Hadii patlat bombayiicıkmadı canım 3 gibi cıkar
Aaaa ozelde mi yaptirdin devlette micıkmadı aradım acan yok
Sizde sorun neydi cnm bi de kac yildir bekliyosunuz ben uc aenelik evliyim iki bucuk yildir ugrasiyozSenle ayni durumdayiz ayni gun hemde 3. Deneme olmazsa direk tupe gecis benimde gogus bel agrim var su jelden de hic haz etmiyorum neyseki son 4 gun
Sağlık ocağında yaptırdım canım yarına kaldı doktor yokmuş gitmiş sonucları onaylamamış göremiyorum bndeAaaa ozelde mi yaptirdin devlette mi
Kızlar aşılama sonrası kanama yaşadiniz mi? Ben bugün aşılama oldum ve aç ye gidince peceteye hafif kan geliyor. Normal mi anormal mi acaba
Sağol canım ben de bakıyorum kimisinde olmuş kanama. Zaten rahîm ağzını açarken sandım oldu bayağı inşallah ters birşey olmamıştırÖncelikle hayırlı uğurlu olur inş aşılaman canım. Bende kanama olmadı ama internetten araştırmalarıma göre spekulum takarken rahim ağzında olabiliyormuş diye biryerde okumuştum
Sağlık ocağında yaptırdım canım yarına kaldı doktor yokmuş gitmiş sonucları onaylamamış göremiyorum bnde[/QUOTE
Sağol canım ben de bakıyorum kimisinde olmuş kanama. Zaten rahîm ağzını açarken sandım oldu bayağı inşallah ters birşey olmamıştır
Saglik ocagi sonuclari netten gorunuyor ben oyle bakiyorum hepSağlık ocağında yaptırdım canım yarına kaldı doktor yokmuş gitmiş sonucları onaylamamış göremiyorum bnde
Hayirli olsun oncelikle bende olmadi hatta doktor asistanlara spektulumu gostererek kansiz hallettik bakin dedi demek ki kanama da olabiliyorKızlar aşılama sonrası kanama yaşadiniz mi? Ben bugün aşılama oldum ve aç ye gidince peceteye hafif kan geliyor. Normal mi anormal mi acaba
Onay vermemiş doktor o yüzden gostermiyirSaglik ocagi sonuclari netten gorunuyor ben oyle bakiyorum hep
2.yıllık evliyiz 2 yildir uğraşıyoruz bende hormonlar duzenli ama pcos gorunumu var o da takip yapilinca cok guzel gelisiyor ama bi türlü olmadi malesef esimde varikosel baslangici var ama degerleri gayet iyi yani olmayınca olmuyorSizde sorun neydi cnm bi de kac yildir bekliyosunuz ben uc aenelik evliyim iki bucuk yildir ugrasiyoz
Test sonucum çıktı 21 kızlar :)
Amin inş canım isteyen herkese insAyyy tebrikler canıminşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin Allahım , çok sevindim inşallah darısı bize
Canım bende de oluyor adet ağrısı gibi korktum hatta ama 11.gün-de yerleşme kanaması oldu sonra testte çıktı bugünde kanda yap testi hayırlısı olsun inşTugba bugün gögslerim acımaya başladı az önce de adet ağrıları hissettim. Galiba olmadı benim tutmadı sanırım.Sende var mı ağrı? Gebelik ağrıları da aynı adet ağrıları gibi oluyor diyenler çok da. Sennle aynı gün aşılama olmuştuk bnim cesaretim yok kan testi yaptırmaya. Ama sabah idrar testi yapıcam
Gözün aydın canım. Kaçıncı gununduTest sonucum çıktı 21 kızlar :)
Ayy superr ya bugun kac kes girdim ciktim sen bir sey yazdin mi diye :)) bizler icinde dua et olur mu cok sevindimTest sonucum çıktı 21 kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?