :)
Insallahhh :) kac haftaliksin suan cnimmmhayırlı olsun. ay ağlama gül sen. anneler hep gülsün :))
bizde 9 ları 12 leri 25 leri 40 ları görelim inşallah
bende ne testi kullandın ona bakyıordum ilk defa duydum ne işe yarıyor onlar ovülasyonumu buluyorsun?Insallahhh :) kac haftaliksin suan cnimmm
Evet benm ymurtlamam duzensizdi bebekte istiyodum internetten aldim ovulasyon testi diye gebelik testiyle beraber valla ilk ay sukur hamile kaldim ama gec yumurtladim 1 hafta geriden gelio bebisim nrmalde 10 haftalk olmasi lazmdi ama dr gec dollenme sorn olmaz dedi :) gebelik testi gibi hergn idrarla yapiosun en koyu oldugu gun ymurtlama gunun oluyo diger gun yumurta catliyobende ne testi kullandın ona bakyıordum ilk defa duydum ne işe yarıyor onlar ovülasyonumu buluyorsun?
bidahakinde onu denerim inşallah bu sorunsuz olursa... hayırlı oslunç her gün 1 yeni bilgi işte..Evet benm ymurtlamam duzensizdi bebekte istiyodum internetten aldim ovulasyon testi diye gebelik testiyle beraber valla ilk ay sukur hamile kaldim ama gec yumurtladim 1 hafta geriden gelio bebisim nrmalde 10 haftalk olmasi lazmdi ama dr gec dollenme sorn olmaz dedi :) gebelik testi gibi hergn idrarla yapiosun en koyu oldugu gun ymurtlama gunun oluyo diger gun yumurta catliyo
Herkesin tutmuyo ama bnim demekki vaktim gelmis diyorum bnde :) dogumla olum zamani degismezmis ya demekki melegimin vakti gelmis :) insallah sende sorunsz hamilelik gecirirsin canimbidahakinde onu denerim inşallah bu sorunsuz olursa... hayırlı oslunç her gün 1 yeni bilgi işte..
çoook amin. nerede oturuyorsun? dr un kim?Herkesin tutmuyo ama bnim demekki vaktim gelmis diyorum bnde :) dogumla olum zamani degismezmis ya demekki melegimin vakti gelmis :) insallah sende sorunsz hamilelik gecirirsin canim
Kacinci haftadasin cnim bebek gozuktumu sdce kesemi gorulduHanımlar daha yeni doktordan geldim kesenin kenarı bozuk muhtemelen düşük olur dedi ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum
5 hafta sadece kese görüldüKacinci haftadasin cnim bebek gozuktumu sdce kesemi goruldu
kesenin kenarı bozuk ne demekmişki? neden başka dr ada gitmiyorsun belki önerileri vardır.. sağlıklı doğmayacaksa ne kadar üzülsekta hayırlısı bu. hep demiyormuyuz Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin diye. tabi yinede başka bir dr a git derim ben.Hanımlar daha yeni doktordan geldim kesenin kenarı bozuk muhtemelen düşük olur dedi ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Belki duzelir stres yapma sakin yorma kendinide istersen baska dr a da bi git. Benm arkadasimin kesesinede kist demis dr adet sokturucu vermis dr degistrdi kese demis diğer dr. Istersen baska birine dha git5 hafta sadece kese görüldü
10 tüp kan aldı idrar aldı öğleden sonra gel dedi olmazsa özele gidecemBelki duzelir stres yapma sakin yorma kendinide istersen baska dr a da bi git. Benm arkadasimin kesesinede kist demis dr adet sokturucu vermis dr degistrdi kese demis diğer dr. Istersen baska birine dha git
10 tüp kan çok değil mi? beta hcg gittikçe düşüyormuş eğer dediği gibi sorunluysa..10 tüp kan aldı idrar aldı öğleden sonra gel dedi olmazsa özele gidecem
Bendende almislardi kanla idrar. Insallah guzel haberlerle sevinerek gelirsin10 tüp kan aldı idrar aldı öğleden sonra gel dedi olmazsa özele gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?