Aşılama 2017 Kasım ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Saol canım darısı sizlere inş en kısa zamanda benim tek belirtim yerleşme kanamadıydı ondan anladım başka bişey olmadı aslında hiv umudum yoktu Rabbim nasip etti
Benimde hic yok zaten bu ucuncu asilamaydi ama iste bir parca oluyo yinede peki kacinci gun evde test yaptin cnm

Selammmmm kızlar ilk aşılamam yapıldı dün bana dua edermisiniz 14 gün var test tarıhıme nasıl dayanacammm bilmiyorummmmmm
Burada 7 senelık evlıyım normal yoldan 1 gebelık oldu düşükle sonuclandı ilk tedavi ilk aşılama bir ümitli 1 ümitsizim

Hayirli olsun cnm hep solerim ama kendimde bir turlu uygulayamam pozitif dusun ki pozitif olsun cnm umutsuz olmak seytanin vesvesidir cnm

Hayırlı olsun inş canım ümitli ol , günlerini güzel değerlendir 1 er gün arayla demişti bana dr, sana da ne tavsiye verdiyse uygula, dinlen bolca, inş güzel haberini alırız

Kızlar bu arada ben sabah idrar testi yaptım negatif çıktı, karnıma da adet ağrıları giriyor ara ara, aşılamanın 13.günü bugün. Bata 4 gün var. Kısmet diyorum Allahtan ümit kesilmez ama hayırlısı artık

Kizlar bisey diycem size yaa aslinca sorcam bende sabahtan beri adet olmusum hissi ve agrilari var sizde de var mi bu ben jelden saniyodum ama bu ucuncu asilamam bu sekilde olmadi digerleri erken mi adet olcam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…