Aşılama 2017 Kasım ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm ins tutmustur kac senelik evlisiniz kac senedir istiyosunuz ve sorun ne acaba ozel deilse
Eşimin hareketli hızlı değerleri düşük sol varikosel var bende hiç sorun yok beş gün klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi vuruldu 36 saat sonra aşılama oldum işte 20 kasım adet günüm dü böbrek ağrım var adet sancım Yok bugünde olmadım bakalım doktor progestan verdi düşük önleyici bitince bir hafta bekle gel dedi yani haftaya cuma falan oluyor ama adet olmazsam kan testi yaptırcam haftaya pazartesi falan

Kizlar bisey diycem size yaa aslinca sorcam bende sabahtan beri adet olmusum hissi ve agrilari var sizde de var mi bu ben jelden saniyodum ama bu ucuncu asilamam bu sekilde olmadi digerleri erken mi adet olcam acaba

Canım inşallah yerleşme ağrısıdır. Benim ara ara adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu dün ve bugün. Jeli Batına kaç gün var.

Canım inşallah yerleşme ağrısıdır. Benim ara ara adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu dün ve bugün. Jeli Batına kaç gün var.
Cnm jel cuma bitiyo ins o gun test gunum snr da iki uc gun icinde adet tarihim ve diger asilamalarimda tam gununde gelmisti

A arya1234 cnm nasilsin bi degisiklik var mi ne hissediyosun ayni gun yapilmisti yaa tahlillerimizin gunude ayni merak ettim

Kızlar bat günüm pazartesiydi adet olmadım aşılamanın 14.günü sizce kan testinde çıkar mı sonuç karar veremedim şimdi gitsem mi

Kızlar meraba bende 13 kasımda ilk aşılamamı oldum progestan hap kullanıyorum 24 25 kasım test yapıcam umarım pozitiftir. umarım hepimizin bebişleri tutar

A arya1234 cnm nasilsin bi degisiklik var mi ne hissediyosun ayni gun yapilmisti yaa tahlillerimizin gunude ayni merak ettim
Bende bel ve sirt agrisi oldukca var goguslerime dokunamiyorum kiyafet giyerken bile zorlaniyorum o derece yani bu arada jele devam ediyorum cuma sabahtan gidip vercem tahlili bugun yaptirsammi diye dusundum ama esim bosver cuma yaptiralim dedi bekliyoruz

Ayy ins vardir yaa bende gogus agrisindan sutyeni falan attim

Sana dr tahlili su gun yap demedi mi kuzum mesela 10kasim asilama yapildi bana 24kasim tahlil yap dediler

Dedi canım, Dr un hemşiresi 12 gün sonra yaptır dedi ,9 unda olmuştum yani bugüne denk geliyor ama bugün yaptırmadım. Dün idrar testi yapmıştım negatif çıktı yarın sabah yine yapıcam silik de olsa çıkarsa kan testi yaptrcam yarın canımbenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…