- 22 Temmuz 2017
- 45.729
- 135.287
- 598
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.041
Öncelikle tedavin hayırlı olsun ve Rabbim iyi sonuca ulaştırsın.Merhaba herkese
Az once uye oldum 31 ekimde tup bebek basladim. Konuyla alakali hicbir fikrim yok burda hepiniz gayet konuya hakimsiniz mutlu oldum en azindan ne surecler beni bekliyor burdan sayenizde bilgi edinicem. Sali gunu 150 ganolf ile basladim bugun kontrole gittim dewam dedi sali tekrar gidicem sonrasinda neler olacak daha once bu sureci yasamis ya da benle birlikte yasayan biri warsa konusmak isterim.
Hoşgeldın canım hayırlı olsun şimdiden bende pazartesi başlıyorum tüp bebeğe bugun hasta oldum. Sen kaç yıllık evlisin ve sorun varmıydı sızdeMerhaba herkese
Az once uye oldum 31 ekimde tup bebek basladim. Konuyla alakali hicbir fikrim yok burda hepiniz gayet konuya hakimsiniz mutlu oldum en azindan ne surecler beni bekliyor burdan sayenizde bilgi edinicem. Sali gunu 150 ganolf ile basladim bugun kontrole gittim dewam dedi sali tekrar gidicem sonrasinda neler olacak daha once bu sureci yasamis ya da benle birlikte yasayan biri warsa konusmak isterim.
Zor günler atlatmışsın, Rabbim acını unuttursun inşallah arkadaşım. Tedavin hayırlı olsun, Bebişin hayırla gelsin inşallah.Bende bismillah dedım başladım hayırlısı ile ama üç ay önce 22haftalık bebegım karnımda öldü şuna dondurulmuşlarla yola devam ama ben iyimiyim hazırmıyım bilmiyorum 8yıllık evli pKo hastası 29yasında bir ev hanımıyım rabbim emeklerimizin karşılığını Verir inşallah
Aminn Allah razı olsun inşallahZor günler atlatmışsın, Rabbim acını unuttursun inşallah arkadaşım. Tedavin hayırlı olsun, Bebişin hayırla gelsin inşallah.
Tedavin hayırlı olsun canım, Rabbim güzel sonuçlara ulaştırsın.Merhabalar 04.11.2017 tarihinde tedavime başladım. Hepimiz için hayirlisi olsun gonal f 900 ile 225 doz ile başladık. 08.11
2017 tarihinde kontrol var. Öncelikle bir aşılama ve negatif sonuç
Gayet rahat ve sakin bir şekilde tv izliyorum. Biliyorum garip bir huzurlu hâl. Bende anlamış değilim.yasminsay ne durumdasın canım :)
Hayırlara vesıle olsun hası işallah böle huzurlu devam edersın işallah müjdeli müjdeli:)Gayet rahat ve sakin bir şekilde tv izliyorum. Biliyorum garip bir huzurlu hâl. Bende anlamış değilim.
Hepimize insallah. Bir kac sorum var sizlereTedavin hayırlı olsun canım, Rabbim güzel sonuçlara ulaştırsın.
İnşallah canım benim, sende durumlar nedir?Hayırlara vesıle olsun hası işallah böle huzurlu devam edersın işallah müjdeli müjdeli:)
Bildiğimiz birşey ise yorumlarız canım.Aminn
Hepimize insallah. Bir kac sorum var sizlere
Bildiğimiz birşey ise yorumlarız
Geriye dönük tam okuyamadim yeni uyr oldum. Sizlerin kullandığı ilac varmi? Ce aldığınız ilac ne kadar tuttu?
Bilmem bende senın gıbı tuhaf bı huzur ve sakınlıkle persembe gününü bekliyorum tedavım baslıcakya adetım geldı gelmedı krızı yok bu ay rahatım yanı :) hamılelık testı yok tek cızgı yokkkkkk ohhhh dünya varmıs dıyom tuhaf yanıİnşallah canım benim, sende durumlar nedir?
Şimdilik yok canımBilmem bende senın gıbı tuhaf bı huzur ve sakınlıkle persembe gününü bekliyorum tedavım baslıcakya adetım geldı gelmedı krızı yok bu ay rahatım yanı :) hamılelık testı yok tek cızgı yokkkkkk ohhhh dünya varmıs dıyom tuhaf yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?