- 9 Eylül 2016
- 448
- 484
- 23
- 38
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Kızlar ben suan 22 haftalık hamileyim geçen hafta ananesi bi kaç parça kıyafet aldı bebek arabası yatağı falan ne zaman almak uygun olur sizce:)
çok beğendim canım sağlıklı güzel günlerde uyusun bebişin inşallahKızlar bende bu oda takımını aldım.
Benim yanım için bir beşik aldım ahşap tekerlekli çok beğendim gerçekten. Oval modellerden. Uyku seti nevresim takımı cibinlikler falan hepsini halletmiş olduk. 2 aya odası hemen hemen hazır olmuş olucak. Kıyafet konusunda zaten annem falan sürekli bir şeyler alıyor
Kızlar bende bu oda takımını aldım.
Benim yanım için bir beşik aldım ahşap tekerlekli çok beğendim gerçekten. Oval modellerden. Uyku seti nevresim takımı cibinlikler falan hepsini halletmiş olduk. 2 aya odası hemen hemen hazır olmuş olucak. Kıyafet konusunda zaten annem falan sürekli bir şeyler alıyor
Çok teşekkür ederimçok beğendim canım sağlıklı güzel günlerde uyusun bebişin inşallah
Ben arenapark avmde kurulan standdan aldım canım. İstanbuldaysan mutlaka bakılması gerekiyor. Çok uyguna ve kampanyalı şeyler var. Ama evgör mağazalarında da çok uygun odalar varHayirli olsun guzel saglikli gunlerde kullansin bebeginiz insallah,bende model ve fiyat bakiyorumda fiyatini soylerseniz sevinirim,cok yuksek fiyatlar olursa yaptirmayi dununuyorum
Ben İkeadan yanayım , komple bi odayı 1000 TL gibi bi rakama yapabilirsiniz, Sundvik beşik 449 TL, Hensvik gardırop 299 TL, Malm şifonyer 279 TL .. tamamdır miss , haftaya alıcam bunları ben de=)
englishhomun kampanyaları çok iyi oluyor bende sepet indiriminden yararlanmıştımEnglish Home'dan mesaj gelmiş telefonuma 10 gün önce daha yeni görüyorum 150tl üzerine 40 tl hediye kodu ile indirim online alışverişte diye, şunları almış bulundum lazımdı zaten, 150'ye tamamlamak içinde biberon fırçası ekledim , 110 a geldi hepsi, size de öyle bi fırsat kodu vs geldiyse değerlendirebilirsiniz
he evet ya secenek cok az, senin aldığın yenidoğan takımları göremedim mesela tükendi galibaenglishhomun kampanyaları çok iyi oluyor bende sepet indiriminden yararlanmıştımher gün ayrı mesaj geliyor bana ama keşke bebek kategorisini yenileseler
canım denk getirirsen onu da al ben en çok yeşil yapraklıyı beğendim bulutluyla arasında baya kalite farkı varvarmış ya ben görmemişim pardon yeşil yapraklıydı senin aldığında , biri de mavi olandı onu aldım zaten=)bir garip oblomov
Çok güzel olmuş canım. Adıyla yaşasın prensesKızlar nasıl olmuş ben yaptım :) Bu arada kızımın isminin duru olmasina karar verdik.hayırlısıyla gelir insallah
Çok güzel olmuş canım. Adıyla yaşasın prenses
Çok şirin olmus bende yapacağım daha başlamadım sağlıcakla gelsin duru prenses :))Kızlar nasıl olmuş ben yaptım :) Bu arada kızımın isminin duru olmasina karar verdik.hayırlısıyla gelir insallah
eline sağlık canım çok güzel olmuşKızlar nasıl olmuş ben yaptım :) Bu arada kızımın isminin duru olmasina karar verdik.hayırlısıyla gelir insallah
Çok güzel olmuş canım. Adı da çok güzel. Güzel günlerde kullansın bebişin ellerine sağlıkKızlar nasıl olmuş ben yaptım :) Bu arada kızımın isminin duru olmasina karar verdik.hayırlısıyla gelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?