2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlarrrrr hamile olanlarrrr transferden sonra e2ve progesteron degeriniz kaçtı???

Bnm şuan transferden sonra e2:385 progestron:10.6 nasılll??????

Kızlar hepimizin tedavisi hayirli olsun güzel haberleri verenlere bizler içind e dua etsin ne olur....bende 3.tedavim olacak dondrulmus dneyecegiz simdi estrofem ve folik asit kullanıyorum haftaya cumartesi kontrolün var ve muhtemelen transfer günümü söyler doktor...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah

Bir daha test yaptirdin mi canim? 78 di sanirim ilk degerin degil mi?
Bugun 12. Gunum degerim 305 olmus klinikten aradilar hayirli olsun dediler cok sukurrr . Pazartesi tekrar kan istediler 2 katina yukselmesini gormek istediler. Insallah minik susam buyumeye dewam eder :)

KIZlar bugün muayenem vardı doktorum yumurta çatlamayıp kiste çevirmiş pazartesi gel tekrar bakalım eğer atılmamışsa bu ay tüp bebek yapamayız dedi soğan kürünü okudum denesem pazartesiye kadar fayda edermi moralim çok bozuldu

Canım bildiğim kadarıyla soğan kürünü uzun süre kullanman gerekiyor

bozma moralini canim ben de dun gittim ayni sebepten benim de tedavim 1 ay sonrasina kaldi. Vardir bir hayir diyelim gec olsun guc olmasin

Kizlar sizin, transfer sonrasi tuvalet aliskanliginiz degisti mi? Benim 2 sefer falan oluyor. Normalde 2 gunde bir cikardim tuvalate. Simdi cok calisiyor bagirsaklarim. Ishale donecek diye cok korkuyorum. Cunku kabizlik kadar ishalde kotuymus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…