- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.201
8 tane toplandı tatlımKac tane toplandi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 tane toplandı tatlımKac tane toplandi cnm
Yapar canım. Zaten ymurtalar büyüdüğündede oluyor opu olduktan sonrada acıyor.sennki nekadar şiddetli bilmiyorum tabi canımKizlar özür dileyerek bisey sorucam acayip sekilde goguslerim agriyor ic camasiri giyemiyorum neden aceba ilaclar yapar miki?
yapıyor aynı durumdayız çok feci ağrıyor dokunamıyorum bileKizlar özür dileyerek bisey sorucam acayip sekilde goguslerim agriyor ic camasiri giyemiyorum neden aceba ilaclar yapar miki?
Siz ne durumdasiniz transfer oldu muyapıyor aynı durumdayız çok feci ağrıyor dokunamıyorum bile
evet oldu evde dinleniyorum şimdiSiz ne durumdasiniz transfer oldu mu
Cnmmm bnmmm işallahhh bebişinnn sıkı sıkı tutunurda düşmezz ne kanamaları olanlarrr var ama bebekleriiii sıkı sıkı tutunuolarrr umarımmm güzel haberlerini alırız...Benim kanamam devam ediyo klinikten bana bebek tutunmus ama dusukle sonuclaniyo denildi yane 3-4 ay sonra tekrar denicez inşallah. . Benimki olmadi bu sefer ama Allahim tedavi sürecindeki arkadaslarimin yuzunu güldürür inşallah..her bir positiv bana guc veriyo
Bizim de temennimiz o iste insallah cektigimiz cileye bu sefer degerOhh ne guzel inş 5. Güne cok sayıda embryn ulasır cnm. Bn 30 yasındym yasıma göre rezerv az malesef inş bir tane bile olsa bana bebek olabileck bir embrym olur
Dediklerinizi yapcam canım ama bana bişi demezlerse ogüne kadar elimden kurtulamazlar kişiye göre muamele resmen zenginide aynı parayı veriyor fakirideAç gitceksin canım 12 den snra bsy yeme içme dıyolar. Bnm eşim 2 gün önce yaptı o işi. Bizede demedıler eşim sordu doktora. Bugün yap o işini diye. Bugün de opu oldum işte
Canim klinikten mi sikayetcisin sen? Sanirim sorumsuzlar biraz halbuki hassas tedavi bu niye boyleki?Dediklerinizi yapcam canım ama bana bişi demezlerse ogüne kadar elimden kurtulamazlar kişiye göre muamele resmen zenginide aynı parayı veriyor fakiride
Evet canım bu gittiğim yer bide en iyilerin arasında ama dediğim gibi 7 gün oldu benim telefonum bikere çalmadı takiplerimi bulunduğum yerde yaptırıyorum burdaki doktorum merkezle iletişime geçiyor ama yumurta toplama ne zaman olucak perhiz yapılacak mı benim ödemim oldu bütün eklemlerim şişti şuan yürüyemiyorum bile ama kimse bişi demiyorCanim klinikten mi sikayetcisin sen? Sanirim sorumsuzlar biraz halbuki hassas tedavi bu niye boyleki?
Canim eklemlerim sisti falan diyorsun ilaclar mi yapti acaba alerjik tepki mi acaba? Olur mu oyle sey, muayene olurken siz doktorunuz ile hic konusmuyormusunuz? Kacinci gununuz?Evet canım bu gittiğim yer bide en iyilerin arasında ama dediğim gibi 7 gün oldu benim telefonum bikere çalmadı takiplerimi bulunduğum yerde yaptırıyorum burdaki doktorum merkezle iletişime geçiyor ama yumurta toplama ne zaman olucak perhiz yapılacak mı benim ödemim oldu bütün eklemlerim şişti şuan yürüyemiyorum bile ama kimse bişi demiyor
Mesela benim klinik her muayenede doktorla konusuruz, sonrasinda hemsirenin yanina giderqim. Oturup bana bir guzel egitim verir. Aklima takilan herseyi sorarim.. recetemi yazar doktorada ugrayip cikarim. 2 gun sonra tekrar cagrilirim.. ben sormadan herseyi onalar bana izah ettiler. Bir kez bir sey sormak icin dr aradim.ilac muadili ile alakali o da. Aslinda taninmis birbyer olmasi elbet guzel ama sakin ve profesyonel bir ekip olmali.. her taninmis yer iyidir diye bir sey yok aslinda..Evet canım bu gittiğim yer bide en iyilerin arasında ama dediğim gibi 7 gün oldu benim telefonum bikere çalmadı takiplerimi bulunduğum yerde yaptırıyorum burdaki doktorum merkezle iletişime geçiyor ama yumurta toplama ne zaman olucak perhiz yapılacak mı benim ödemim oldu bütün eklemlerim şişti şuan yürüyemiyorum bile ama kimse bişi demiyor
Aslında çok yanlış ne umutlarla gidiyoruz ne zorluklarla ne stresle. Bazen insan duygusala bağlıyor ağlamaklı oldugumuz bıle oluyor.Dediklerinizi yapcam canım ama bana bişi demezlerse ogüne kadar elimden kurtulamazlar kişiye göre muamele resmen zenginide aynı parayı veriyor fakiride
Ne guzel ya bnmkılerde oyle bsy anlatmaz hele hmsırelerle hiç konusmam bıle olmadı bı ığneyi tarıf ederken konstum okdr.Mesela benim klinik her muayenede doktorla konusuruz, sonrasinda hemsirenin yanina giderqim. Oturup bana bir guzel egitim verir. Aklima takilan herseyi sorarim.. recetemi yazar doktorada ugrayip cikarim. 2 gun sonra tekrar cagrilirim.. ben sormadan herseyi onalar bana izah ettiler. Bir kez bir sey sormak icin dr aradim.ilac muadili ile alakali o da. Aslinda taninmis birbyer olmasi elbet guzel ama sakin ve profesyonel bir ekip olmali.. her taninmis yer iyidir diye bir sey yok aslinda..
O da yer yer degisiyor iste.. ben o yuzden bilhassa kalabalik birmerkez istemedim. Cunku ilgi az olacakti ve ben moralim bozulacakti cunku oyle seylere ben cok kafami takarim.. anlamiyorum ya boyle hassas bir tedavide nasil hastalari ile ilgilenilmez... cok sinir oluyorum,, o kadinin psikolojisi zaten dipte boyle sey mi olur..Ne guzel ya bnmkılerde oyle bsy anlatmaz hele hmsırelerle hiç konusmam bıle olmadı bı ığneyi tarıf ederken konstum okdr.
Evet canım katılıyorum sana. Doktorumdan memnunum allahtan. Memorıeldekileride begendim ben toplama ve transver orda oluyor benim. Bi güler yüz bile yetiyor bazen. İstediğimiz birazcık ilgi. Brazdaha pozıtif olmak içinO da yer yer degisiyor iste.. ben o yuzden bilhassa kalabalik birmerkez istemedim. Cunku ilgi az olacakti ve ben moralim bozulacakti cunku oyle seylere ben cok kafami takarim.. anlamiyorum ya boyle hassas bir tedavide nasil hastalari ile ilgilenilmez... cok sinir oluyorum,, o kadinin psikolojisi zaten dipte boyle sey mi olur..
İnş cnm bu son tüp bebegmz olsun da elimiz kolumız dolu dönelim bu seferBizim de temennimiz o iste insallah cektigimiz cileye bu sefer deger![]()
Benim çok agrim vardı duramadimmm bile. Çok şükür şimdi iyiyim. C.tesi transfer var
Evet kesinlikle moral herseyin basi... moralsiz olunca hersey kotu geliyor.neyse dusunmemek lazim fazlada.. madem doktorun iyi sen tedavine en iyi sekilde devam et. Bu zorluklarida asacagiz insallah bir gun hepsi gececek..Evet canım katılıyorum sana. Doktorumdan memnunum allahtan. Memorıeldekileride begendim ben toplama ve transver orda oluyor benim. Bi güler yüz bile yetiyor bazen. İstediğimiz birazcık ilgi. Brazdaha pozıtif olmak için
Gerçekten öyle canım parayı gözümüz görmedi yeter ki tutsun dedik ama zaten bu sinir stresle olacağı varsa bile olmazAslında çok yanlış ne umutlarla gidiyoruz ne zorluklarla ne stresle. Bazen insan duygusala bağlıyor ağlamaklı oldugumuz bıle oluyor.