Herkese merhaba,
Herkesin yasadigi transfer birbirine benzese de yine de farkliliklar war. Mesela benim transferimde; transfer esnasinda cok sıkışık idim . Doktorum beni hiç kıpırdatmadan hemşireler idrarımın bi kısmını masadayken boşalttılar inanılmaz rahatladım. Sonra odaya gelince de asla kaldırılmadım ördek getirdi hemşire yatağın içinde idrarımı yaptırdı. İdrar embiriyoya zarar werir yap hepsini dedi. 1,5 saat belki daha fazla hiç kaldırmadılar. Transfer bitiminde bir torba ilaç yazdı doktor. Sizleri okuyorum transfer sonrası ilaç alan war mı göremedim. Vajina jel dewam ok onun dışında rahim duwarı için iğne hemen ilki klinikte yapıldı, sonrakiler 4günde bir. Kalçadan 7 günde bir değiştireceğim bir hormon yapıştırdılar band şeklinde. Her akşam göbek ya da koldan kan sulandırıcı iğnem war, ayrıca ecoprin tablet. Bu arada hiçbir ağrım sancım ne opu sonrası ne transfer sonrası oldu. Şu an tek sorunum ıkınma dedikleri için tuwalete çıkamıyorum. Kayısı yemekten içim dışım kayısı oldu. Başka etkili bir öneriniz warsa yaparım. Sewgiyle sabırla duayla kalın...