2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Klinige geldim 1 saat evvel..su icmeye basladim.esimle embriyolof ve dr ile kojustuk.bize fotosunu gosterdiler embriyonun bastan sona... moral verdi dr.guclu ve moralli ol pozitif ol dedi.. sonra aldilar beni yine odaya giyimdim.oturdum dua ettim..konustum yuce Allah ile.. insirah duasini okudum bol bol.. hemsire geldi yanima goturdu bemi ameliyat haneye. Her adimim besmele ile yaptim..yattim masaya dr geldi ve islem basladi. 10 dakika surdu... sonra yatagima getirdiler beni su anda da sizle yazosiyorum.hepsi bu..
Canim enbiya süresinin 89 90.ayetin oku sürekli içinden bn hep okumuştum tlfndan bak transferden çıkınca kalana kadar heo okudum

Kızlar Bakara süresi 128.ayeti .ali İmran 38 39 40ve 41 âyet i.Araf 189 .ayet bunları okuyun anlamlarına da bakın daha iyi olur okuyun kızlar rabbim nasip eder insallah dualarimiz kabul olur inşallah anlamları çok guzel

Cok sıkışık miydin canim. Ne kadar su ictin mesela. Transfer ettikten sonra sedye ilemi yoksa yuruyerek mi odana gectin?
Asiri sikisik olmadim.varsa vaktin onceden git klinige.orda basladim ben icmeye. Palstik bardaklar var ya onlarla 7 bardak falan ictim.takma kafana onemli olan senin moralin.bakiolar masada senin mesanene zaten az olursa verirler su..benim yeterliydi cok cok sikisik degildim sende olma..o kucuk ayrinti halledilir..

Hemen acip okuyacagim canim... Allah yar ve yardimcimiz olsun.. sagol Allahbrazi olsun
Öbür yazdıklarımı da oku canım anlamları çok güzel. Bnm bi evladım var hep ojudum bu dualari rabbim size de hayırlışundan nasip eder ins .bnm evladima da kardes nasip eder ins rabbim dualarimiz emeklerimizi bos çıkarması inşallah

Cok sıkışık miydin canim. Ne kadar su ictin mesela. Transfer ettikten sonra sedye ilemi yoksa yuruyerek mi odana gectin?
Yok 5 dakika yattim masada. Sonra geldiler arabali sedye ile yavas hareketlerle sedteye gectim.. elini verdi ordakiler yavasca sonra odama gectim uzandim simdi.. 20 dakika sonra falan wc kalktim yavas hareketlerle.tutabildigim kadar tuttum.. iyi olurmus sonra tekrar yatagima yattim yavasca.. dergi falan bkacagim simdi. Magazin moda vs onlara takilayim diyorum.. kafam dagilsin

Öbür yazdıklarımı da oku canım anlamları çok güzel. Bnm bi evladım var hep ojudum bu dualari rabbim size de hayırlışundan nasip eder ins .bnm evladima da kardes nasip eder ins rabbim dualarimiz emeklerimizi bos çıkarması inşallah
Allah insallah sanada hayirlisi ile tez vakitte saglikla sihhatle topac gibi bir evlat versin... Rahmeti buyuk olur insallah canim

Aminn insallah allah dualarimizi kabul etsin onlara bakiyorum hemen

Klinige geldim 1 saat evvel..su icmeye basladim.esimle embriyolof ve dr ile kojustuk.bize fotosunu gosterdiler embriyonun bastan sona... moral verdi dr.guclu ve moralli ol pozitif ol dedi.. sonra aldilar beni yine odaya giyimdim.oturdum dua ettim..konustum yuce Allah ile.. insirah duasini okudum bol bol.. hemsire geldi yanima goturdu bemi ameliyat haneye. Her adimim besmele ile yaptim..yattim masaya dr geldi ve islem basladi. 10 dakika surdu... sonra yatagima getirdiler beni su anda da sizle yazosiyorum.hepsi bu..
Ay canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.bebişin sım sıkı annesine tutunsun İnşaAllah

Herkese merhaba,
Herkesin yasadigi transfer birbirine benzese de yine de farkliliklar war. Mesela benim transferimde; transfer esnasinda cok sıkışık idim . Doktorum beni hiç kıpırdatmadan hemşireler idrarımın bi kısmını masadayken boşalttılar inanılmaz rahatladım. Sonra odaya gelince de asla kaldırılmadım ördek getirdi hemşire yatağın içinde idrarımı yaptırdı. İdrar embiriyoya zarar werir yap hepsini dedi. 1,5 saat belki daha fazla hiç kaldırmadılar. Transfer bitiminde bir torba ilaç yazdı doktor. Sizleri okuyorum transfer sonrası ilaç alan war mı göremedim. Vajina jel dewam ok onun dışında rahim duwarı için iğne hemen ilki klinikte yapıldı, sonrakiler 4günde bir. Kalçadan 7 günde bir değiştireceğim bir hormon yapıştırdılar band şeklinde. Her akşam göbek ya da koldan kan sulandırıcı iğnem war, ayrıca ecoprin tablet. Bu arada hiçbir ağrım sancım ne opu sonrası ne transfer sonrası oldu. Şu an tek sorunum ıkınma dedikleri için tuwalete çıkamıyorum. Kayısı yemekten içim dışım kayısı oldu. Başka etkili bir öneriniz warsa yaparım. Sewgiyle sabırla duayla kalın...

5D544CBD-8D89-436B-8CA0-21B4BA2E2C33.webp
Bir de embriyoların gelişimiyle alakalı bir bilgi buldum. Gün gün neler oluyor. Tutunma günü ws yazıyor. İlginizi çeker die paylaşıyorum.

Herkese merhaba,
Herkesin yasadigi transfer birbirine benzese de yine de farkliliklar war. Mesela benim transferimde; transfer esnasinda cok sıkışık idim . Doktorum beni hiç kıpırdatmadan hemşireler idrarımın bi kısmını masadayken boşalttılar inanılmaz rahatladım. Sonra odaya gelince de asla kaldırılmadım ördek getirdi hemşire yatağın içinde idrarımı yaptırdı. İdrar embiriyoya zarar werir yap hepsini dedi. 1,5 saat belki daha fazla hiç kaldırmadılar. Transfer bitiminde bir torba ilaç yazdı doktor. Sizleri okuyorum transfer sonrası ilaç alan war mı göremedim. Vajina jel dewam ok onun dışında rahim duwarı için iğne hemen ilki klinikte yapıldı, sonrakiler 4günde bir. Kalçadan 7 günde bir değiştireceğim bir hormon yapıştırdılar band şeklinde. Her akşam göbek ya da koldan kan sulandırıcı iğnem war, ayrıca ecoprin tablet. Bu arada hiçbir ağrım sancım ne opu sonrası ne transfer sonrası oldu. Şu an tek sorunum ıkınma dedikleri için tuwalete çıkamıyorum. Kayısı yemekten içim dışım kayısı oldu. Başka etkili bir öneriniz warsa yaparım. Sewgiyle sabırla duayla kalın...
Kacinci gundesiniz? Opudan sonra 8 tane ilac verdi

Sagol canim... cok konustum onunla bendeyken.. sakin birakma beni benim gibi micadeleci guclu ol hayat cok zor ama gel dedim. Sakin sende beni yari yolda birakma dedim.. Umarim hersey yolunda gider... tutunur annesi gibi herseye ragmen hayata...Insallah..
Hepsini hissetti şimdi ve sımsıkı tutunacak inşallah annesine :dua:Rabbim tamamına erdirsin güzel sonuçlar al hayırlısıyla inşallah canım :dua:

Back
X