- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.981
evet canim transferden sonra bende hergun tuvalete cikmaya basladim normalde gun asiri falan cikardim. Ama ben bunu bebek tutunsun diye daha duzgun seyler yememe ve bol su icmeme bagliyorum.Kizlar sizin, transfer sonrasi tuvalet aliskanliginiz degisti mi? Benim 2 sefer falan oluyor. Normalde 2 gunde bir cikardim tuvalate. Simdi cok calisiyor bagirsaklarim. Ishale donecek diye cok korkuyorum. Cunku kabizlik kadar ishalde kotuymus...
Nasil gidiyor canim varmi bir belirtin falan idrar testi yaptin mi hic?evet canim transferden sonra bende hergun tuvalete cikmaya basladim normalde gun asiri falan cikardim. Ama ben bunu bebek tutunsun diye daha duzgun seyler yememe ve bol su icmeme bagliyorum.
Ve bol su icmeye. Sekeri bitirdim mesela hic tuketmiyorum. Bunlarin etkisi heralde. Ne bileyim bagirsaklar duzgun calisiyor heraldeevet canim transferden sonra bende hergun tuvalete cikmaya basladim normalde gun asiri falan cikardim. Ama ben bunu bebek tutunsun diye daha duzgun seyler yememe ve bol su icmeme bagliyorum.
idrar testi guvenilir olmaz diye dusunuyorum transfer gunu vuruldugum catlatma ignesinden dolayi. Onun etkisi 10 gun sonra geciyomus daha 7. Gunum bugun. Inatla kan testi icin 12. Gunu bekliycem. Kasik agrim ve mide bulantim var ama onlari da ilaclar yapiyor olabilir canim. Sende durumlar nasıl?Nasil gidiyor canim varmi bir belirtin falan idrar testi yaptin mi hic?
Benimde 7 günüm idrar testim negatifidrar testi guvenilir olmaz diye dusunuyorum transfer gunu vuruldugum catlatma ignesinden dolayi. Onun etkisi 10 gun sonra geciyomus daha 7. Gunum bugun. Inatla kan testi icin 12. Gunu bekliycem. Kasik agrim ve mide bulantim var ama onlari da ilaclar yapiyor olabilir canim. Sende durumlar nasıl?
Cok erken ama 7.gun. bosyere stres yukluyorsun vucudunaBenimde 7 günüm idrar testim negatifbenim doktor 10 gun istedi kan testini sali günü kan vericem ben. Bende hic bir belirti yok
Canim hic takmıyorum valla rabbim ol derse olur. Ne diyim rabbime sığındım stres yapmıyorum. O cift cizgi nasil bir duygu onu merak ettigimden yapiyorum.Cok erken ama 7.gun. bosyere stres yukluyorsun vucuduna
Kiyamam yaa :) bende co merak ediyorum nasil bir duygu. Bende hep tek cizgi gordugum icin yapmak istemedim hic. Ne guzel en guzelini yapiyorsun.. bunu yapan kazaniyor zaten biliyormusun. Endise stres etkiliyor bence.. boyle devam et bence mutlu olacaksin en sonunda :)Yok cabim
Canim hic takmıyorum valla rabbim ol derse olur. Ne diyim rabbime sığındım stres yapmıyorum. O cift cizgi nasil bir duygu onu merak ettigimden yapiyorum.
Evet canim aradilar sekiz yumurta olgun cikmis sekizi döllenmiş iyidir diye düşünüyorumCanım aradılar mi hastaneden
Insallah insallah rabbim buyuktur :) 2 gun kaldi isteKiyamam yaa :) bende co merak ediyorum nasil bir duygu. Bende hep tek cizgi gordugum icin yapmak istemedim hic. Ne guzel en guzelini yapiyorsun.. bunu yapan kazaniyor zaten biliyormusun. Endise stres etkiliyor bence.. boyle devam et bence mutlu olacaksin en sonunda :)
Sadece yumurta toplamı günü yanında olması yeterli canımArkadaslar mrb gelecek ay tedaviye başlıyoruz ancak size bir sorum olacak eslerimiz yumurta toplama isleminin yapildigi gun örnek verecekler degil mi bu surecte erkegin kadinin yaninda olmasi gereken baska bir gun gerekli mi simdi her zaman yaninda olmasi lazim falan diyeceksiniz ama esimin isi sikintili biraz ona gore ayarlamasi gerekiyor o yuzden soruyorum
Benim esimde sadece opu gunu geldi. Onunda kendi isi gelemedi benimle. Baska bir gune gerek yok canimArkadaslar mrb gelecek ay tedaviye başlıyoruz ancak size bir sorum olacak eslerimiz yumurta toplama isleminin yapildigi gun örnek verecekler degil mi bu surecte erkegin kadinin yaninda olmasi gereken baska bir gun gerekli mi simdi her zaman yaninda olmasi lazim falan diyeceksiniz ama esimin isi sikintili biraz ona gore ayarlamasi gerekiyor o yuzden soruyorum
Sadece yumurta toplamı günü yanında olması yeterli canım
Cevap icin tesekkurler arkadaslarBenim esimde sadece opu gunu geldi. Onunda kendi isi gelemedi benimle. Baska bir gune gerek yok canim
Aynı durum bndede söz konusu cnm 1kez di 3 oldu cnm..Kizlar sizin, transfer sonrasi tuvalet aliskanliginiz degisti mi? Benim 2 sefer falan oluyor. Normalde 2 gunde bir cikardim tuvalate. Simdi cok calisiyor bagirsaklarim. Ishale donecek diye cok korkuyorum. Cunku kabizlik kadar ishalde kotuymus...
Oh be rahatladim valla birazcik... sagol canimAynı durum bndede söz konusu cnm 1kez di 3 oldu cnm..
Iyidir iyidir 5.gune transfer edecek demi canimEvet canim aradilar sekiz yumurta olgun cikmis sekizi döllenmiş iyidir diye düşünüyorum
Moralini hic bozma canim gayet iyi.... zaten hemen hemen öyle oluyor yarıya düşüyor sakın moralini bozmaSlm.kizlar dün opum vardı bu sabah aradılar 16 yumurtam dan 15 olgun çıkmış ama sadece 6 yumurta döllenmiş sizce normal mi benim biraz moralim bozuldu da sizler ne dersiniz
Ole mi diyorsun biraz ümit oldun icimeMoralini hic bozma canim gayet iyi.... zaten hemen hemen öyle oluyor yarıya düşüyor sakın moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?