- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
1200 yazıyor ama yüz yüze konuşursak bişeyler yaptırırız çilekte indirimim de varfiyatı ne kadar canım yani çok gösterişli bir yatak çünkü. ikea tarzı beşiklere baksana. ben olsam 500 den fazla para vermem 3 sene yatırmak için. benim sepet hediye gelmeseydi kesin ikea alacaktım
Ben elimin ayağımın tuttuğu zaman gideceğimKızlar yatak alımı için dogru tarih ne zaman sizce ? Kaçıncı ayda
Model çok ilginç canım hoş :) mothercare de 70x140 beşiğe 4-5 yaşına kadar kullanılabilir boyut olarak demişlerdi canım. 130 140 çok fark yok. 4-5 sene olur mu bilmem ama 3 sene kullanılır sanki. 1200 TL ise 3 senede dağılacak bir malzeme de değildir. Bana olur gibi geldi. Dolap da güzelmiş :)Eki Görüntüle 2019760 Kızlar 3 yaşına kadar bunu kullanabilirmiyim acaba
Bana da kullanılır gibi geldi canım allah nasip ederse 3 sene temiz kullanırım 3. Bebişim olursa onun için saklarımModel çok ilginç canım hoş :) mothercare de 70x140 beşiğe 4-5 yaşına kadar kullanılabilir boyut olarak demişlerdi canım. 130 140 çok fark yok. 4-5 sene olur mu bilmem ama 3 sene kullanılır sanki. 1200 TL ise 3 senede dağılacak bir malzeme de değildir. Bana olur gibi geldi. Dolap da güzelmiş :)
Kızlar buda bizim beşiğimiz. Biz kendimiz yaptırdık kendi yatağımızın ölçüsüne göre ki eşit mesefade olsun yüksekliği falan eşimin kuzeni yaptı. Nasıl sizce ?
çok güzel olmuş canım.güzel günlerde sağlıkla yatsın bebişinanne yanı beşik benim hayalimdi ama gardolapla yatak arasında bir insan sığacak mesafe var bizde ne yazık ki
Ben ölçülerini en büyük olanı aldım öyle olunca alternatifler düşüyor 70*120 özellik olarakta sallanması titresimli olması dönencesi olması bizim için ilk etaptaydı öyle olunca sunny baby 618 delmonda karar kıldık.Park yatan alan kızlar hangi model aldınız. Ben park yatakta kararlıyım ama hangisini alacağıma karar veremiyorum yani park yatakta nelere dikkat etmeliyim. Sallanabilme özelliği olması önemli bence. Bi de ölçülerini nasıl alalım?
Kızlar yatak alımı için dogru tarih ne zaman sizce ? Kaçıncı ayda
Ben şimdiden bakınıyorum. Yakın bir tarihtede komple odayı almayı düşünüyorum. İleride ne olacağı belli olmaz Allah korusun. Birde bende çalışıyorken masrafları falan bitirelim istiyoruz.Ben elimin ayağımın tuttuğu zaman gideceğimmuhtemelen 7. ayda giderim diyorum. Kimileri erken diyebilir ama popomu kaldırmaya halim olmayacak sonra, şimdi bile tıs tıs nefes alıyorum çabuk yoruluyorum. Olay beşik almakla bitmiyor çünkü, onu yerleştirmesi sonradan çıkan eksikleri vs... özetle siz sadece beşik alacaksanız sağlığınız da el veriyorsa 8. ay uygun.. ama benim gibiyseniz , 7
sebnemcan güle güle kullanın yatağınızı çok kullanışlı olmuş. Mışıl mışıl uyusun içinde minnoşun
Kızlar hastane çıkışlarınızı aldınızmı?? Özellikle erkek anneleri nasıl modeller tercih ediyorsunuz?? Bi de hastanede tulummu alt üst takımmı tercih edeceksiniz??
Sağ ol canım bi bakayım ona da.Ben ölçülerini en büyük olanı aldım öyle olunca alternatifler düşüyor 70*120 özellik olarakta sallanması titresimli olması dönencesi olması bizim için ilk etaptaydı öyle olunca sunny baby 618 delmonda karar kıldık.
Bende bu modeli düşünüyorum beşiği kaynim yaptıracak bu model de içime çok sindi sizce nasıl kullanışlı mıdır ?
Bende öyle düşündüm canım oda sıkıntısı olduğu için baya bizimle aynı odada kalacak gibi şu anlıkgayet güzel canım kullanışlıdır tabi baya kullanırsınız. kademeli yaptırsın ama büyüdükçe kademesini aşağıya indirirsiniz.
Çok kullanışlı duruyor. Ben böyle bi model almadığıma pişmanım benimki kademesizBende bu modeli düşünüyorum beşiği kaynim yaptıracak bu model de içime çok sindi sizce nasıl kullanışlı mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?