2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Transfe saati belli değil saat 11 gibi arayıp ne saat vercekler Fulya bahcecide tedavi görüyorum sen hangi klinikte tedavi oluyorsun

Canım benim hayırlı olsun tedavin bu son olsun inşallah kucağımız bebekle dolsun...ben ilk tüp bebek yaptığım zaman ki doktorum sadece hormonlarımıza ve eşimin değerlerine göre bakıp tüp yapmayın normal deneyin dedi ama benim eşim denizci zamanımız kısıtlıydı bende çok istiyorum diye yaptık bana %80 olur dedi 3. Gün embriyosu 2 tane koydu çok iyi kalite dedi ama nasip olmadı...2. Denemem dondurulmuşlarla onda da 3 koydu yine olmadı ben 3 sene ara verdim sonra buarada 9 tane doktor gezdim Prof. Doçent kalmadı yani sonra en son bi doktora yönlendirdiler beni ilk defa o dedi çikolata kistin var diye 4 cm yakın sol yumurtalıkta dedi..normal yolla hamile kalırsın ama eşin denizci 1 yıl düzenli ilişki lazım dedi...sonra ben şimdi ki doktoruma gittim bahçeci kliniğinde bana hep sakin olmamı söyledi o kadar güven verdi ki Allah bin kere razı olsun vesile oldu bize..32 yaşındayım amh ilk baktıklarında 3,20 çıkmıştı doktor süper ama sol kistinle uyumlu değil test dedi bidaha merkezde yaptık 2,46 çıktı yine iyiydi şükür..ağustosta başladım Önce topladı yumurtaları sonra eylülde histereskopi yaptı kesi attı bebeği koyacağı yere kanlansın Canlansın diye kasım 7 de transfer yaptı 5. Gün embriyosuydu 7 yumurtamdan tek kalmıştı...binlerce kez şükürler olsun Rabbime nasibimizde şimdi varmış..sakın üzülme olumsuz olma Allah ın izniyle gelecek bebeğin:dua: uzun oldu ama umut olsun iyi doktorlara denk gelin inşallah :dua:
Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsn cnm darısıda biz bekleyenlere. Biz dogal yolla da 2 yıla yakındr deniyoruz hic gebelık olusmadı acaba kistlern yaptgı yapışıklık varsa ondan mı bilmyrm. İnş daha fazla ugrasmk arastrmak zorunda kalmadan bu tedaviden pozitf ayrılırz. Sende ugrasmıssın baya bndan snrası saglıklı gtsn inş. Amh degern fln güzelmiş muhtemeln kistte engelledi folikullerin sayısını. Bir tane olsun bzm olsun. Bana smdilk histerskpi önerilmedi rahımde bir sıkıntı görmediler yumurtalıklarada girmek istemyrlar kist alıncak bıyutta degıl diye. Bu deneme basarsz olursa belkı ozmn yeni yöntemler önerirler. Doktrun kımdı vnm

Canm saat 3.30 da transfer olacak embriyo durumu ile ilgili bilgi verilmedi saat 2 de kliniğe çağrıldık embroyolog ile görüşecez öyle bilgi verecekler

Ilk ığne yakmadi 2 si inanilmaz hala bacağım bende yok;( başka vurdurmadin mi? Nasil gidiyo senin 3 gun dimi
Canim ben carsamba gunu 2.gun embriyosu transfer oldum. Ignemi ilk o gun vurundum. 19 da bir tane daha 24 unde 1 tane daha vuruncam.yarim ampul kalcadan. Carsambayida sayarsak 3.gun canim

7 yumurtam döllenmiş salı gnü transver olcak büyük ihtimal dendi. Hayırlı cumalar bayanlar dualarımdasınız :KK200:
Senin taze transfer mi olacak ? Kacinci gune gideceler acaba.? Taze transferde nasil oluyor bilmiyeum bizim dondurulmusta 3. Ya da 5. Gunde donduruluyor genelde

Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsn cnm darısıda biz bekleyenlere. Biz dogal yolla da 2 yıla yakındr deniyoruz hic gebelık olusmadı acaba kistlern yaptgı yapışıklık varsa ondan mı bilmyrm. İnş daha fazla ugrasmk arastrmak zorunda kalmadan bu tedaviden pozitf ayrılırz. Sende ugrasmıssın baya bndan snrası saglıklı gtsn inş. Amh degern fln güzelmiş muhtemeln kistte engelledi folikullerin sayısını. Bir tane olsun bzm olsun. Bana smdilk histerskpi önerilmedi rahımde bir sıkıntı görmediler yumurtalıklarada girmek istemyrlar kist alıncak bıyutta degıl diye. Bu deneme basarsz olursa belkı ozmn yeni yöntemler önerirler. Doktrun kımdı vnm[/QUOTE
Canım ameliyatlık değilsin çok şükür çok önemli değil çikolata kisti çünkü çok ileri büyük boyutlarda değil yapışıklık genelde hsg de çıkıyor yok dedilerse Yoktur genelde yanılma çok az oluyor içini ferah tut o yüzden inşallah son olur en yakın zamanda güzel haberler alırsın :dua:doktorum cem Çelik bahçeci de sağolsun pozitifliğiyle çok yardımcı oldu ben pes edebilirdim bile ama şükür Rabbim onu vesile kıldı bize :dua:sende içini ferah tut eşini eleyin ama iyi bir üroloji doktoru bulun onu aklımızdan çıkarın seninde İnan olmaması için sebep değil çikolata kisti sadece biraz hamile kamayı uzatıyor pozitif ol yani gayet iyisin :dua:

Back
X