Aşılama 2017 Kasım ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senle ayni durumdayiz ayni gun hemde 3. Deneme olmazsa direk tupe gecis benimde gogus bel agrim var su jelden de hic haz etmiyorum neyseki son 4 gun
Sizde sorun neydi cnm bi de kac yildir bekliyosunuz ben uc aenelik evliyim iki bucuk yildir ugrasiyoz

Kızlar aşılama sonrası kanama yaşadiniz mi? Ben bugün aşılama oldum ve aç ye gidince peceteye hafif kan geliyor. Normal mi anormal mi acaba

Kızlar aşılama sonrası kanama yaşadiniz mi? Ben bugün aşılama oldum ve aç ye gidince peceteye hafif kan geliyor. Normal mi anormal mi acaba

Öncelikle hayırlı uğurlu olur inş aşılaman canım. Bende kanama olmadı ama internetten araştırmalarıma göre spekulum takarken rahim ağzında olabiliyormuş diye biryerde okumuştum

Öncelikle hayırlı uğurlu olur inş aşılaman canım. Bende kanama olmadı ama internetten araştırmalarıma göre spekulum takarken rahim ağzında olabiliyormuş diye biryerde okumuştum
Sağol canım ben de bakıyorum kimisinde olmuş kanama. Zaten rahîm ağzını açarken sandım oldu bayağı inşallah ters birşey olmamıştır

Hayirli olsun oncelikle bende olmadi hatta doktor asistanlara spektulumu gostererek kansiz hallettik bakin dedi demek ki kanama da olabiliyor

Sizde sorun neydi cnm bi de kac yildir bekliyosunuz ben uc aenelik evliyim iki bucuk yildir ugrasiyoz
2.yıllık evliyiz 2 yildir uğraşıyoruz bende hormonlar duzenli ama pcos gorunumu var o da takip yapilinca cok guzel gelisiyor ama bi türlü olmadi malesef esimde varikosel baslangici var ama degerleri gayet iyi yani olmayınca olmuyor

Tugba bugün gögslerim acımaya başladı az önce de adet ağrıları hissettim. Galiba olmadı benim tutmadı sanırım. Sende var mı ağrı? Gebelik ağrıları da aynı adet ağrıları gibi oluyor diyenler çok da. Sennle aynı gün aşılama olmuştuk bnim cesaretim yok kan testi yaptırmaya. Ama sabah idrar testi yapıcam

Canım bende de oluyor adet ağrısı gibi korktum hatta ama 11.gün-de yerleşme kanaması oldu sonra testte çıktı bugünde kanda yap testi hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…