- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.361
Merhaba depply hangi tüp bebek merkezinde yaptırdınız acaba transferinizi? Daha önce yanlış okumadıysa eurofertil le konuştum yazmıştınız başka konu başlığında..burdan çok takip edemiyorum..eğer benimde bu ay olmazsa görüşmeye gitmek istiyorum bursada herhangi bi yerle...Hayirli olsun insallah sıkı sıkı tutunur bebegin sana.. guzel bir haber bekliyiruz
Tebrik ederim.. Allah hepimizin, tüm isteyenlerin yüzüne gülsün inşallah..Kizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Ayyyy ne kadar guzel cnm çok sevindimKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Çok sevindim canım hayır olsun darısı başımıza diyeyimKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Canim çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin değerinde çok güzel maaşallah darısı bizim başımıza.Kizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Canım hayırlı uğurlu olsun çok güzel bi sonuçKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Çok güzel bi haber yaa..hayırlı olsun İnşaAllahKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Tatlım sonuca bakılırsa galiba ikiz doktoru aradin mı sonuç için.Kizlar cok mutluyum darisi basiniza insallah..
2 embriyo transfer edilmisti ikiz olabilirler mi sizce?
Harikaaaaaaa cnmmmmm hayırlı ugurlu olsun cnmmm bebişlerinnnnnKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
ayyyyy cok sukurr hayirli olsun canim degerler kat kat artsin ikiz gibi duruyorrKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Maşallah ç8k sevindim canım yaa Hayırlı olsunKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Supsuper haber! Cok sukur canim, tebrikler. İkiz gibi, masallah. Allahim kucagina da almayi nasip etsin insallah!Kizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Evde test yapmis miydin cnm senKizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Evet canim Eurofertil Bursa. Orada tedavi gordum.insallah bu ay olurda gerek kalmaz.. simdi nerde tedavi goruyorsun ?Merhaba depply hangi tüp bebek merkezinde yaptırdınız acaba transferinizi? Daha önce yanlış okumadıysa eurofertil le konuştum yazmıştınız başka konu başlığında..burdan çok takip edemiyorum..eğer benimde bu ay olmazsa görüşmeye gitmek istiyorum bursada herhangi bi yerle...
Cok mutlu oldum canim harika bir haber.. insallah saglicakla devam eder hamileligin... icime dogmustu bir kac belirtini yazmistin o zaman anladim.Kizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Kizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr[/QUOTE
Ikiz olabilir mi ya :))
ben tüp bebek yada aşılama yaptırmadım...hastane araştırıyordum...o ara devlet hastanesine yaniş bi doktor gelmişti ona gittim.. gonal f 450 iğnelerle tedavi başlattı çatlatma iğnesi falan herşey çok güzel dedi...baya umutluyum bu ay ama yinede bilemiyorum...doktorundan memnun kaldın mı ve ne kadara yaptırdın tüp bebeğini??Evet canim Eurofertil Bursa. Orada tedavi gordum.insallah bu ay olurda gerek kalmaz.. simdi nerde tedavi goruyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?