- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.641
Ah canim ya cok erken yaptirmissin. Neden erken yapiyorsun neden kendini strese soktun. Simdi kac gun daha bekleyeceksin bak. Neyse sali gunu bir daha yap bakalim insalah artar degerinAramadım çünkü salı günü test günüm erken yaptırdım diye kızabilir oyüzden
Nasil bir mujde verdigini bilsen canimBu arada kizlar tup bebekte bos gebelik olma sansi yuzde sifirmis. 2 gundur bosa stres yapmisim. Doktorum Biz zaten iceri embriyo transfer ediyiruz nasil bos olsun dedi
Canımmm gözün aydın keseyi görmüşsünnnCanim yukselmesi gerekiyordu sanki. Cok ayni kalmis sanki. Doktorun ne diyor aradin mi canim?
Canim ben en son olculdugunde yani 14.gun 864 cikmisti bir daha istemedi dr. Pazartesi gel bakalim dedi. Senin kac cikti degerlerin su anCanımmm gözün aydın keseyi görmüşsünnnDarısı bana işallah . Ben şimdi değerimin 1000i aşmasını bekliyorum doktor aşsın öle gel dedi . Muhtemelen yarın 1500civarı olcak. Sen değerin kaçken gittin .
Canö doktorun dedıgnı yap ama ilaçlara devam edersen 5in altına inme durumu daha uzun sürer...sıfırlannca 2-3 güne adet olursun canm..dondurlmş embrıyon varmı?varsa bı sonralı adetle tekrar tedavıye başlayablrsn..Kimyasal gebelik olan arkadaşlar şimdi ne yapılması lazım ilaçlara devam et 5 in altına inene kadar dedi doktorum
dondurulmuş var canım ama hemen transfer yapmıyolar histeroskopi falan ister büyük ihtimal bide iki adet geçmesi gerekiyormuşCanö doktorun dedıgnı yap ama ilaçlara devam edersen 5in altına inme durumu daha uzun sürer...sıfırlannca 2-3 güne adet olursun canm..dondurlmş embrıyon varmı?varsa bı sonralı adetle tekrar tedavıye başlayablrsn..
Evet canm bu adeti oluvaksın diger adette ılıncı adetin olmus olucak ozaman başlıyabılıyorsn..ama dedgın gibi histeroskopı isterse durum degıseblr..dondurulmuş var canım ama hemen transfer yapmıyolar histeroskopi falan ister büyük ihtimal bide iki adet geçmesi gerekiyormuş
Yanlis bilgi sahibi olmakta ne kadar kotu bisi aslinda. Her duydugumuza inaniyoruz. Hemde doktorum eliyle sifir isareti yaparak dedi. Bilirsin dr lar cok kesin konusmazlar. Ben stres yaptim sende yapma sakin canim. Iyi dusun guzel dusun.. Allah hepimizin yardimcisi olsunNasil bir mujde verdigini bilsen canimallah razi olsun korkularimdan biri gitti senin adina cok sevindim darisi kapl atisina olsun darisi bize olsun
Canim utana cekine bisey soracagim ağda meselesini sordunmu sen ? Bilgin varmi bu konuda? Yanlis hatirlamiyorsam sen yazmıştın?Bu arada kizlar tup bebekte bos gebelik olma sansi yuzde sifirmis. 2 gundur bosa stres yapmisim. Doktorum Biz zaten iceri embriyo transfer ediyiruz nasil bos olsun dedi
Insallah sendende guzel haberler alacagiz canim haber et bize muhakakCanımmm gözün aydın keseyi görmüşsünnnDarısı bana işallah . Ben şimdi değerimin 1000i aşmasını bekliyorum doktor aşsın öle gel dedi . Muhtemelen yarın 1500civarı olcak. Sen değerin kaçken gittin .
Aslinda soracaktim valla ama utamdim. Hemsireme sorayim diyorum ama doktorlar daha bilgili sanirim. Ben onun arastirmasini yapacagim canim. Tecrubeli arkadaslrimizla iletisime gececegim. Sanada yazarim canim. Doktor erkek olunca insan cekiniyor ya. Ama su anda yaptirmam canim sende yaptirma.rahim kasilir falan. Allah korusunCanim utana cekine bisey soracagim ağda meselesini sordunmu sen ? Bilgin varmi bu konuda? Yanlis hatirlamiyorsam sen yazmıştın?
İste diye düşünüyorum bide dondurulmuşada para veriyoruz muEvet canm bu adeti oluvaksın diger adette ılıncı adetin olmus olucak ozaman başlıyabılıyorsn..ama dedgın gibi histeroskopı isterse durum degıseblr..
En dogrusunu doktorlar bilir. Simdi dondurulmuslarina saglik versin Allah. Insallah bu seferkinde olacak.Kimyasal gebelik olan arkadaşlar şimdi ne yapılması lazım ilaçlara devam et 5 in altına inene kadar dedi doktorum
Bende sorabilirsem yazarim sana canim tesekkurlerAslinda soracaktim valla ama utamdim. Hemsireme sorayim diyorum ama doktorlar daha bilgili sanirim. Ben onun arastirmasini yapacagim canim. Tecrubeli arkadaslrimizla iletisime gececegim. Sanada yazarim canim. Doktor erkek olunca insan cekiniyor ya. Ama su anda yaptirmam canim sende yaptirma.rahim kasilir falan. Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?