2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlar üçüncü güne 11 emriyom gelmişti

beşinci güne yani bugüne 6 tanesi gelebilmiş
transfer için saat 1de gidicem
Sayı yarıyarıya düşmüş üzüldüm biraz dondurulcak tı emriyolarım sanırım bu gidişle kalmicak

Sayı yarıyarıya düşmüş üzüldüm biraz dondurulcak tı emriyolarım sanırım bu gidişle kalmicak

1 tane transfer edilecegi icin sana kaliyor 5 inşallah onlara da gerek kalmaz

Yok, gayet iyi gelmiş. Eğer dondurulacak kalitedeyse yine kalıyor.
Ben iyi haber veremedim, sen umut olursun inşallah canım.

canım daha öncede yazışmıştık senle bilmem hatrlarmısın ama benimde 3. güne 11 tane kalmıştı. 5 gün aradılar 4 tane kaldı donduruldu ve ikisinin kalitesi iyiyken ikisininki orta ve kötü kalite sanırım. senin durumun benimkindende iyi yani üzülmene gerek yok ve bugün bebeğini alıcakken takmasan böyle şeylere iyi olur.

kızlar bende dün itibariyle dondurulmuş transfer için ilaçlara başladım. negatif sonuç alan arkadaşlar Rabbim sabır, güç ,kuvvet versin..zaman herşeyin ilacı buda geçicek tekrar tekrar denicez pes etmeden.. pozitif sonuç alan arkadaşlarıda şimdiden tebrik ediyorum darısı bizlere olsun inş.

kızlar bende dün itibariyle dondurulmuş transfer için ilaçlara başladım. negatif sonuç alan arkadaşlar Rabbim sabır, güç ,kuvvet versin..zaman herşeyin ilacı buda geçicek tekrar tekrar denicez pes etmeden.. pozitif sonuç alan arkadaşlarıda şimdiden tebrik ediyorum darısı bizlere olsun inş.
Hayırlısı olsun canım işallah hersey istedığın gıbı olur allahım hayırlı müjdeli haberler vermek nasıb etsın:)

Son durumun nasil transferin gerçekleşti mi? Iyi misin yumurtaların kalitesi nasildi? Merak ettm seni

Son durumun nasil transferin gerçekleşti mi? Iyi misin yumurtaların kalitesi nasildi? Merak ettm seni

1 tane 1.kalite 5.gün embriyosu transfer edildi canım

1tane 1.kalite 5.gün embriyosu ve
4 tane 2.kalite 5.gün embriyosu da donduruldu
Gayet iyyim çok şükür
transfer sırasında ağladım
çok heycanlandim
şimdi 10 gün nasıl beklicem bilmiyorum valla hayırlısı artık

Gayet iyyim çok şükür
çok heycanlandim

Hayirlisi olsun inşallah.. çift çizgiyi görürsun ve saglikla kucağına alirsin insallah. Ne kadar süre yattin hemen kalktın mi tuvaletin sıkışık gittin dimi?

Merhaba bende bu adette başlayacaktım ancak sol yumurtalığımda kist oluşmuş doktor doğum kontrol hapı verdi erisin diye. sağda da sadece 3 yumurta görünüyor tedaviye başlamak için az dedi. fsh 14 çıktı. bir dahaki aya ne olacak bilmiyorum. aralık a kaldı.

Gayet iyyim çok şükür
çok heycanlandim
Canım ya bende senn kadar heycanlandım şuan inşallah hamıleyımmmmm kızlarrr demek nasip olur sana.:anneadayı::KK200:

Back
X