- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.061
Ben raporlu aldım ilaçları, en yüksek doz kullandık. Menogon-cetrotite ve 2 kutu ovitrelle 445₺ tutmuştu
inanılmaz heycanliyim canım ya sabaha kadar uyumam heraldeBal10cukkk canım heycanlımısın yarın transfer hadı işallah hersey yolunda gıder:)
Benimde menogon 75 ilk 12 kutu 4500 e denk geliyor, cetrotite 7 kutu. Fakat seninkiler raporsuz fiyattır.Cok tesekkür ederim cevabın için ganol f 900 2 kutu cetrotite 4 kutu 2000 tl verdim
Benimde menogon 75 ilk 12 kutu 4500 e denk geliyor, cetrotite 7 kutu. Fakat seninkiler raporsuz fiyattır.
Folbiol kullanıyorum canım.Evet raporsuz fiyatbana çok geldi kullanan arkadaslara sormak istedim. Kullandığınız folik asit varmi?
Herhangi bir tane folik asit alabilirsin dedi aile hekimine yazdiricam.Folbiol kullanıyorum canım.
Evet benim dr da aynı şeyi söylemişti, aile hekimi folbiolü yazdı.Herhangi bir tane folik asit alabilirsin dedi aile hekimine yazdiricam.
Evet benim dr da aynı şeyi söylemişti, aile hekimi folbiolü yazdı.
Yarın sabah betaHCG bakacağız nasipse, sonuca geldim yani.Sen ne asamadasin?
Ayyyyy allahım heycanını kaybettırmesın işallah müjdelerle heycan mıslı misli olsun işallah canım yaaaa:)inanılmaz heycanliyim canım ya sabaha kadar uyumam heralde
biyandan da 3.4 günlük yemek yapıyorum dolaba koyyum dedim
çünkü ben tedavimden kimseye bahsetmedim annemde dahil
oyüzden en azından bir hafta yemek yapmakla ugrasmak istemiyorum
Oooo öyle mi hakkında hayırlısı olsunn inşallahYarın sabah betaHCG bakacağız nasipse, sonuca geldim yani.
İnşallah arkadaşım. 11 toplanmıştı, 3 ü 5. güne gitti.Oooo öyle mi hakkında hayırlısı olsunn inşallah
Sevindirici haberler ile gelirsin insallah kac yumurtan toplandı
Varmi bir belirtti. Ne zaman transfer edildiİnşallah arkadaşım. 11 toplanmıştı, 3 ü 5. güne gitti.
Son zamana kadar belirti hiç düşünmedim canım, ama topiklerde geçen tüm durumları yaşadım. 6-7-8. günler batma. 7. gün kasık ağrıları, bel ağrısı ve pembe leke. 8-9. gün kum gibi siyah-kahverengi atık. 27 Ekim Cuma günü transferim yapıldı.Varmi bir belirtti. Ne zaman transfer edildi
Hayırlısı olsun inşallah. Olumlu gibime geliyorSon zamana kadar belirti hiç düşünmedim canım, ama topiklerde geçen tüm durumları yaşadım. 6-7-8. günler batma. 7. gün kasık ağrıları, bel ağrısı ve pembe leke. 8-9. gün kum gibi siyah-kahverengi atık. 27 Ekim Cuma günü transferim yapıldı.
İnşallah, yarın belli olacak. Hakkımda hayırlısı inşallah.Hayırlısı olsun inşallah. Olumlu gibime geliyor
Hepsi olumlu Hayırlı sı ile tutar inşallah.Son zamana kadar belirti hiç düşünmedim canım, ama topiklerde geçen tüm durumları yaşadım. 6-7-8. günler batma. 7. gün kasık ağrıları, bel ağrısı ve pembe leke. 8-9. gün kum gibi siyah-kahverengi atık. 27 Ekim Cuma günü transferim yapıldı.
Iyiyim canim, dogum kontrol hapini kullaniyorum, ben de senin gibi kontrol icin persembe yi bekliyorum. Ignelere ne zaman baslamam gerektigini soyleyecek. Sen neler yapiyorsun?DilanBoran nasılsın canım hıc sesın yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?