- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.381
Merhaba, Bence ikiz, cunku Banada 2 embriyo transfer edildi Ama sadece 1 Tane tuttu cok sukur 8. Haftadayiz. Bende 12. Gun test yaptirdimKizlar cok mutluyum darisi basiniza insallah..
2 embriyo transfer edilmisti ikiz olabilirler mi sizce?
Hay maşallah, gözün aydın olsun canım. Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin, dualarında unutma bizi.Kizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
ınsallah en kısa zamanda guzel haberı senden alırız canım...ben mennun kaldım doktordan da klınıktende. ben yogun ve kalabalık bır klınık ıstemıyordum aıkcası.cunku ılgısızlık ve yogunluk benı cok gerıyordu.hastane ortamlarında bu daha cok var. ben rapor almıstım ve rapor hakkımı kullandım.eger sartların tutuyorsa sende raporlu yaptırabılırsın. 2500 tl merkeze 600 tl ılaclar tuttu. ufak tefek ılaclarıda aldık.ben tüp bebek yada aşılama yaptırmadım...hastane araştırıyordum...o ara devlet hastanesine yaniş bi doktor gelmişti ona gittim.. gonal f 450 iğnelerle tedavi başlattı çatlatma iğnesi falan herşey çok güzel dedi...baya umutluyum bu ay ama yinede bilemiyorum...doktorundan memnun kaldın mı ve ne kadara yaptırdın tüp bebeğini??
bır daha test ıstedılermı canım yoksa dırek keseyımı gormek ıstedılerKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Merhaba, Bence ikiz, cunku Banada 2 embriyo transfer edildi Ama sadece 1 Tane tuttu cok sukur 8. Haftadayiz. Bende 12. Gun test yaptirdim
330 cikmisti anlamistim tek oldugunu. Hayırlı olsun, Allah saglikli bir hamilelik gecirmemizi nasip etsin
Cnmmm belirtin neler vardı?Canim bida test istemedi nedenini anlayamadim. 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi.
yuksek cıkmıs ya kese olusmustur dıye dırek keseye bakalım dedı heralde. bende pazartesı kese bakmak ıcın cagırdı. ınsallah olusmustur ve saglıklıdır.Canim bida test istemedi nedenini anlayamadim. 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi.
yuksek cıkmıs ya kese olusmustur dıye dırek keseye bakalım dedı heralde. bende pazartesı kese bakmak ıcın cagırdı. ınsallah olusmustur ve saglıklıdır.
Allah tamamına erdirsin senin adına çok sevindim.Darısı bizim başımıza.Canım senin yaş kactı sorun neydiKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
keseden sonra sanırım gun sonra ama emınde degılım yanlı bılgı vermeyeyım.bılen arkaaslar vardır.sen ne zaman gıdeceksın kese kontrolune canımCanim insallah harika gecer kese kontrolun.
Kalp atislari ne zaman duyuluyor bir bilgin var mi?
keseden sonra sanırım gun sonra ama emınde degılım yanlı bılgı vermeyeyım.bılen arkaaslar vardır.sen ne zaman gıdeceksın kese kontrolune canım
Insallah canim insallah..Bana iste 10 gun sonra gel dedi. 10 gunde kalpleri de olusur insallah da ayni anda onu da duyarim
Peki rapor nasıl aldınız acaba öğrenebilirmiyim?Insallah canim insallah..
Uludag universitesinden aliyorsun. Tabi belli sartlar var onlar sende mevcutsa verirler. Eger almak istiyorsan universitenin kadin dogum kliniginden once bir ramdevu al. Muayene edecekler ve sayet dogal yolla hamile kalamaz tanisi koyunca seni ivf yani tup bebek bolumune sevk edecekler. Ordada randevu verip gidip muayene olursun. O zamanda zaten sana rapor verirler canim.Peki rapor nasıl aldınız acaba öğrenebilirmiyim?
tamam..teşekkürler...inşallah gerek kalmaz...sizin adınıza çok sevindim bizler içinde dua edin...ayrıca yaşadığım yerdeki devlet hastanesinden alsam acaba olmaz mı ki..aşılama falan yapılıp eğer tutmazsa rapor veriyorlar diye biliyordum...Uludag universitesinden aliyorsun. Tabi belli sartlar var onlar sende mevcutsa verirler. Eger almak istiyorsan universitenin kadin dogum kliniginden once bir ramdevu al. Muayene edecekler ve sayet dogal yolla hamile kalamaz tanisi koyunca seni ivf yani tup bebek bolumune sevk edecekler. Ordada randevu verip gidip muayene olursun. O zamanda zaten sana rapor verirler canim.
Her devlet hastanesi vermiyor diye biliyorum hangi sehirdesin? Garanti olsun eger bu sehirde yasiyorsan direk univeristeye gidersin cabucak alirsin raporunu. Disarida yapilanlara hemen veriyorlar raporu. Tabi insallah tum bunlara hic gerek kalmadan hamile kalirsin. Bizide haberder et canim Allah yardimcin olsun insallah...tamam..teşekkürler...inşallah gerek kalmaz...sizin adınıza çok sevindim bizler içinde dua edin...ayrıca yaşadığım yerdeki devlet hastanesinden alsam acaba olmaz mı ki..aşılama falan yapılıp eğer tutmazsa rapor veriyorlar diye biliyordum...
İnşallah olsun bende yazarım tabiki..burda herkesin sevincine derdine ortak olmak..yol göstermek yada öğrenmek süper birşey...Allah herkesin kalbine göre versin inşallah...Her devlet hastanesi vermiyor diye biliyorum hangi sehirdesin? Garanti olsun eger bu sehirde yasiyorsan direk univeristeye gidersin cabucak alirsin raporunu. Disarida yapilanlara hemen veriyorlar raporu. Tabi insallah tum bunlara hic gerek kalmadan hamile kalirsin. Bizide haberder et canim Allah yardimcin olsun insallah...
ben balıkesirde yaşıyorum aşılama falan yaptırmadım sadece yumurta tabiki yaptırdım o kadar...İnşallah olsun bende yazarım tabiki..burda herkesin sevincine derdine ortak olmak..yol göstermek yada öğrenmek süper birşey...Allah herkesin kalbine göre versin inşallah...
Amin canim.. baska soru falan sormak istersen raporla alakali sorabilirsin canim... guzel haberlerde gorusnek dilegiyle.İnşallah olsun bende yazarım tabiki..burda herkesin sevincine derdine ortak olmak..yol göstermek yada öğrenmek süper birşey...Allah herkesin kalbine göre versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?