- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.341
Cnmm bgn transferimin 7.günü cnmm üşüme ve titreme dışında bi belirtim yok bakalım rabbim ol dedimi hepimize nasip eder işallahhhh bir an önce cnmmmCnm takip edemiyorum bu aralar naptin test falan yaptinmi? Nasil hissediyon kendini inşallah güzel haberler verirsin bize
İnşallah cnm allahım güzel sağlıklı bi bebis nasip etsinCnmm bgn transferimin 7.günü cnmm üşüme ve titreme dışında bi belirtim yok bakalım rabbim ol dedimi hepimize nasip eder işallahhhh bir an önce cnmmm
Kiz ne bebisleri tek embriyo konduki banaCnmmm maşallahhh bebişlerine darısı bize cnmmm
Cnmmmm aminnnnn hepimize tezzz zamandaaaİnşallah cnm allahım güzel sağlıklı bi bebis nasip etsin
Cnmmmm n bilimmm bi an öyle geçti içimdenKiz ne bebisleri tek embriyo konduki bana
tebrikler tatlimmm2.degerim 864 olmus kizlar. Cok sukurr bin sukur...
Tesekkur ederim canimtebrikler tatlimmm
insallah canim Allah icinden geceni kucagina kondursun insallahArkadaşlar bu güzel gecenin hayrına rabbim tüm dualarimizi kabul etsin inşallah bu defa hepimiz cennet kokan yavrularimiza sağlıkla kavuşuruz.
Bugün transferi saymazsak 6.günüm olumlu yada olumsuz hiçbirşey düşünemiyorum sadece dua ediyorum öyle bir belirti falan da hissetmiyorum inşallah bebeklerim benimledir.
Bencede iyi fikir.Gerçi ben sadece böyle gecelerde deil her çocuk istedigimde önce benim gibi bebek istiyenlere sonra kendime ediyorum.Rabbim yüzümüzü güldürsünArkadaslar hepimiz birbirimiz icin dua edelim insallah
Hayırlı olsun cnm inşallah pozitif haberler Vermek nasip olur bende geçen sene antakya mozaikte denedim transfere gidemedik mart Nisan gibi yine basliyaxaz kısmetse sizde sıkıntı ne dr kim benim dr ümit senin ümit mi Koray' mıMerhaba benimde ilk tüp bebek deneyimim oldu 27 kasım da antakya mozaik tup bebek merkezinde 2 tane koyuldu heyecanla bekliyoruz sonucları rabbim herkesin kucağını doldursun
Hayirli olsun insallah sıkı sıkı tutunur bebegin sana.. guzel bir haber bekliyiruzKızlar transferim yapıldı bugün artık bekleme asamasindayim
Hadi bakalım tatlım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz...Kizlar bugun 12. Gunum ve az once kan verdim 1 saate cikar dediler cok heyecanliyim
Güzel haberlerle gel cnmmKizlar bugun 12. Gunum ve az once kan verdim 1 saate cikar dediler cok heyecanliyim
Cnm cıktı mi sonucunKizlar bugun 12. Gunum ve az once kan verdim 1 saate cikar dediler cok heyecanliyim
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım çıktı mı sonucunKizlar bugun 12. Gunum ve az once kan verdim 1 saate cikar dediler cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?