2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Öncelikle tedavin hayırlı olsun ve Rabbim iyi sonuca ulaştırsın.
İğne tedavin yaklaşık 10-12 gün sürecek ve doktorun bu dönemde seni yumurta takibine alacak. Yumurtaların çoğu 18mm ulaştığında opu için “yumurta toplama işlemi” için gününü ve saatini belirleyip sana çatlatma iğnesini ne zaman olman gerektiğini söyleyecek, muhakkak tam denen saatte olman lazım iğneni. Opu en kolayı, anestezi altında 15 dklık bir işlem. Aynı zamanda eşindende sperm alınacak. Opunun ertesi günü yumurtalarının embriyo olup olmadığı hakkında embriyolog tarafından bilgilendirilip, transfer tarihin belirlenecek. Ve transfer tarihinde idrara sıkışık olarak işleme alınıp, ardından 1-2 saat hastanede dinlendirilip eve gönderileceksin. Genelde bu şekilde ilerleniyor canım.

Hoşgeldın canım hayırlı olsun şimdiden bende pazartesi başlıyorum tüp bebeğe bugun hasta oldum. Sen kaç yıllık evlisin ve sorun varmıydı sızde

Bende bismillah dedım başladım hayırlısı ile ama üç ay önce 22haftalık bebegım karnımda öldü şuna dondurulmuşlarla yola devam ama ben iyimiyim hazırmıyım bilmiyorum 8yıllık evli pKo hastası 29yasında bir ev hanımıyım rabbim emeklerimizin karşılığını Verir inşallah

Zor günler atlatmışsın, Rabbim acını unuttursun inşallah arkadaşım. Tedavin hayırlı olsun, Bebişin hayırla gelsin inşallah.

Merhaba bende bu ay ikinci çocuk için başlayacağım tedaviye 3 tane dondurulmuş embriyomuz var bizim allah kısmet ederse randevu alıp gideceğim..
Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...

Merhabalar 04.11.2017 tarihinde tedavime başladım. Hepimiz için hayirlisi olsun gonal f 900 ile 225 doz ile başladık. 08.11
2017 tarihinde kontrol var. Öncelikle bir aşılama ve negatif sonuç

Merhabalar 04.11.2017 tarihinde tedavime başladım. Hepimiz için hayirlisi olsun gonal f 900 ile 225 doz ile başladık. 08.11
2017 tarihinde kontrol var. Öncelikle bir aşılama ve negatif sonuç
Tedavin hayırlı olsun canım, Rabbim güzel sonuçlara ulaştırsın.

İnşallah canım benim, sende durumlar nedir?
Bilmem bende senın gıbı tuhaf bı huzur ve sakınlıkle persembe gününü bekliyorum tedavım baslıcakya adetım geldı gelmedı krızı yok bu ay rahatım yanı :) hamılelık testı yok tek cızgı yokkkkkk ohhhh dünya varmıs dıyom tuhaf yanı

Ben raporlu aldım ilaçları, en yüksek doz kullandık. Menogon-cetrotite ve 2 kutu ovitrelle 445₺ tutmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…