2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Yasal olarak dedi doktorum ama başka yere gitmediğim için bilmiyorum yumurtalarım çok sağlıklı değil pkosluyum ohss olma riskim var ve ohss in dördüncü boyutu ölüm ditabetliyken tutma olasılığı düşük zaten kilo da var her şeyi göz önünde bulundurarak öyle bişey yaptı
ölüm falan deme allah korusun canım... allah yar ve yardımcın olsun..guzel haberlerını alırız ınsallah

Bende tüp bebek yapicam ortalama ne kadar gidiyor
ben raporluydum. 2500 tl merkeze ödedık. ılaclara 500 tl.sonrada ılave aldım onlarda 600 tl tuttu. 500tl de embrıyoskop fıyatı odedım ama bu sana baglı ıstersen odemeyebılırsın.bırde 100 200 tl ekstar raoprlu olmayan ılacları aldım.

Kizlar selam. Biz de bu ay 3. Tup denememize basladik. Dun opu oldum. Bu ay rahim dinlendirme yapilip diger ay transfer olacak insalah. Tabi embriyolarimiz saglikli gelisirse. 29 yasimdayim 4 senelik evliyim.

ah ben cok hatalıyım o konuda tembellık yaptım...ha bugun ha yarın derken sabah aradılar 12 de orda oldum.kaldı tüm işler.. evimi görsen valla rezıl durumda..cok kızdım kendıme...dusunuyorum süpürge makınası ıle gecsem acaba yorarmıyım.. yoksa kapa gözünü otur mu demeliyim
Sakın canimm sakin pişmanlığını yaşarsın

Ama benim gittiğim klinikte
bahceciden gelen bi çift donmuş emriyo larla benim yaptirdigim yerde yaptircam ini söylemiş ti
Hastaneden hastaneye farklı mı oluyor acaba
İlk önce yaptrmak isteğin hastane ile görüş kabul ederlerse sana bi kap veriolar özel ona koyup goturuyo sun o verdikleri dondurucular da bir sürü para alıyorlar ama canım kiraliyosun 1 günlüğüne 300 lira falan vermişti bnm arkadaşım oyle yapmıştı .

İlk önce yaptrmak isteğin hastane ile görüş kabul ederlerse sana bi kap veriolar özel ona koyup goturuyo sun o verdikleri dondurucular da bir sürü para alıyorlar ama canım kiraliyosun 1 günlüğüne 300 lira falan vermişti bnm arkadaşım oyle yapmıştı .

herşey para ya. çok paralarımız gidiyor vallahi bu süreçte :(

Canım bende çikolata kisti vardı ama öyle büyük değil başka da yapılabilen bütün testleri histeroskopi falan yaptırdık herşey temizdi çok şükür.. 5. Gün embriyosuydu tek kalmıştı çok şükür
cnm bnmde sag ve sol yumurtalıgım da 1 -1.5 cm gbi cıkolata kıstı varmıs ama ben hısteroskopi fln olmadım. doğal yolla gebe kalamama nedenım, bu kıstlerın yapısıklık olustrma ıhtımalınden kaynaklanyr olblr dedıler. bnde bırkac gun snra opuya gırecegım haftaya da transferım olacak ıns. bu 2. tüp bebegım ılkı negatf oldu sımdı sıfırdan basladık. cıkolata kıstıne daır cok bılgım yok sende mu ı bu yuzden tup bebek yaptın? bıze basta sebepsiz ınfertilite dendi, snra spermlerde dusukluk dendı sımdıde cıkolata kıstı. valla sorunumuz hangısı ınan bılmıyrm. birde bnm amh 1.8 ama ultrosanda gorunen folıkul amh degerıne gore daha az. bunun sebebı de acaba kıstler mı?

Oh masallah valla. İnşallah çokta 5. Gün embryosu olur. Valla canım ilk denemem 5. Güne gelır ınsallah bugun oldum opu
Valla biz de keske oh cekebilsek canim. Ilkinde de 10 embriyo dollenmisti ama 3. Gunden sonra hepisinin gelisimleri geriden gelmeye basladi. Iki transferim de negatif sonuclandi o yuzden. Spermlerimizde sikinti. Insallah bu sefer kaliteli embriyo elde edebiliriz:dua:20 tane olacagina bir tane kaliteli ve saglikli olsun diye dua ediyoruz:dua::110:

cnm bnmde sag ve sol yumurtalıgım da 1 -1.5 cm gbi cıkolata kıstı varmıs ama ben hısteroskopi fln olmadım. doğal yolla gebe kalamama nedenım, bu kıstlerın yapısıklık olustrma ıhtımalınden kaynaklanyr olblr dedıler. bnde bırkac gun snra opuya gırecegım haftaya da transferım olacak ıns. bu 2. tüp bebegım ılkı negatf oldu sımdı sıfırdan basladık. cıkolata kıstıne daır cok bılgım yok sende mu ı bu yuzden tup bebek yaptın? bıze basta sebepsiz ınfertilite dendi, snra spermlerde dusukluk dendı sımdıde cıkolata kıstı. valla sorunumuz hangısı ınan bılmıyrm. birde bnm amh 1.8 ama ultrosanda gorunen folıkul amh degerıne gore daha az. bunun sebebı de acaba kıstler mı?
Canim naber nasilsin? Nasil gidiyor tedavi? Sen amh yi yeni mi yaptirdin yoksa biliyor muydun daha once?

Canim naber nasilsin? Nasil gidiyor tedavi? Sen amh yi yeni mi yaptirdin yoksa biliyor muydun daha once?
İğnelere dvm cnm birkaç gune opu olurm. Amhı 3. Kez yaptrdm 1.8 1.15 ve en son yine 1.8 cıktı. En son memorilda yaptrdm bnm en fazla 7 yum oluyor o da küçükler yetişeblrse. Belki de 3-4 tane toplanacak. Sen ne durumdasn

İğnelere dvm cnm birkaç gune opu olurm. Amhı 3. Kez yaptrdm 1.8 1.15 ve en son yine 1.8 cıktı. En son memorilda yaptrdm bnm en fazla 7 yum oluyor o da küçükler yetişeblrse. Belki de 3-4 tane toplanacak. Sen ne durumdasn
Benim dun opu oldu. 27 yumurta toplandi 24u dollendi ama tabi onemli olan 5. Gune kac tanesi gelebilecegi. Biz de 1 tane olsun kaliteli olsun diye dua ediyoruz. Sen kac yasindaydin ki amh dusuk geldi bana sasirdim

Back
X