- 26 Eylül 2017
- 161
- 145
- 33
Eşimin hareketli hızlı değerleri düşük sol varikosel var bende hiç sorun yok beş gün klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi vuruldu 36 saat sonra aşılama oldum işte 20 kasım adet günüm dü böbrek ağrım var adet sancım Yok bugünde olmadım bakalım doktor progestan verdi düşük önleyici bitince bir hafta bekle gel dedi yani haftaya cuma falan oluyor ama adet olmazsam kan testi yaptırcam haftaya pazartesi falanCnm ins tutmustur kac senelik evlisiniz kac senedir istiyosunuz ve sorun ne acaba ozel deilse
Bilmiyorum ki Pazartesi'ye kadar bekliycem bakalımİnşallah canım, kan testini nezaman yapıcaksın. Adet ağrıları gibi oluyomuş yerleşme ağrıları da öyle diyor arkadaşlarım
2 senelik evliyiz hiç korunmadık Canım onu yazmamışımCnm ins tutmustur kac senelik evlisiniz kac senedir istiyosunuz ve sorun ne acaba ozel deilse
Kizlar bisey diycem size yaa aslinca sorcam bende sabahtan beri adet olmusum hissi ve agrilari var sizde de var mi bu ben jelden saniyodum ama bu ucuncu asilamam bu sekilde olmadi digerleri erken mi adet olcam acaba
Cnm jel cuma bitiyo ins o gun test gunum snr da iki uc gun icinde adet tarihim ve diger asilamalarimda tam gununde gelmistiCanım inşallah yerleşme ağrısıdır. Benim ara ara adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu dün ve bugün. Jeli Batına kaç gün var.
Bende bel ve sirt agrisi oldukca var goguslerime dokunamiyorum kiyafet giyerken bile zorlaniyorum o derece yani bu arada jele devam ediyorum cuma sabahtan gidip vercem tahlili bugun yaptirsammi diye dusundum ama esim bosver cuma yaptiralim dedi bekliyoruz
Kızlar bat günüm pazartesiydi adet olmadım aşılamanın 14.günü sizce kan testinde çıkar mı sonuç karar veremedim şimdi gitsem mi
Kızlar meraba bende 13 kasımda ilk aşılamamı oldum progestan hap kullanıyorum 24 25 kasım test yapıcam umarım pozitiftir. umarım hepimizin bebişleri tutar
8 kasım Canım aile doktorum yaptırma bekle bu hafta dedi hayal kırıklığı olmasın diye bekliyorumCanım 9 kasımda mı oldu aşılaman? Batı da geçirmişsin çıkabilir kanda
Ayy ins vardir yaa bende gogus agrisindan sutyeni falan attimBende bel ve sirt agrisi oldukca var goguslerime dokunamiyorum kiyafet giyerken bile zorlaniyorum o derece yani bu arada jele devam ediyorum cuma sabahtan gidip vercem tahlili bugun yaptirsammi diye dusundum ama esim bosver cuma yaptiralim dedi bekliyoruz
Cnm kan verebilirsin aslinda artik cunku cikar varsa ins vardirr yaa8 kasım Canım aile doktorum yaptırma bekle bu hafta dedi hayal kırıklığı olmasın diye bekliyorum
İnşallah içim içimi yiyiyor bekleyeyim dedim çok tuhafım ne hissettiğimi bilmiyorum artıkCnm kan verebilirsin aslinda artik cunku cikar varsa ins vardirr yaa
8 kasım Canım aile doktorum yaptırma bekle bu hafta dedi hayal kırıklığı olmasın diye bekliyorum
Cnm vermeyecek misin kan birileri verse cesaretlenip bende vercem ama cesaret sifir korku maxBn 9 kasımda yaptrdım ve bekliyorum senin gibi, aynı hislerdeyim bn de bakalım inşallah olmuştur hayırlısıyla
Cnm vermeyecek misin kan birileri verse cesaretlenip bende vercem ama cesaret sifir korku max
Sana dr tahlili su gun yap demedi mi kuzum mesela 10kasim asilama yapildi bana 24kasim tahlil yap dedilerAynen canım, Canım batım geçse hemen vereceğim gidip ptesiahh ahh ah bir anne olsak :)
Sana dr tahlili su gun yap demedi mi kuzum mesela 10kasim asilama yapildi bana 24kasim tahlil yap dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?