2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Bülent tıraşı duymuştum canm senin için nereyi sinerse oraya git cnm
Ben aklıma yatan merkezlere mail attım sorularımı sordum diğer merkezler sadece görüşelim diye cevap attılar Bülent tıraşın asistanı aradı bugün ve bütün aklıma takılanları cevapladı uzun uzun konuştuk diyebilirm o kadar memnun oldum ki

Demekki senin için hayırlısı orasıymış canm . Sen orayla devam et . Ne kadar doktorunu seversen o kadar kafan rahat oluyor ve ben inanıyorum hep güzel sonuclar alıyor insan

İnşallah dediğin gibi olur canım kafamda netleşti ya onada çok seviniyorum
Evet iyi olmuş cnm ben mesela müstecep kavruttan cok memnunum kac ay arastırdım en iyş arkadasımda onda tüp bebek yaptırdı herşeyiyle takip ettim okadar sevdim ki doktoru burda kötü yorum bile yapılsa kale almıyorum şahsen

Evet bende çok yorum okudum bi karar verdim kötü bişey okuyunca vazgeçtim nerdeyse 1 aydır merkez bakıyorum eşim çok sıkılmıştı şuan kararlıyım ama

Ya karşımızdaki de bir doktor . Sen olumlu sonuc alırsın ben almayabilirim bu doktorun kötü oldugu anlamına gelmezki . Yani doktorunda bilgisi bir yere kadar Rabbim ol dicekki bütün engeller kalksın
Evet bende çok yorum okudum bi karar verdim kötü bişey okuyunca vazgeçtim nerdeyse 1 aydır merkez bakıyorum eşim çok sıkılmıştı şuan kararlıyım ama

Tabiki herkez farklı şeyler yaşıyor iyi olduğu gibi kötüde olabilir ben sadece işini bilen titizlikle yapan en azından beni anlayabilcek birini arıyodum umarım yanılmam

Kizlar bisey sorcam, simdi benim adet 2 kasim gibi gorunuyor. 3 kasimda doktora gidicem ignelere basliycaz. Peki yumurta toplama islemi tahminen bundan kac gun sonra oluyor? Bunun ardindan transfer ne zaman gerceklesiyor? Elbette herkesin farkli bir sureci vardir ama ortalama kacar gun sonra yapiliyordur bu islemler. Hic bisey bilmiyorum ben ya.

Tabiki herkez farklı şeyler yaşıyor iyi olduğu gibi kötüde olabilir ben sadece işini bilen titizlikle yapan en azından beni anlayabilcek birini arıyodum umarım yanılmam
İnşallah canm herşeyin hayırlısı olsun

Adetin 2.gününden itibaren ben ignelere basladım canm zaten doktor seni 2 günde veya 3 günde cagrıyor yumurtaların durumuna bakıyor ben mesela 225lik vuruldum 8.günde yumurtalar baya büyüdü 9.günde catlatma ignemi vuruldm 11.günde yumurtalar toplandı transferim daha yapılmadı cünkü pgt ye yolladık sonuc bekliyoruz

Pgt ortalama ne kadar suruyor canim?

1 ay canm yani benimkisi öyle herkesin pgt yapılmıyor. 2 ekimde gitti 2kasımda gelicek sonucu insallah iyi gelir
insallah sorunsuz olur canim. Biz simdi tup bebekten once genetik test yaptirdik kendimiz icin. Sonuc temiz cikarsa yine de embriyo olusunca onu pgt ye gondermeli miyiz yoksa bizim genetik testler temiz ciktigi icin embriyo da risksiz midir? Allahim kafamda deli sorular.

Merhaba son yirmi gün inşallah bende bekliyoruz günümüzü ayy çok heyecanlı yaaa

Canım 2. gün iğnen başlıyor gerekirse günaşırı yumurta takibine çağırıyor gelişmeye göre de iğne dozunu artırıp azaltıyor yumurtalar ortalama düzeye gelince 2. iğnen başlıyor oda ortalama 5 veya 6. güne denk geliyor yumurtalar 20 mm e gelince çatlatma iğnesi verilip diğerleri kesiliyor 36 saat sonra yumurta toplama yapılıyor döllenme sayısına ve gününe ayrıca gelişimlere göre transfer planlanıyor embriyo sayısı az olanlarda riske atılmamak için erken transfer yapılıyor benim 2. gün transfer yapıldı iki embriyom vardı ve ol deyince oluverdi

pgt yaptıran arkadaslar neye göre yaptırıyor sunuz siz mi istiyorsunuz doktor lar mi karar veriyor hiç bilmediğim için soruyorum

bizimde genetigimiz iyi cıktı canım pgt işlemi tekrarlayan düşüklere yapılıyor senin herhangi bir düşügün yoksa pgt ye gerek yok canm kendi genetiginizi yaptırmanız yeterli

pgt yaptıran arkadaslar neye göre yaptırıyor sunuz siz mi istiyorsunuz doktor lar mi karar veriyor hiç bilmediğim için soruyorum
Tekrarlayan düşükleri olanlar için pgtye doktor yoönlendiriyor canım yani keyfi yapılcak birdey degil paraya yazık 350dolar bir tanesi

merhaba canım,
eşinin tedavi gördüğünden bahsetmişsin. değerleri nasıldı, nasıl bir tedavi uyguladınız ve sonuç alabildinizmi

merhaba canım,
eşinin tedavi gördüğünden bahsetmişsin. değerleri nasıldı, nasıl bir tedavi uyguladınız ve sonuç alabildinizmi
Tedavinin 5. Ayindayiz kaan aydosa tedavi oluyrz emodeks ve trental kullnayr. Sperm canliligimiz dusuktu o yukseldi cok sukur. Spermiyogramda hizimizda yukseldi ama morf ve sayi cok iyi degil. Mor %2 sayi ml 14 milyn. Hiz %50 toplam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…