- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Hadi bakalım hayırlısı ilk reglinde baslicak mısın tedaviye canım yoksa ilaç lari 1 süre kullanıp öyle mi başlıcaksinizBızım burdada pazar vardı doktora gttım oyuzden gıdemedım baktı aşılamadan snra kist fln olmusmu dıe bısey yok cok sukur dedıgım gıbı arkadasa vıtamınler verdı ddım ya banada verdı esımede bıtkısel ılaçlar hamılelıkte onemlı faktor ddı bunlar
Resmlerını eve geçince atarım[/QUOT
Tamam canım sevinirim
Tamam canım sevinirimResmlerını eve geçince atarım
Smdı hastayım canım 3. Gnum ilk adetımde baslancakHadi bakalım hayırlısı ilk reglinde baslicak mısın tedaviye canım yoksa ilaç lari 1 süre kullanıp öyle mi başlıcaksiniz
Yok canım 1 kasımda belli olcak devlet hastanesinden dış heyet raporumu alıp 1 kasımda medicana ya gidip tüp bebek serüvenim baslicak inşallahArkadaslar ben Kasim da bu igneleri kullanacagim. Sizlerin kullanacagi igneler belli oldu mu ?
Olmadı canım kasımda bellı olcak yaa resım cekıyorum atıcam hata verıyo benmı yapamıyorum acabaArkadaslar ben Kasim da bu igneleri kullanacagim. Sizlerin kullanacagi igneler belli oldu mu ?
İnşallah bakalımSmdı hastayım canım 3. Gnum ilk adetımde baslancak
Canım tüp bebek ücretin nedir kaç liraya anlaştiniz sizOlmadı canım kasımda bellı olcak yaa resım cekıyorum atıcam hata verıyo benmı yapamıyorum acaba
Hiç onu sormadım biliyomusun ben hiç rapor falanda çıkarmadım ozelde geçerlı oluyormu raporİnşallah bakalım
Canım tüp bebek ücretin nedir kaç liraya anlaştiniz siz
Dosya yukleden resim atabiliyorsun canim. Boyutu buyuk ise biraz kirpip tekrar ekleyebilirsin.Olmadı canım kasımda bellı olcak yaa resım cekıyorum atıcam hata verıyo benmı yapamıyorum acaba
Hiç onu sormadım biliyomusun ben hiç rapor falanda çıkarmadım ozelde geçerlı oluyormu rapor[/QUOTE
Evet bazı özellerde geçerli yariyariya indiriyor ücreti
rapor için başvurdum ben 1 kasımda raporum cikicak gidicem özel hastaneye
Evet bazı özellerde geçerli yariyariya indiriyor ücretiHiç onu sormadım biliyomusun ben hiç rapor falanda çıkarmadım ozelde geçerlı oluyormu rapor
Ilk Eğitim araştırma hastanesinde kadın doğum polikliğine gidiyorsun orda durumunu anlıyorsun işte şu kadarlık evliyim cocugumuz olmuyor diye anlatiyorsun seni doktor muane ediyor sonra seni tüp bebek bölümüne yönlendiriyor oraya gidiyorsun ordada eline bi kağıt veriyolar kağıtta yazanlari tamamlamani istiyorlar hepsini tamamladıktan sonra evraklarıni teslim etmeye gidiyorsunDevletten nasıl yapıyosun kımınle görüşüyosun canım bılgı verırmısın ben uğraşırsam uğraşırım eşim uğraşmaz yapmaz
Yok tatlım gayette açıklayıcı. Yapabilirsem yaparım artık napımIlk Eğitim araştırma hastanesinde kadın doğum polikliğine gidiyorsun orda durumunu anlıyorsun işte şu kadarlık evliyim cocugumuz olmuyor diye anlatiyorsun seni doktor muane ediyor sonra seni tüp bebek bölümüne yönlendiriyor oraya gidiyorsun ordada eline bi kağıt veriyolar kağıtta yazanlari tamamlamani istiyorlar hepsini tamamladıktan sonra evraklarıni teslim etmeye gidiyorsun
sana bi dosya aciyorlar istersen devlette de yaptirabiliyorsun eğer özelde yaptırmak istiyosanda dış heyet raporu veriyolar sana sende gidip özel de daha uyguna yaptiriyosun ilaç larını felan devlet karşılıyor belli bi payını sen ödüyor sun böyle işte canım inşallah karışık anlatmamişımdir
Dogru onu soylemeyi unuttum Benim eşimin sperm sayısı 5 milyonun altında olduğundan aşılama ya gerek duymadilar direkt tüp bebek raporu nu vercekler canımCnm asilama aşamasından gecneden veriyolar mi raporu
Gönderdım sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?