- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Bize ilişki olması iyi olur şansımızı arttırır dedi.Kızlar peki bu sorum biraz özel olcak ama kusuruma bakmayın.Aşılamadan sonra ilişki oldu mu. Dr bize aşılamadan sonraki gün başlayarak gün aşırı ilişki olsun dedi. Bizde aşılamadan sonra 2 gün üst üste, sonra 1gün ara sonra tekrar değerlendirdik. Sonra da 3 gündür bıraktık. Sizde durumlar nasıl dr önerdi mi
bize dw birgun sonra gun asiri dedi aynenKızlar peki bu sorum biraz özel olcak ama kusuruma bakmayın.Aşılamadan sonra ilişki oldu mu. Dr bize aşılamadan sonraki gün başlayarak gün aşırı ilişki olsun dedi. Bizde aşılamadan sonra 2 gün üst üste, sonra 1gün ara sonra tekrar değerlendirdik. Sonra da 3 gündür bıraktık. Sizde durumlar nasıl dr önerdi mi
Ins ikimizde muradimiza ererizAynı gün baktıracağız , hadi bakalım inşallah sevinçli haberi paylaşırız
Ins ikimizde muradimiza ereriz
İdrar testi yapsan da cikabilir doktorum bana 12. Gun kan ver demistiKizlar merhaba. 8 kasimda ilk asilamam yapildi. Bugun asilamamin 11. Gunu. Asilamanin ilk gunu hatta asilamam 10:00 da yapıldı bir saat oncesinde kasiklarimda bir aģri vardi.asilama yapildiktan sonrada bu agri biraz fazlalasarak devam etti. Sonraki gunler cok azaldi. Sonrasinda kasiklarimda surekli devam eden bir agri oldu. Kabizklik siskinlik gaz ve akinti var. Suan adet agrisi gibi agrim var ve goguslerde hafif sizlama var. Asilama sonrasi dr um asilama gunu ve sonraki gun iliski onerdi ve so rasinda da sık sık iliski olsun dedi. Ne dediyse uyguladik. Insallah burdan guzel haberler veririm sizlere de umut olur sevinc olur. 2 gun sonra kan testi yapicam. Herseyin onse hayirlisi ve sağlıklısı insallah
Silik cizgi olma ihtimali var demek ama sen yine de kan testi yaptir yarin zaten 12. Gunun arkadasim insallah vardir silik cizgi yaniltabiliyor cunku. Benim de 8. Gunum daha bugun ignenin etkisi gecmis negatifi gordum. Acilden bugun de kan verebilirsin insallah vardir dua edicem sanaMerhaba kızlar bugün aşılamanın 11.gunu 8.gunden beri gebelik testi yapıyorum negatifti bugün silik cıktı ve kahverengi akintim oldu sizce varmi testi atiyorum
Eki Görüntüle 2069203
Teşekkür ederim canim Allah razi olsun bende 8.gun yaptım negatifti bugüne kadar negatifti ünş yarın kan verecegimSilik cizgi olma ihtimali var demek ama sen yine de kan testi yaptir yarin zaten 12. Gunun arkadasim insallah vardir silik cizgi yaniltabiliyor cunku. Benim de 8. Gunum daha bugun ignenin etkisi gecmis negatifi gordum. Acilden bugun de kan verebilirsin insallah vardir dua edicem sana
Merhaba kızlar bugün aşılamanın 11.gunu 8.gunden beri gebelik testi yapıyorum negatifti bugün silik cıktı ve kahverengi akintim oldu sizce varmi testi atiyorum
Eki Görüntüle 2069203
Hayırlısı canım insAllah güzel haberlerini alalım seninde bende pek belirti yoktu sabah leke gelince umutlandım benim bata 3 gün varMerhaba canım benim de aşılamamın 11.günü bugün, ben idrar test yapmıyorum korkumdan ve de ilaç ve iğnenin etkisi yüzünden. Teste göre var gibi inş canım ama Biraz daha sabredip kan testi yaptır istersen. Bu sabah bnde de 1-2 damla pembe lekelenme oldu açık pembe su gibi. 2 gün önce de olmuştu. 3 gündür karın ağrılarım da geçmişti ama bugün hafif hafif ağrı oldu kasıklarımda. Başka da hiç belirtim yok genellikle belirtiler adet tarihi geçince başlıyor araştırmalarıma göre. Batım 6 gün sonra, sanırım kan testi için batın geçmesini bekleyeceğim
Hayırlısı canım insAllah güzel haberlerini alalım seninde bende pek belirti yoktu sabah leke gelince umutlandım benim bata 3 gün var
Rabbim bilir hayırlısını canım bbm 3.asilamam di normal test yaptımİnşallah canım biz çabalıyoruz istiyoruz umutluyuz gerisini Rabbim bilir inşallah güzel haberler veririz birbirimize, dualarımdasınız kızlarCanım peki erken gebelik testimiydi yaptığın yoksa normal mi? Evde normal test var belki sabah bn de yaparım
Rabbim bilir hayırlısını canım bbm 3.asilamam di normal test yaptım
Bende eğitim araştırmada yaptırdımTamam canım teşekkürler, bnim ilk aşılamam ve devlette yaptırdım kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde
İnşallah hamilesindir canımMerhaba kızlar bugün aşılamanın 11.gunu 8.gunden beri gebelik testi yapıyorum negatifti bugün silik cıktı ve kahverengi akintim oldu sizce varmi testi atiyorum
Eki Görüntüle 2069203
Amin inşAllah canımİnşallah hamilesindir canım
Allah Allah neden o kadar yan etki yapmis acaba sana gecmis olsun bende hic bir degisim olmadi ne ignede ne asilama da ne sonrasindaSlm kizlar bende 6gun once carsamba asilama yaptirdim ogunden beri kasik agrim devam ediyo dünden beride hic hafiflemedi bel agrimda gogsmse agrida var bide asilama ignelri ol dum zamanlardan bdri iştahsızlık var kizlar cnm hic bisy yemek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?