2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

aynen öyle. canım miniğimiz. 4.8 mm ölçtü bizim miniği dr. diyorumki 4.8 mm lik nur topu gibi yavrumuz var. hatta ultrason fotoğrafını attım arkadaşıma ne güzel değil mi diye. tabi bişey belli olmuyor. arkadaşımda ayzmış maşallah tıpkı anası. ya dedim ne cici arkadaşsınız siz

Hu huuu kizzzlaaarrr bende insallah kasim annesi olcam. Minik minik akrepler dogurcaZ :) suan 9 haftaligim. Bebisimi en son 7 haftalikken gordum 11. Hafta gel dedi dr um ama ben cok ozledigim icin yarin ozele randevu aldim :) ruyamda hergun goruyorum gerci ama yetmiyo iste smdiden ozluyorum minnakimi

Ay bi aglama geldi bana cok duygulandim birden :) bide konu sahibi arkadas bebegimle benim gunlugum olur kimse yazmazsa demis ondanda etkilendim heralde :)

Ay bi aglama geldi bana cok duygulandim birden :) bide konu sahibi arkadas bebegimle benim gunlugum olur kimse yazmazsa demis ondanda etkilendim heralde :)
hayırlı olsun. ay ağlama gül sen. anneler hep gülsün :))
bizde 9 ları 12 leri 25 leri 40 ları görelim inşallah

ben tüp bebekle hamile kaldım. 7+4 olması lazım ama dr 6+5 dedi. 15 nisanda bi daha giidcem dr sorun yok üzülme olabilir dedi ölçümsel bişey dedi ama bakalım hayırlısı inşallah..

bende ne testi kullandın ona bakyıordum ilk defa duydum ne işe yarıyor onlar ovülasyonumu buluyorsun?
Evet benm ymurtlamam duzensizdi bebekte istiyodum internetten aldim ovulasyon testi diye gebelik testiyle beraber valla ilk ay sukur hamile kaldim ama gec yumurtladim 1 hafta geriden gelio bebisim nrmalde 10 haftalk olmasi lazmdi ama dr gec dollenme sorn olmaz dedi :) gebelik testi gibi hergn idrarla yapiosun en koyu oldugu gun ymurtlama gunun oluyo diger gun yumurta catliyo

bidahakinde onu denerim inşallah bu sorunsuz olursa... hayırlı oslunç her gün 1 yeni bilgi işte..

bidahakinde onu denerim inşallah bu sorunsuz olursa... hayırlı oslunç her gün 1 yeni bilgi işte..
Herkesin tutmuyo ama bnim demekki vaktim gelmis diyorum bnde :) dogumla olum zamani degismezmis ya demekki melegimin vakti gelmis :) insallah sende sorunsz hamilelik gecirirsin canim

Hanımlar daha yeni doktordan geldim kesenin kenarı bozuk muhtemelen düşük olur dedi ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum

Hanımlar daha yeni doktordan geldim kesenin kenarı bozuk muhtemelen düşük olur dedi ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum
kesenin kenarı bozuk ne demekmişki? neden başka dr ada gitmiyorsun belki önerileri vardır.. sağlıklı doğmayacaksa ne kadar üzülsekta hayırlısı bu. hep demiyormuyuz Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin diye. tabi yinede başka bir dr a git derim ben.

Gebeliğin ilk üç ayında embriyonun anne karnında ölmesi veya sağlıksız olarak yapı değiştirmesine bozulmuş gebelik denir. Yuvarlak ve düzgün olması gereken gebelik kesesi düzensiz hale gelebilir ve sıklıkla kesenin etrafında az miktarda kan birikimi olur, yapısı bozulur ve bebeğin kalp atışları izlenemez ve gebelik kaybolur.

internette buldum bikaç yazı daha vardı. ama sağlıksız gebelikmiş tabiiki üzülüyoruz heyecanlıyız olsun istiyoruz ama kalsa bile sağlıklı olmayacakmış okuduklarıma göre. ama başka doktora gitme fikrim değişmedi. yinede bi gitsen?

Belki duzelir stres yapma sakin yorma kendinide istersen baska dr a da bi git. Benm arkadasimin kesesinede kist demis dr adet sokturucu vermis dr degistrdi kese demis diğer dr. Istersen baska birine dha git
10 tüp kan aldı idrar aldı öğleden sonra gel dedi olmazsa özele gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…