Aşılama 2017 Kasım ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asya ve Arya merhaba arkadaşlar bnim de 1 haftam kaldı sonucu öğrenmeme. Aslında dr aşılamadan 12 gün sonra kan testi yaptır dedi , o da haftaya çarşambaya denk geliyor ama ben cuma yaptıracağım.cuma günü adetimden 1 gün önceye denk geliyor. Sizlerin test tarihiniz adet tarihinizi geçiyor mu

Hiç test yaptin mi bende hala ignenin etkisi var silik cikiyor 12. Gun test yap dedi doktor ama ben 5. Gunde yapmaya basladim
Yok ben 10 kasimda oldum canm ilk hafta yeni bitti haftaya cuma kan testi yaptircam evde yapmiyorum ben

Canm ben 10 kasimda oldum asilamami bana 24 kasimda beta baktir dedi

Olacagi varsa oluyor canim yoksa 300 milyon spermi olup tutmayani biliyorum. Bu işler tamamen kismet işi. Bugun kacinci gunun?
Doğrusun nasipimizde olanı yaşıcaz hayırlısıyla.12 kasım pazar aşılama yapıldı.6.günüm bugün :) senin kaçıncı gün.

Bende 11 kasimda oldum 12 gun sonra baktir dedi ama adetin 10. Gunu oldum yumurtalar erken gelisti

Bende 11 kasimda oldum 12 gun sonra baktir dedi ama adetin 10. Gunu oldum yumurtalar erken gelisti

Benim yumurtalar da erken gelişti ben de adetin 10.günü aşılama oldum 9 kasımda. Sağda ve solda olmak üzere 16mm 20mm boyutlarında 2 tane yumurtam oluştu, çoğul gebelik olabilir diye bir yazı imzalattılar bana.

Merhaba aysim birlikte test yapacagiz insallah ugurlu geliriz :))

Kızlar peki bu sorum biraz özel olcak ama kusuruma bakmayın. Aşılamadan sonra ilişki oldu mu. Dr bize aşılamadan sonraki gün başlayarak gün aşırı ilişki olsun dedi. Bizde aşılamadan sonra 2 gün üst üste, sonra 1gün ara sonra tekrar değerlendirdik. Sonra da 3 gündür bıraktık. Sizde durumlar nasıl dr önerdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…