2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Bugun 12. Gunum degerim 305 olmus klinikten aradilar hayirli olsun dediler cok sukurrr . Pazartesi tekrar kan istediler 2 katina yukselmesini gormek istediler. Insallah minik susam buyumeye dewam eder :)
ne güzel bir haber çok sevindim canım.
darısı bizlere inş
kacinci denemen ?? ilkde güldü mü yüzün

mrb kızlar bi sorum olacak iğnelere başlamadan önce ultrason yapılmıştı bana ve gün yapan doktor biraz tüpünde sıvı var dedi. rapor yazdi ve kendi tüp bebek yapan doktoruma gönderdi beni. ama rapor da o yazıyormuydu bilmiuorum. bi kaç video izledim tiplerde sıvı sıkıntı yapabiliyor muş transferden sonra
simdide aklıma takildi hamile kalmama engel olacak diye. herşey çok güzel diyor doktor şansın çok yüksek yaşımdan dolayı da şanslı olduğunu söylüyor
bu sıvı hakkında bilgisi olan varmı kafama cok takıldı
haftaya perşembe yada cuma toplama işlemi yapılacak
karamsar olmak istemiyorum ama ilk denemem 3 senedir cok elimde tek cizgi testlerle kaldim
şuan allak bullak oldum
negatif de olmak istemiyorum ama diğer yandan kafama cok takildi bu tüpdeki sivi

Yarin gunduz konussana doktorunla canim.mesajda atabilirsin.

Yarin gunduz konussana doktorunla canim.mesajda atabilirsin.
ben yurt dışında yaşıyorum hafta sonu hele de pazar ulaşmak imkansız
birazz önce videolara bakarken doktor anlatiyordu tüpler de sivi gebe kalmayı engelleye bilir diye bende biraz pimpirik oldugum icin acayip kafama takildi

Merhaba canım hangi iğneyi kullanıyorsun . Ben gonalf. Kullanıyorum bazen kasıklarıma agrı giriyor yumurtalıklar hareket ediyor hissediyorum . Normalmış bunlar . Fazlasıyla gaz yapıyor insanda agrı olabilir

Takma kafana en kotu pazartesi ulasirsin 1 2 gunden bisi olmaz canim

Yokk takılmıorum ama hiç bişeyim yokk yazınki transferimde okdr sancım vardıkiiii ama negatifle sonuçlanmıştı..
Her tedavi farkli oluyor iste bilemiyoruzki. Mesela benimde kimyasal gebelik olmustu bir sefer. Koku alma hissim olusmustu. Simdikinde hic oyle birsey olmadi.

Sebepsiz kuzumm normal olur die 2 yildir bekledik. Ekim ayinda bu doktorumla tanistik cok pozitifti hadi baslayalim yumurtalarin cok guzel dedi iyiki de dinlemisim onu cok sukur...
Iyiki dinlemissin bencede.. masallah saglikla devam etsin insallah hersey.. usg de anlasiliyormu yumurtanin guzel olup olmadigi ben onu bilmiyordum. Ayni yastayiz insallah bende senin gibi guzel haberi alirim yarin.. hakkimizda hayirlisi canim

Iyiki dinlemissin bencede.. masallah saglikla devam etsin insallah hersey.. usg de anlasiliyormu yumurtanin guzel olup olmadigi ben onu bilmiyordum. Ayni yastayiz insallah bende senin gibi guzel haberi alirim yarin.. hakkimizda hayirlisi canim
2. Gun de beklenilen buyuklugun ustunde falandi herhalde inan hicbir fikrim yok. Ayrica ben saglam sigara iciyodum hic umudum yoktu transfere kadar da azalttim ama icmeye dewam ettim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…