Yaa gercekten miiiArya seni gecen ay cok takip etmistim sonucun negatif olunca bende cok uzulmustum insallah bu ay tutacak Alah in izni ile test tarihlerimiz yakin benim de 23 kasim
Hiç test yaptin mi bende hala ignenin etkisi var silik cikiyor 12. Gun test yap dedi doktor ama ben 5. Gunde yapmaya basladimYaa gercekten miiiallah razi olsun ins hepimizin dualari kabul olur son 1 hafta kaldi
Yok ben 10 kasimda oldum canm ilk hafta yeni bitti haftaya cuma kan testi yaptircam evde yapmiyorum benHiç test yaptin mi bende hala ignenin etkisi var silik cikiyor 12. Gun test yap dedi doktor ama ben 5. Gunde yapmaya basladim
Canm ben 10 kasimda oldum asilamami bana 24 kasimda beta baktir dediAsya ve Arya merhaba arkadaşlar bnim de 1 haftam kaldı sonucu öğrenmeme. Aslında dr aşılamadan 12 gün sonra kan testi yaptır dedi , o da haftaya çarşambaya denk geliyor ama ben cuma yaptıracağım.cuma günü adetimden 1 gün önceye denk geliyor. Sizlerin test tarihiniz adet tarihinizi geçiyor mu
Doğrusun nasipimizde olanı yaşıcaz hayırlısıyla.12 kasım pazar aşılama yapıldı.6.günüm bugün :) senin kaçıncı gün.Olacagi varsa oluyor canim yoksa 300 milyon spermi olup tutmayani biliyorum. Bu işler tamamen kismet işi. Bugun kacinci gunun?
Bende 11 kasimda oldum 12 gun sonra baktir dedi ama adetin 10. Gunu oldum yumurtalar erken gelistiAsya ve Arya merhaba arkadaşlar bnim de 1 haftam kaldı sonucu öğrenmeme. Aslında dr aşılamadan 12 gün sonra kan testi yaptır dedi , o da haftaya çarşambaya denk geliyor ama ben cuma yaptıracağım.cuma günü adetimden 1 gün önceye denk geliyor. Sizlerin test tarihiniz adet tarihinizi geçiyor mu
Bende 11 kasimda oldum 12 gun sonra baktir dedi ama adetin 10. Gunu oldum yumurtalar erken gelisti
Değerleriniz kaçtı yıkama sonrasında arkadaslar
Canm ben 10 kasimda oldum asilamami bana 24 kasimda beta baktir dedi
Kizlar bende hic belirti yok normal mi
Kaç olsun diyorlar en az bi bilginiz var mı21 milyon hareketli
Bana sayim yapmadik sadece yikadik dedi yani ogrenemedimKaç olsun diyorlar en az bi bilginiz var mı
anladım hadi hayırlısı inşallahBana sayim yapmadik sadece yikadik dedi yani ogrenemedim
Merhaba aysim birlikte test yapacagiz insallah ugurlu geliriz :))Asya ve Arya merhaba arkadaşlar bnim de 1 haftam kaldı sonucu öğrenmeme. Aslında dr aşılamadan 12 gün sonra kan testi yaptır dedi , o da haftaya çarşambaya denk geliyor ama ben cuma yaptıracağım.cuma günü adetimden 1 gün önceye denk geliyor. Sizlerin test tarihiniz adet tarihinizi geçiyor mu
Kaç olsun diyorlar en az bi bilginiz var mı
Merhaba aysim birlikte test yapacagiz insallah ugurlu geliriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?