2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

canım bende kendim için yumurta kalitem daha iyi olsun diye tüp bebek öncesi incir kürü yapıyorum cokta düzenli olmasa da. polen bal yiyorum arara.şimdide arı sütü bal propolis karışımı almayı düsünüyorum yumurta kalitesi için. aslında herhangi bir sorun yok yumurta kalitemde ama önlem olsun diye yapıyorum.
eşim için de sabahları selenyum ve e vitamini kullanıyoruz ve bunlarla birlikte bir karışım hazırlatmıştık onu kullanıyo
son testte hız baya arttı toplam hız %64 pro hız %44 olmus sayı da iyi fakat morfoloji hala %2

İncir küründen bahsedermisin canım bende düşünmüştüm bal polen karışımını ama güvenilir bi polen bulamadım kapalı etiketli olanlar pek güvenilir gelmedi sanki bana
Şu köylerde satılan kendi mahsulleri olan bal ve polenlerden arıyorum

Cnm bildigim kadarıyla morfoloji ne yaparsan yap degismiyo.. sayi da hareketlilikde etkili olabiliyo yaptiklarimiz ama morfoloji değişmiyor

Bu arada benim aşılamada 3 yumurtam olustu istenilen seviyeye geldı. Acaba tüp bebekte kaç tane oluşcak kaçı döllencek embriyo haline gelicek artık hep bunları düşünürüm

Bu arada benim aşılamada 3 yumurtam olustu istenilen seviyeye geldı. Acaba tüp bebekte kaç tane oluşcak kaçı döllencek embriyo haline gelicek artık hep bunları düşünürüm
Bende sürekli aynı şeyi düşünüyorum valla

canım incir kürüne adet bittikten sonra başladım. 5- 6 adet inciri kaynamış olan 3 bardak suyun içine atıp 15 dk kaynatıyorum ve gün içinde içiyorum. bal polen için ise bulunduğum yerde bulabiliyorum çok şükür burda bal üreticisi epey fazla ama arı sütü ve propolis temin etmek biraz zor.. bu ara o bahsettiğin üreticilerin hepsine de güven olmuyo malesef. propolis ve arı sütü bulamadığım için araştırdığım ve güvenilir olduğuna inandığım bir marka var. onun 3 lü karışımı var onu alıp kullanıcam inşallah.

Bende basliyim incir kürü ne inşallah şifa olur hepimize

İnciri bende yapmıştım bı ara tekrar başlayalım ymurta geliştiriyo

inşallah kızlar hepimiz birbirimizin güzel haberlerini alırız alırız. sizlerde sorun tam olarak nedir acaba ??

Canım şimdi pazardan geldim çok yoruldum valla
yemek yapıcam şimdide sen nabiyosun
Bızım burdada pazar vardı doktora gttım oyuzden gıdemedım baktı aşılamadan snra kist fln olmusmu dıe bısey yok cok sukur dedıgım gıbı arkadasa vıtamınler verdı ddım ya banada verdı esımede bıtkısel ılaçlar hamılelıkte onemlı faktor ddı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…