- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Ay evett yaaa bıktım ztn öle kişilerden. Bazısıda diyo iş yok sızde dedım allah vermıyosa ben ne yapabılrım inançları yok yaaa delı oluyorumAmin inşallah
insan bi yere gitmek istemiyor dimi bi düğüne akraba ziyaretine felan herkes soruyor sizde yok mu sizde yapın artık zmani geldi diyorlar sanki bizim elimizde cahil insanlar işte
Nabcan milletin ağzı torba değilki büzesin anca boş boş konuşuyolar işteAy evett yaaa bıktım ztn öle kişilerden. Bazısıda diyo iş yok sızde dedım allah vermıyosa ben ne yapabılrım inançları yok yaaa delı oluyorum
Canım içinden kız mi geçiyor erkek mi ben hep bi oğlum olcak mış gibime geliyor hep öyle hayal ediyorumAynen öyle canım laf olsun torba doslun işte. Sanki hamıle kalıp kalmamam onlara ne kazandırcak sevinecek olanda bnm üzülecek olanda.
Valla bnm içimden kız geçiyo eşimin erkek. Ama herkes ıkız olcak der snn. Sağlıklı olsunda hiç farketmz hele bi olsundaCanım içinden kız mi geçiyor erkek mi ben hep bi oğlum olcak mış gibime geliyor hep öyle hayal ediyorum
Tabi orası öleValla bnm içimden kız geçiyo eşimin erkek. Ama herkes ıkız olcak der snn. Sağlıklı olsunda hiç farketmz hele bi olsunda
Ole işte canımTabi orası öle
İlk denemem cnm müstecep kavrut doktorumSenin ilk denemen mi olucak birde hangi doktora gidiyorsun bahçeçide
Aminnn aminnnnnnnnArkadaşın bebek mevlüdüne gittim her yer bebek dolu bı taraftanda hamıleler. Allahım bızede nasip et yaa
Rapor gecmiyor canm ama yinede arayp sor canmBahçeçi raporlu hastaya bakiyormu canım
Duydum onu canım iyi doktor hadı hayırlısı olsun canımBiz kadar verdik kızlar acıbadem maslak Bülent tıraş sizce nasıldır
Amın canım yaa bu sene artık olacak gibi gelıyor artık anne olcakmısım gibi gelıyo. Sendede varmı öyle bsySağol canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Aminnnn canımAminnn aminnnnnnnn
İnşaAllah canım ya sonuçta olmasa tüp bebek yaparız diyoruz umudumuzu ona bırakıyoruz. Allahım boş çevirmesin bizleriBen ilk karar verdiğimiz andan itibaren öyle hissediyorum canım çok umutluyum inşallah boşa çıkmaz
Bende öyleyim canm insallah bakalım vardır bundada bir hayırBen ilk karar verdiğimiz andan itibaren öyle hissediyorum canım çok umutluyum inşallah boşa çıkmaz
Bülent tıraşı duymuştum canm senin için nereyi sinerse oraya git cnmBiz kadar verdik kızlar acıbadem maslak Bülent tıraş sizce nasıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?