• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 Kasım ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben test yaptım aşırııııı silik çıkdı çatlama iğnesini 9cü günü onun etkisimi acabaaa ???????

Kızlar ben test yaptım aşırııııı silik çıkdı çatlama iğnesini 9cü günü onun etkisimi acabaaa ???????
Catlatma iğnesi 12inci günden itibaren doğru sonuçlar veriyormuş galiba canim bende yaşadım ama sonuç hüsran hevesini kırmak istemem insallah bebisin seninledir :*

Slmlar bende 24 kasım da yani 2 gun önce aşılama yaptırdım. Ben klomen kullandım sadece 1 tane güzel yumurtam gelişti klomenle biz zaten sürekli aşılama istiyorduk doktor eğer isterseniz bu yumurtayı değerlendirelim dedi. Bizde kabul ettik. Adetimin 11.günü yani çarşamba akşamı 11 de göbekten ovitrelle catlatma iğnesi oldum cuma sabahı yani adetimin 13.gununde de 11 de aşılama oldum benim ki baya zor geçti çok canım yandi bakalım sonuç ne olacak doktr çok düşük bir olasılık dedi bizde olsun Allah tan umut kesilmez bi şansımızı deneyelim dedik. 2 gun oldu daha kasiklarim da ve belimde ağrılar oluyo progestan kullanıyorum çok merak ediyorum inşallah ilk denemede tutar hepimizin ki tutar insallah

Arkadaşlar bugün asilamamin 4.günü su gibi bazen de sarimsi bir akintim var sizde de oluyor mu birde felaket derecede bel agrim var Allah im bu agri çok fena ama bebegime kavisacaksam herşeye degero_O

Kızlar günaydın buraa resm atacağım atamıyorum erken gebelık testı yaptım 2 cizgi silik cıkdı ama bakınca görünuuor çatlama iğnesi 11.gün kan vereyim mi bugunnnn ??????? ;( :(

IMG_0791.webp Test bu arkadaslar

Kızlar günaydın buraa resm atacağım atamıyorum erken gebelık testı yaptım 2 cizgi silik cıkdı ama bakınca görünuuor çatlama iğnesi 11.gün kan vereyim mi bugunnnn ??????? ;( :KK43:
Mine merhaba :) aynı gün aşılama yaptırmıştık sanırım. Bence kan vermek için henüz erken ama sen bilirsin. Sabırlı olmak zor ama hayırlısıyla güzrl sonuçlar alırız inşallah.

Doğum günümde aşılamam oldu

Yarın MEVLİD kandili ve kan sonucumu yarın alacağım özel günler güzel günler hatrına allahım dualarımızı kabul etsin ...bu resımde asılamamdan yarım saat once eşim heyecandan kırpır kıpırr bır asagıya bır sıgara içmeye bır korıdora kosturuyor onun o tatlı sabırsız bekleyişi, ordan cıkınca bana hamıleyım gıbı davranması :( :( :( :( :( :(

ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK DUYGUSALIM DUA EDİN YARIN HAYIRLISYLA POZİTİF SONUÇ ALAYIM

Doğum günümde aşılamam oldu

Yarın MEVLİD kandili ve kan sonucumu yarın alacağım özel günler güzel günler hatrına allahım dualarımızı kabul etsin ...bu resımde asılamamdan yarım saat once eşim heyecandan kırpır kıpırr bır asagıya bır sıgara içmeye bır korıdora kosturuyor onun o tatlı sabırsız bekleyişi, ordan cıkınca bana hamıleyım gıbı davranması :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK DUYGUSALIM DUA EDİN YARIN HAYIRLISYLA POZİTİF SONUÇ ALAYIM

Amin inş hamilesindir canım dualarım seninle, bn de çok stresli mutsuz günler geçiriyorum iş hayatımda ve kendi iç dünyamda. Bu ay doğal yolla deneyeceğim bana da dua edin kızlar inş olur , olursa hayatıma o kadar iyi gelecekki bu bebek bu ay inş olur kızlar. Üzülmeyi bırakıyım kafaya takmayım diyorum yapamıyorum stres üzüntü dolu içim. Kimseye de anlatamıyorum

Duygulandım mesajlarınızı okuyunca. İnşallahhh olacak kızlar inşallahhhhhhh. Önceden vajinismus konularını olur ağlardım. Ama bakın o geçti. Bu da geçecek. Yeterki umutlu olalım.
Ben de hergün stres yapmıcam diyorum. Küt hamile haberi alıyorum. İnatmış gibi ... bi de insanlar soruo ya. Çok kötü çok :(

Duygulandım mesajlarınızı okuyunca. İnşallahhh olacak kızlar inşallahhhhhhh. Önceden vajinismus konularını olur ağlardım. Ama bakın o geçti. Bu da geçecek. Yeterki umutlu olalım.
Ben de hergün stres yapmıcam diyorum. Küt hamile haberi alıyorum. İnatmış gibi ... bi de insanlar soruo ya. Çok kötü çok :KK43:

Canım yaaa aynı şeyleri yaşamışız yaşıyoruz, dün bende yine bir hamile haberi aldım hemde yeni evlenen arkadaşımdan bu aldığım 6. Bebek Haberi oldu ard arda, onlar için çok seviniyorum tabiki, Allahım inşallah bize de nasip etsin hayırlısıyla en yakın zamanda

Günaydın kızlar çok kotuyum :( çatlama iğnesının 11.ci günü kan değerim 4,7 adetını bekle süpheli dedi :(

Günaydın kızlar çok kotuyum :KK43: çatlama iğnesının 11.ci günü kan değerim 4,7 adetını bekle süpheli dedi :KK43:

Canım testi sanki erken yaptırmışsın gibi, bana dr aşılamadan 12 gün sonra yani aşılamanın 13.günü yaptır demişti ama genellikle diger doktorlar aşılamanın 15.günü yaptırmayı tavsiye ediyorlar, üzülme bozma moralini sabretmeye çalış, belli olmaz canım inş olmuştur

Minecigim öncelikle hayirli olsun canım asilaman. Bence umudunu yitirme sen 20 kasımda yapmistın degilmi asilamayi
Evet 20 kasım aşılamam oldu canım umutlarını yıtırme daha var dıyorlar ama ben nefes alamıyorum sanki yatakdan cıkmıyorum ağlıyorum..

Canım testi sanki erken yaptırmışsın gibi, bana dr aşılamadan 12 gün sonra yani aşılamanın 13.günü yaptır demişti ama genellikle diger doktorlar aşılamanın 15.günü yaptırmayı tavsiye ediyorlar, üzülme bozma moralini sabretmeye çalış, belli olmaz canım inş olmuştur
Evet dayanamadım canım ama keske yapmasaydım :(

Ama erken normalde en erken 12 gun sonra diyolar doktorlar.çoğu da 15 gün sonra diyo.senin daha 9.gününde o değer çıkması normal be güzel bir sonuc bence inş tutmuştur. Ayın 2.sinde filan tekrar yaptır bence.moralini bozma olumsuz etkiler.düşün hergün 2ye katlar o değer. 12.güne bayaa yükselir

Günaydın kızlar çok kotuyum :KK43: çatlama iğnesının 11.ci günü kan değerim 4,7 adetını bekle süpheli dedi :KK43:
Canım ben sana dedim beni dinlemedin. Aşılamamız aynı gün oldu. Doktor bana 12 gün sora 2 aralıkta test yaptır dedi. Yani cumartesi günü. Sen daha salı günü yaptırdın. Daha var ağlama lütfen

Evet bende aynı tarihte yaptırcam inşallah. Evet insan zor dayaniyor ama ümitsiz olma en azından o tarihe kadar
. dua edelim birbirimize

Back
X