- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.261
13.gün opu oldum 300 luk kullandımKacinci gün opu oldu cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13.gün opu oldum 300 luk kullandımKacinci gün opu oldu cnm
Ilk 300 le mi basladin ben 225 le basladim13.gün opu oldum 300 luk kullandım
Merve de 225 ile başladı. Sonra 300 yaptı doktor. Bana doktor 300 le başlattı 5 gün 300 ıle vurulcam cumartesi kontrle gitcem.Ilk 300 le mi basladin ben 225 le basladim
Benimde cumartesi kontrolum saat kacta seninki.. sen de mi puregon kullaniyon cnmMerve de 225 ile başladı. Sonra 300 yaptı doktor. Bana doktor 300 le başlattı 5 gün 300 ıle vurulcam cumartesi kontrle gitcem.
Perşembe opu muhtemelen cumartesi de transfer inşallahKızlar nasılsınız
son durumlarınız ne hangi aşamadasınız??
Canm bn 4 5 gbi gidiyorum hastaneye. Gonal-f benım iğneler canımBenimde cumartesi kontrolum saat kacta seninki.. sen de mi puregon kullaniyon cnm
Evet canım bende dogum kntrl hapı kullandım geçen ay bu ayda tedaviye başlandi tüp bebek için.Merhaba kızlarbn bu adetimle tüp bebek ilaçlarına başlicaktım ancak ıkı taraftada yumurta kalıntısı var geçmemiş adetinle diye doğum kontrol ilacı verdi 21gün iç 3 gün sonunda gel dedi . Sonrasında nasıl olacak kafam karıştı. Bu şekilde tedaviye başlayan var mı aranızda?
Benim sabah 9.15 deCanm bn 4 5 gbi gidiyorum hastaneye. Gonal-f benım iğneler canım
Hayırlı haberler alırsın,alırız inşaallah bu ayPerşembe opu muhtemelen cumartesi de transfer inşallah![]()
Sen iğneleri kaçta vuruyosun ben pazartesi doktordan geç çıktığım için 8 bucukta vuruldum hergün 8 buçukta vuruyorumBenim sabah 9.15 de
Akşam 8 de vurunuyorum cnmSen iğneleri kaçta vuruyosun ben pazartesi doktordan geç çıktığım için 8 bucukta vuruldum hergün 8 buçukta vuruyorum
Hıı anladım canım. Bende diyorum çok geçmi vuruyorum acaba die. Gerçi saat farketmzde vaktinde vurulsan hergünAkşam 8 de vurunuyorum cnm
Ewt hergün ayni saatte vuruncaz ki catlatma iğnesinin saatini de ona gore belirliycekler galibaHıı anladım canım. Bende diyorum çok geçmi vuruyorum acaba die. Gerçi saat farketmzde vaktinde vurulsan hergün
Sen rapor çıkardın mı tedavi için ilaçlar kaç para tuttu. Benim iğneler 2.800 tuttuEwt hergün ayni saatte vuruncaz ki catlatma iğnesinin saatini de ona gore belirliycekler galiba
Yok cnm cikartmadim su an icin 725 tuttu ignelerSen rapor çıkardın mı tedavi için ilaçlar kaç para tuttu. Benim iğneler 2.800 tuttu
Ben hepsını aldım iğnelerin. Arkadaşa sordum toplam 2000 bin fln tuttu dedi. Benım niye ole tuttu anlamadımYok cnm cikartmadim su an icin 725 tuttu igneler
Arastirmadin mi cnm hic baska eczaneleri.. bana şimdilik 5 kutu yazalim denildiBen hepsını aldım iğnelerin. Arkadaşa sordum toplam 2000 bin fln tuttu dedi. Benım niye ole tuttu anlamadım
Yok direk hastanenın karşısından aldım saat geç olmustu hemşire iğne vuracaktı ilk iğneyi.Arastirmadin mi cnm hic baska eczaneleri.. bana şimdilik 5 kutu yazalim denildi