- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Siz neye karar verdiniz tedaviye karar verdiniz miBende çok araştırdım iki embriyo transferi yapan yerleri hepside tek koyalım dedi çoğul gebeliklerin hepsi erken doğarmış bebeklerin sağlık problemleri olabiliyormuş daha fazla küvezde kalmaları gerekiyormuş annede diyabet tansiyon rahatsızlıkları yapabiliyormuş
Tek emriyomu çift emriyo mu canımEvet 9 Kasım acıbadem maslakta Bülent tıraş için randevu aldım sabırsızlıkla bekliyorum
Yani ön görüşme yaptınız mı karar kildiniz mi tek veya çift içinEvet 9 Kasım acıbadem maslakta Bülent tıraş için randevu aldım sabırsızlıkla bekliyorum
Benım arkadaşada risklerini anlattı ama dinlemedi cift koydurdu inşaallah pişman olmaz saglıkla kucagına alır herseyın hayrlısı olsun bizim içinÖn görüşme yapmadım adetin 2. Günü gitcem direk tedaviye başlıcam inşallah testlerim yani yaptırmam gereken herşey hazır Mail atmıştım ben asistanı geri döndü geldiğiniz zman doktor beyle konuşursunuz dedi ama kesinlikle yapamayız demedi ben çok merkezle konuştum mail attım bazıları keskin bi dille yapmıyoruz dedi
Ön görüşme yapmadım adetin 2. Günü gitcem direk tedaviye başlıcam inşallah testlerim yani yaptırmam gereken herşey hazır Mail atmıştım ben asistanı geri döndü geldiğiniz zman doktor beyle konuşursunuz dedi ama kesinlikle yapamayız demedi ben çok merkezle konuştum mail attım bazıları keskin bi dille yapmıyoruz dedi[/QUOTE
Anladım canım hakkında hayırlısi olsun
Amin canım inşallahBenım arkadaşada risklerini anlattı ama dinlemedi cift koydurdu inşaallah pişman olmaz saglıkla kucagına alır herseyın hayrlısı olsun bizim için
Canım tek yada çift allahın dediği olurArkadaşlar yarın randevum var çift emriyo transferi için doktorumla konusucagiz bana yaşayabilcegim sorunları riskleri anlaticakmis ona göre karar verelim istedi doktor
Doktorum tek emriyo transferi nden yana
Dediğin doğru canım haklısın sırf şansım artsın diye istiyorum zaten eğer olurda 2 side tutarsa daha ne istiyimki allahım dan allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinCanım tek yada çift allahın dediği olursonuçta tekte konsa rabbim Çoğul nasip edecekse eder hersey kısmet bence 2 koydur şansını arttır
Amin canım benim inşallah rabbim hepimize hayırlı nur topu gibi evlatlar nasip etsin inşallahDediğin doğru canım haklısın sırf şansım artsın diye istiyorum zaten eğer olurda 2 side tutarsa daha ne istiyimki allahım dan allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Canım allah razı olsun senden çift emriyo transferini önerdin banaAmin canım ıkımızden başka konuşan yok
Çok iyi geçti canım çok memnun kaldım aklımda bi soru işareti kalmadı uzun uzun konuştuk ilgililerdi gerçekten selman laçin ve Aysun laçin doktorum karı kocalar zatenHangi doktora gittin canım bugün görüşmen nasıl geçti
Evet ilk denememÇok sevindim hayırlısı olsun ilk denemen miydi bide ne için rapor çıkartcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?