2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canim aradim hemsirelerime sordum hic bir zarari olmaz sikonti yapmayin dedi eminmisiniz diye israrla sordum evet eminim desi bilgin olsun

Amin insallah.

Hayırlı uğurlu olsun kuzunuz
allah sağlıklı sıhhatlı kucaginiza almayı nasip etsin

öncelikle geçmiş olsun canim ben kimyasal gebelik olduğunu öğrenince ilaçları bırakmıştım
Doktor ısrarla bırakma diyor bende aradım bugün değerim düşmüş çünkü iki sonra tekrar test yap dedi değerim 5 in altına düşene kadar devam etcekmişim bebek yok ortada boşuna uğraştırıyor

Canım öyle bişey söyledin ki icime su serpildi resmen ne korktuğum şey boş gebelik iki kere başıma geldi inşallah dedin gibidir öyle mutlu oldum ki okuyunca

Kızlar , haftasonu konunun ucunu kaçırmışım .. Öncelikle olumsuz haber alanlara Allahtan sabır diliyorum ve asla ve asla umutlarını kaybetmemelerini rica ediyorumm Hamiş olanlar bebek bekleyenler de hepiniz sağlıkla kucağınıza alasınız inşaallah :))

Allah dua eden herkesi hayırlarıyla müjdelendirsin AMİN

Hadi masallah bugun ikimizde kese gunumuzmus :) saglikla ilerlesin insallah gebeliklerimiz

Sende mi bugün gittin canım bidaha ne zamn çağırdı doktorun rabbim kalp atışlarini duymayı nasip etsin bize cnm boş gebelik ler normal yolla oldu sonrada kimsayal gebelik yaşadım insllh bu güzel gider
2 hafta sonraya gun aldik bakalim ins kalp atisini da duyarim.. insallah send duyarsin. Senin nasildi kese muayenen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…