2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Arkadaşlar yarın randevum var çift emriyo transferi için doktorumla konusucagiz bana yaşayabilcegim sorunları riskleri anlaticakmis ona göre karar verelim istedi doktor
Doktorum tek emriyo transferi nden yana

Bende çok araştırdım iki embriyo transferi yapan yerleri hepside tek koyalım dedi çoğul gebeliklerin hepsi erken doğarmış bebeklerin sağlık problemleri olabiliyormuş daha fazla küvezde kalmaları gerekiyormuş annede diyabet tansiyon rahatsızlıkları yapabiliyormuş

Siz neye karar verdiniz tedaviye karar verdiniz mi

Evet 9 Kasım acıbadem maslakta Bülent tıraş için randevu aldım sabırsızlıkla bekliyorum

Ön görüşme yapmadım adetin 2. Günü gitcem direk tedaviye başlıcam inşallah testlerim yani yaptırmam gereken herşey hazır Mail atmıştım ben asistanı geri döndü geldiğiniz zman doktor beyle konuşursunuz dedi ama kesinlikle yapamayız demedi ben çok merkezle konuştum mail attım bazıları keskin bi dille yapmıyoruz dedi

Benım arkadaşada risklerini anlattı ama dinlemedi cift koydurdu inşaallah pişman olmaz saglıkla kucagına alır herseyın hayrlısı olsun bizim için

Arkadaşlar yarın randevum var çift emriyo transferi için doktorumla konusucagiz bana yaşayabilcegim sorunları riskleri anlaticakmis ona göre karar verelim istedi doktor
Doktorum tek emriyo transferi nden yana
Canım tek yada çift allahın dediği olur sonuçta tekte konsa rabbim Çoğul nasip edecekse eder hersey kısmet bence 2 koydur şansını arttır

Canım tek yada çift allahın dediği olur sonuçta tekte konsa rabbim Çoğul nasip edecekse eder hersey kısmet bence 2 koydur şansını arttır
Dediğin doğru canım haklısın sırf şansım artsın diye istiyorum zaten eğer olurda 2 side tutarsa daha ne istiyimki allahım dan allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Dediğin doğru canım haklısın sırf şansım artsın diye istiyorum zaten eğer olurda 2 side tutarsa daha ne istiyimki allahım dan allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Amin canım benim inşallah rabbim hepimize hayırlı nur topu gibi evlatlar nasip etsin inşallah

Bende bahçeci de burçak hanımın hastasiyim kasım Adetim de gidicez bugün görüştük bir aşılamam olumsuzdu 2. Aşılamayi es geçip tüp bebeğe başlayalım diye karar verdik eşimle doktorumuz da kabul etti. Gerekli olursa rahîm dinlendirme yapacak zaten yapilan bir işlem yok sadece cok sayida yumurta buyuturken hormonlardan rahim ic dokusu inceliyir o yuzden bir ay atliyorlar ki embriyo rahat tutunsun. Aslında bu sonuca pozitif etki sadece o ay olundan emb dondurduklari icin ekstra 500 tl alıyorlar. Korkulacak bişiy değil aksine tedavi şansını artıran bir durum. Ben arkadaşıma da yapıldı. Başka yerde 2 başarısız deneme 3. Deneme bahçeci tuttu rahim dinlendirmeye.

Bu arada umut bahçeci tup benek merkesi var anadolu tarafında onda sgk ve rapor olayı geçiyor ama fulyada kinde yok avrupa tarafında

Amin canım ıkımızden başka konuşan yok
Canım allah razı olsun senden çift emriyo transferini önerdin bana
bilmiyordum ben yaşım genç diye olmaz sanıyordum
doktorum la görüştüm bugün çift emriyo transferi yapabilcegimizi söyledi
Çok mutlu oldum ya şansım dahada arttı teşekkürler tekrar

Hangi doktora gittin canım bugün görüşmen nasıl geçti
Çok iyi geçti canım çok memnun kaldım aklımda bi soru işareti kalmadı uzun uzun konuştuk ilgililerdi gerçekten selman laçin ve Aysun laçin doktorum karı kocalar zaten
bu cuma reglimle birlikte baslancak inşallah yarın devlet hastanesinden raporumu alcam ilaclarimi yazdircam inşallah hersey sorunsuz geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…