2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Hayirli olsun insallah sıkı sıkı tutunur bebegin sana.. guzel bir haber bekliyiruz
Merhaba depply hangi tüp bebek merkezinde yaptırdınız acaba transferinizi? Daha önce yanlış okumadıysa eurofertil le konuştum yazmıştınız başka konu başlığında..burdan çok takip edemiyorum..eğer benimde bu ay olmazsa görüşmeye gitmek istiyorum bursada herhangi bi yerle...

Evet canim Eurofertil Bursa. Orada tedavi gordum.insallah bu ay olurda gerek kalmaz.. simdi nerde tedavi goruyorsun ?

Evet canim Eurofertil Bursa. Orada tedavi gordum.insallah bu ay olurda gerek kalmaz.. simdi nerde tedavi goruyorsun ?
ben tüp bebek yada aşılama yaptırmadım...hastane araştırıyordum...o ara devlet hastanesine yaniş bi doktor gelmişti ona gittim.. gonal f 450 iğnelerle tedavi başlattı çatlatma iğnesi falan herşey çok güzel dedi...baya umutluyum bu ay ama yinede bilemiyorum...doktorundan memnun kaldın mı ve ne kadara yaptırdın tüp bebeğini??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…