2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kizlar cok mutluyum darisi basiniza insallah..
2 embriyo transfer edilmisti ikiz olabilirler mi sizce?
Merhaba, Bence ikiz, cunku Banada 2 embriyo transfer edildi Ama sadece 1 Tane tuttu cok sukur 8. Haftadayiz. Bende 12. Gun test yaptirdim
330 cikmisti anlamistim tek oldugunu. Hayırlı olsun, Allah saglikli bir hamilelik gecirmemizi nasip etsin

ınsallah en kısa zamanda guzel haberı senden alırız canım...ben mennun kaldım doktordan da klınıktende. ben yogun ve kalabalık bır klınık ıstemıyordum aıkcası.cunku ılgısızlık ve yogunluk benı cok gerıyordu.hastane ortamlarında bu daha cok var. ben rapor almıstım ve rapor hakkımı kullandım.eger sartların tutuyorsa sende raporlu yaptırabılırsın. 2500 tl merkeze 600 tl ılaclar tuttu. ufak tefek ılaclarıda aldık.

Merhaba, Bence ikiz, cunku Banada 2 embriyo transfer edildi Ama sadece 1 Tane tuttu cok sukur 8. Haftadayiz. Bende 12. Gun test yaptirdim
330 cikmisti anlamistim tek oldugunu. Hayırlı olsun, Allah saglikli bir hamilelik gecirmemizi nasip etsin

Canim herkes ikiz icin bile yuksek bu deger diyor icerde bölünüp üçüz oluyormus bir de, huniyle gezerim artik

Peki rapor nasıl aldınız acaba öğrenebilirmiyim?
Uludag universitesinden aliyorsun. Tabi belli sartlar var onlar sende mevcutsa verirler. Eger almak istiyorsan universitenin kadin dogum kliniginden once bir ramdevu al. Muayene edecekler ve sayet dogal yolla hamile kalamaz tanisi koyunca seni ivf yani tup bebek bolumune sevk edecekler. Ordada randevu verip gidip muayene olursun. O zamanda zaten sana rapor verirler canim.

tamam..teşekkürler...inşallah gerek kalmaz...sizin adınıza çok sevindim bizler içinde dua edin...ayrıca yaşadığım yerdeki devlet hastanesinden alsam acaba olmaz mı ki..aşılama falan yapılıp eğer tutmazsa rapor veriyorlar diye biliyordum...

Her devlet hastanesi vermiyor diye biliyorum hangi sehirdesin? Garanti olsun eger bu sehirde yasiyorsan direk univeristeye gidersin cabucak alirsin raporunu. Disarida yapilanlara hemen veriyorlar raporu. Tabi insallah tum bunlara hic gerek kalmadan hamile kalirsin. Bizide haberder et canim Allah yardimcin olsun insallah...

İnşallah olsun bende yazarım tabiki..burda herkesin sevincine derdine ortak olmak..yol göstermek yada öğrenmek süper birşey...Allah herkesin kalbine göre versin inşallah...

İnşallah olsun bende yazarım tabiki..burda herkesin sevincine derdine ortak olmak..yol göstermek yada öğrenmek süper birşey...Allah herkesin kalbine göre versin inşallah...
ben balıkesirde yaşıyorum aşılama falan yaptırmadım sadece yumurta tabiki yaptırdım o kadar...

Amin canim.. baska soru falan sormak istersen raporla alakali sorabilirsin canim... guzel haberlerde gorusnek dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…