2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Iyiyim canim, dogum kontrol hapini kullaniyorum, ben de senin gibi kontrol icin persembe yi bekliyorum. Ignelere ne zaman baslamam gerektigini soyleyecek. Sen neler yapiyorsun?
Valla canım bende senın gıbı beklemedeyım hem heyecanlı hem rahatım bısey sorcam sızın tüp bebek masraflarını devlet ne kadarını karsılıyo

Merhaba allah razı olsun canım bende yaptım asılama zamanında ama olmadı demekki zamanı deilmişkı allahım nasıb etmedı ama yıne tekrarlıcam canım dua etmekten baska bıseyımız yok zaten olsada olmasada cünkü herseyın bır sebebı vardır allahımın bıldıği bişey vardır muhakkak :)

Valla canım bende senın gıbı beklemedeyım hem heyecanlı hem rahatım bısey sorcam sızın tüp bebek masraflarını devlet ne kadarını karsılıyo
Canim burda esin askeri calisani degilse hic bir sekilde karsilamiyor, benim sigortam ilaclari da karsilamiyordu . Ben igneleri Turkiye den getirttim.

Canim burda esin askeri calisani degilse hic bir sekilde karsilamiyor, benim sigortam ilaclari da karsilamiyordu . Ben igneleri Turkiye den getirttim.
Anladım canım bızımde ilacları bız alıyoruz sadece yumurta toplama ve transfer ücretının yarısını devlet karsılıyo ilacları neden türküyeden getırttın orda bulamıyonuxmu canım

Anladım canım bızımde ilacları bız alıyoruz sadece yumurta toplama ve transfer ücretının yarısını devlet karsılıyo ilacları neden türküyeden getırttın orda bulamıyonuxmu canım
Canim burda tutari $5000 ben Turkiye den $800 a aldim.

Muhakkak ki Allah herşeyi bilen gören ve duyan dir..
Allah bizi buna layık görmüş binlerce kez Şükürler olsun buda iyi bişey demekki biz sabırlı insanlarız ki bize bu derdi vermiş...

Yuhhhhh bune ıyı yapmısın valla burda iğneler 500 euro yu bulcak ama sızde baya ucukkkkk yanı şaşırdım
Aynen canim, doktorum arkadasimin abisi , sagolsun burda cok pahali 2 ay oncesinden kullanacagim ilaclarin ismini verdi. Bu ilaclari veya benzerlerini Turkiye den getirttirebilecegimi soyledi.

Aynen canim, doktorum arkadasimin abisi , sagolsun burda cok pahali 2 ay oncesinden kullanacagim ilaclarin ismini verdi. Bu ilaclari veya benzerlerini Turkiye den getirttirebilecegimi soyledi.
Eeeee pekı transfer ve yumurta toplama felan ne kadar cok merak ettım yanı

Valla uçmuşlar burda toplam 5000 euro özel olursa allahım emeklerını boş cıkarmasın canım valla cok sasırdım maddi olarak baya külfetli ama napalım olsunda allahım izın versınde herseye razıyız
Aynen canim yeterki sag salim olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…