Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Catlatma iğnesi 12inci günden itibaren doğru sonuçlar veriyormuş galiba canim bende yaşadım ama sonuç hüsran hevesini kırmak istemem insallah bebisin seninledir :*Kızlar ben test yaptım aşırııııı silik çıkdı çatlama iğnesini 9cü günü onun etkisimi acabaaa ???????
Eki Görüntüle 2072654 Test bu arkadaslar
Mine merhaba :) aynı gün aşılama yaptırmıştık sanırım. Bence kan vermek için henüz erken ama sen bilirsin. Sabırlı olmak zor ama hayırlısıyla güzrl sonuçlar alırız inşallah.Kızlar günaydın buraa resm atacağım atamıyorum erken gebelık testı yaptım 2 cizgi silik cıkdı ama bakınca görünuuor çatlama iğnesi 11.gün kan vereyim mi bugunnnn ??????? ;(![]()
Doğum günümde aşılamam oldu
Yarın MEVLİD kandili ve kan sonucumu yarın alacağım özel günler güzel günler hatrına allahım dualarımızı kabul etsin ...bu resımde asılamamdan yarım saat once eşim heyecandan kırpır kıpırr bır asagıya bır sıgara içmeye bır korıdora kosturuyor onun o tatlı sabırsız bekleyişi, ordan cıkınca bana hamıleyım gıbı davranması![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK DUYGUSALIM DUA EDİN YARIN HAYIRLISYLA POZİTİF SONUÇ ALAYIM
Duygulandım mesajlarınızı okuyunca. İnşallahhh olacak kızlar inşallahhhhhhh. Önceden vajinismus konularını olur ağlardım. Ama bakın o geçti. Bu da geçecek. Yeterki umutlu olalım.
Ben de hergün stres yapmıcam diyorum. Küt hamile haberi alıyorum. İnatmış gibi ... bi de insanlar soruo ya. Çok kötü çok![]()
Minecigim öncelikle hayirli olsun canım asilaman. Bence umudunu yitirme sen 20 kasımda yapmistın degilmi asilamayiGünaydın kızlar çok kotuyumçatlama iğnesının 11.ci günü kan değerim 4,7 adetını bekle süpheli dedi
![]()
Günaydın kızlar çok kotuyumçatlama iğnesının 11.ci günü kan değerim 4,7 adetını bekle süpheli dedi
![]()
Evet 20 kasım aşılamam oldu canım umutlarını yıtırme daha var dıyorlar ama ben nefes alamıyorum sanki yatakdan cıkmıyorum ağlıyorum..Minecigim öncelikle hayirli olsun canım asilaman. Bence umudunu yitirme sen 20 kasımda yapmistın degilmi asilamayi
Evet dayanamadım canım ama keske yapmasaydımCanım testi sanki erken yaptırmışsın gibi, bana dr aşılamadan 12 gün sonra yani aşılamanın 13.günü yaptır demişti ama genellikle diger doktorlar aşılamanın 15.günü yaptırmayı tavsiye ediyorlar, üzülme bozma moralini sabretmeye çalış, belli olmaz canım inş olmuştur
Canım ben sana dedim beni dinlemedin. Aşılamamız aynı gün oldu. Doktor bana 12 gün sora 2 aralıkta test yaptır dedi. Yani cumartesi günü. Sen daha salı günü yaptırdın. Daha var ağlama lütfenGünaydın kızlar çok kotuyumçatlama iğnesının 11.ci günü kan değerim 4,7 adetını bekle süpheli dedi
![]()