Aşılama 2017 Kasım ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar gunaydin bende 10kasimda ucuncu asilamami yaptirdim ve bende jel kullaniyorum ins 24 kasim tahlil gunumde hepimiz hamile kaliriz rabbim nasip eder ins

Kizlar gunaydin bende 10kasimda ucuncu asilamami yaptirdim ve bende jel kullaniyorum ins 24 kasim tahlil gunumde hepimiz hamile kaliriz rabbim nasip eder ins

Amin inşallah canım ben de jel kullanıyorum canım bana jeli 12 gün kullan dedi drun hemşiresi ve de bugün 12.yi kullandım. Sana nekadar dediler?

Canım inşallah hayırlı uğurlu olsun aşılaman.inşallah güzel haberini alırız. birkaç güne hafifler inşallah ağrıların. Eğer hafiflemezse dra git istersen. Ayaklarını kendini sıcak tut vakit buldukça dinlenmeye çalış uzan battaniye ört , birşey taşıma ev işi yapma. Aç kalırsan halsiz de olursun zorla canım kendini, yemeye çalış.

E bugun 12. Gun o zaman ne duruyorsun test yapsana

Canım çok korkuyorum çünkü 4 ay önce hsg çekindiğimin ertesi ayı kimyasal gebelik oldu çok üzülmüştüm bu kez aregl günümü beklemeyi düşünüyorum ve de çalışıyorum açıkçası izin almamda biraz zor boşuna almayım hüsran olursa sonuç diyorum .reglime 5 gün var

Test günüm 23 ü ama 27sini beklesemmi diyorum. Bu hafta çok zor geçicek. Kimyasalda adetten 2 gün önce idrar testinde silik çizgi olarak çift çizgiyi gördüğüm gibi sağlık ocağına koşmuştum kan testinde bhcg 18 çıkmıştı. Ama maalesef 3 gün sonra regl olmuştum ve 12 gün boyunca kanamam olmuştu

sabah ki testim düne göre daha koyu cıktı kan verdim inş vardır totem yaptım bnde takvim olsun daimi olsun die
Gurubumuzun ilk hamişi olma odulunu sana veriyoruz o vakit :)) insallah guzel sonuclar gelir haber ver buradan olur mu

Slm canım Benim de sürekli bel kasık ağrılarım var senin aksine doymuyorum sanki. Göğsümde ağrı yok hiç. ben de perşembe yaptırdım aramızda bir gün var

cıkmadı canım 3 gibi cıkar
Mutlaka bizede bildir ki umutlanalim bizde ben de gogus agrisi bel grisi cok ama ben herseyi kullandigim su jele bagliyorum sonucta o da bi hormon gibi geldi bu ucuncu olunca pek de umutlanmak istemiyom aslinda bu da olmazsa zaten direk tup bebege basliyoz ins

Senle ayni durumdayiz ayni gun hemde 3. Deneme olmazsa direk tupe gecis benimde gogus bel agrim var su jelden de hic haz etmiyorum neyseki son 4 gun

hayırlısı inşallah bnm de 3.du umudum yoktu rabbim nasip ettiyse olur sonuc cıkmadı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…