- 4 Kasım 2017
- 56
- 78
- 3
- 45
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.961
Tatlim cok sukur gun gun degerlerin neydi acaba?Kızlar günaydın hepinize bugun 2. Testimi yaptırdım değerim iki kat artmış dr çok iyi dedi haftaya ilk kontrole çağırdı
Bir daha test yaptirdin mi canim? 78 di sanirim ilk degerin degil mi?Cook sukurrr
Bunu neden yaptırdınız ki doktormu istedi?Kızlarrrrr hamile olanlarrrr transferden sonra e2ve progesteron degeriniz kaçtı???
Bnm şuan transferden sonra e2:385 progestron:10.6 nasılll??????
Evettt doktor tüm hastalarından istio progesteron Düşükse destek igne yapmak için çnkü düşük çıkarsa bebegin tutunması olmuo..Bunu neden yaptırdınız ki doktormu istedi?
Bende ekim ayında histereskopini yaptirmisin arzu hanıma...icini rahat tut olacaktır inşallah gerçekten çok iyi bir doktorEvet canim gayet memnunum
Bugun 12. Gunum degerim 305 olmus klinikten aradilar hayirli olsun dediler cok sukurrr . Pazartesi tekrar kan istediler 2 katina yukselmesini gormek istediler. Insallah minik susam buyumeye dewam eder :)Bir daha test yaptirdin mi canim? 78 di sanirim ilk degerin degil mi?
Ayyy ne guzel haber inşallah canım pazartesi değerinde iyi çıkarBugun 12. Gunum degerim 305 olmus klinikten aradilar hayirli olsun dediler cok sukurrr . Pazartesi tekrar kan istediler 2 katina yukselmesini gormek istediler. Insallah minik susam buyumeye dewam eder :)
Elinle derini sıkıştırıp gerersen hiç acımaz merak etme iki üç gün biraz kaşınır sonra geçer. Hayırlara vesile olsunMerhabalar kızlar daha önce yazmıştım adetimi bekliyorum diye. Bugün iğnelere başlıyoruz acıtmıyor dimi iğneler
Ayyy cok guzel cnmBugun 12. Gunum degerim 305 olmus klinikten aradilar hayirli olsun dediler cok sukurrr . Pazartesi tekrar kan istediler 2 katina yukselmesini gormek istediler. Insallah minik susam buyumeye dewam eder :)
Canım aradılar mi hastanedenKizlar dun öğlen birde yumurta toplama oldu ama daha arayip bi bilgi vermediler normal mi ben mi acele ediyorum
Canım bildiğim kadarıyla soğan kürünü uzun süre kullanman gerekiyorKIZlar bugün muayenem vardı doktorum yumurta çatlamayıp kiste çevirmiş pazartesi gel tekrar bakalım eğer atılmamışsa bu ay tüp bebek yapamayız dedi soğan kürünü okudum denesem pazartesiye kadar fayda edermi moralim çok bozuldu
bozma moralini canim ben de dun gittim ayni sebepten benim de tedavim 1 ay sonrasina kaldi. Vardir bir hayir diyelim gec olsun guc olmasinKIZlar bugün muayenem vardı doktorum yumurta çatlamayıp kiste çevirmiş pazartesi gel tekrar bakalım eğer atılmamışsa bu ay tüp bebek yapamayız dedi soğan kürünü okudum denesem pazartesiye kadar fayda edermi moralim çok bozuldu
İnşallah canım haklısın gerçekten bekleyelim zaman ne göstercekbozma moralini canim ben de dun gittim ayni sebepten benim de tedavim 1 ay sonrasina kaldi. Vardir bir hayir diyelim gec olsun guc olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?