- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.661
İnşallah canımEn dogrusunu doktorlar bilir. Simdi dondurulmuslarina saglik versin Allah. Insallah bu seferkinde olacak.
Canim aradim hemsirelerime sordum hic bir zarari olmaz sikonti yapmayin dedi eminmisiniz diye israrla sordum evet eminim desi bilgin olsunAslinda soracaktim valla ama utamdim. Hemsireme sorayim diyorum ama doktorlar daha bilgili sanirim. Ben onun arastirmasini yapacagim canim. Tecrubeli arkadaslrimizla iletisime gececegim. Sanada yazarim canim. Doktor erkek olunca insan cekiniyor ya. Ama su anda yaptirmam canim sende yaptirma.rahim kasilir falan. Allah korusun
Allah allah bende sasirsim acikcasi ne bileyimCanim aradim hemsirelerime sordum hic bir zarari olmaz sikonti yapmayin dedi eminmisiniz diye israrla sordum evet eminim desi bilgin olsun
Amin insallah.Kızlar 6.tüp bebek tedavimde 3.transferimde hamileyim amh 0.89-1 arası idi 3 yumoşumdan ikisi embriyo oldu biri benimle
Size de umut olsun diye yazdım hepinize dua edicem inşaşlah yavrularınıza kavuşursunuz benim gibi Rabbim kimseyi benim gibi çok bekletmesin dualarım sizinle kızlar
öncelikle geçmiş olsun canim ben kimyasal gebelik olduğunu öğrenince ilaçları bırakmıştımKimyasal gebelik olan arkadaşlar şimdi ne yapılması lazım ilaçlara devam et 5 in altına inene kadar dedi doktorum
Amin Allah Razı Olsun Rabbim size de en kısa zamanda nasip etsinAmin insallah.
Hayırlı uğurlu olsun kuzunuz
allah sağlıklı sıhhatlı kucaginiza almayı nasip etsin
Bende ilaçları biraktim ama adet gormedim 1 hafta oldu. Siz ne kadar sonra adet oldunuz?öncelikle geçmiş olsun canim ben kimyasal gebelik olduğunu öğrenince ilaçları bırakmıştım
Doktor ısrarla bırakma diyor bende aradım bugün değerim düşmüş çünkü iki sonra tekrar test yap dedi değerim 5 in altına düşene kadar devam etcekmişim bebek yok ortada boşuna uğraştırıyoröncelikle geçmiş olsun canim ben kimyasal gebelik olduğunu öğrenince ilaçları bırakmıştım
Yanlis bilgi sahibi olmakta ne kadar kotu bisi aslinda. Her duydugumuza inaniyoruz. Hemde doktorum eliyle sifir isareti yaparak dedi. Bilirsin dr lar cok kesin konusmazlar. Ben stres yaptim sende yapma sakin canim. Iyi dusun guzel dusun.. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Tup bebek tedavilerinde mi basina geldi canim bos gebelik? Gecmis olsun bir daha yakininda uzagindan gecemesin insallah :)Canım öyle bişey söyledin ki icime su serpildi resmen ne korktuğum şey boş gebelik iki kere başıma geldi inşallah dedin gibidir öyle mutlu oldum ki okuyunca
Hadi masallah bugun ikimizde kese gunumuzmus :) saglikla ilerlesin insallah gebeliklerimizKızlar bugün ilk konturole gittim değerim çok yüksek çıkıyordu ikiz galiba doktor iki kese gördü biri kesin ama öbürü ne tam bilmiyoruz ikici kese olabilir dedi ama net bişey söylemedi ay insllh ikiz olur kızlar dua edin size
Sende mi bugün gittin canım bidaha ne zamn çağırdı doktorun rabbim kalp atışlarini duymayı nasip etsin bize cnm boş gebelik ler normal yolla oldu sonrada kimsayal gebelik yaşadım insllh bu güzel giderHadi masallah bugun ikimizde kese gunumuzmus :) saglikla ilerlesin insallah gebeliklerimiz
2 hafta sonraya gun aldik bakalim ins kalp atisini da duyarim.. insallah send duyarsin. Senin nasildi kese muayenen canimSende mi bugün gittin canım bidaha ne zamn çağırdı doktorun rabbim kalp atışlarini duymayı nasip etsin bize cnm boş gebelik ler normal yolla oldu sonrada kimsayal gebelik yaşadım insllh bu güzel gider
2 hafta sonraya gun aldik bakalim ins kalp atisini da duyarim.. insallah send duyarsin. Senin nasildi kese muayenen canim
Canim senin transfer ne zaman olmuştu2 hafta sonraya gun aldik bakalim ins kalp atisini da duyarim.. insallah send duyarsin. Senin nasildi kese muayenen canim
Ay hadi inşallah yaaa inşallah ikizdirKızlar bugün ilk konturole gittim değerim çok yüksek çıkıyordu ikiz galiba doktor iki kese gördü biri kesin ama öbürü ne tam bilmiyoruz ikici kese olabilir dedi ama net bişey söylemedi ay insllh ikiz olur kızlar dua edin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?